Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Thread Introduction
Starcraft 2 Cinematic Trailer | Starcraft 2 Artwork Trailer | Starcraft 2 Protoss Gameplay Trailer (HD) | Starcraft 2 Terran Gameplay Trailer (HD) | Starcraft 2 Zerg Trailer (HD)

StarCraft 2 Q&A - Karune Briefings Archive

Reply

LinkBack (3) Thread Tools
Old 10-11-2008, 21:20   #2621 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Ce bine.
O sa fie un war3 SF in care macro-ul o sa fie pus pe plan secund si doar micro-ul o sa conteze.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2008, 21:27   #2622 (permalink)
Alexei

Ma rog, nu vad de ce ar fi atat de bine asta...

Stukov is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2008, 21:28   #2623 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

its called sarcasm

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2008, 21:42   #2624 (permalink)
Alexei

Sper...ca sunt unii care apreciaza astea

Old 10-11-2008, 22:21   #2625 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Quote:
Originally Posted by Stukov View Post
Sper...ca sunt unii care apreciaza astea
Da, poate nubii.
Mi se pare jenant sa faci 2 expo de exemplu, apoi sa apesi de 1000 ori pe S (de la SCV), pui rally la minerale si nu mai ai treaba cu baza aia.
Starcraftul e atat de iubit pentru ca e GREU.

Stiu ca e zarva mare pe forumuri si din cauza asta SC2 poate nu va fi un joc bun de e-sports, sa vedem ce decid producatorii.

Old 11-11-2008, 12:59   #2626 (permalink)
Registered User

Sarcasm, sarcasm

... dar sa o stim si noi.

Taw, daca tu iti permiti sa faci 2 expansion si sa dai si cel putin 5 "tzarani" in queue, inseamna ca joci cu cine nu tre, no offense.
Nu e chiar atat de simplu precum spui tu. La nivel declarativ da, dar la momentul in cauza s-ar putea sa te abtii sa faci coada asa de mare.

Zic si eu din ce imi aduc aminte de la SC, desigur.

SkyDanceR [addicted] is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2008, 13:43   #2627 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Mane, eu sunt jucator si de war3 si te asigur ca macro-ul conteaza destul de putin, am pierdut multe meciuri in care aveam +1 expo fata de adversar pentru ca era mai bun la micro decat mine.Mult mai bun.

Si da, cand ai gold multicel (care vine din 2 baze) si pui o a treia, astepti 20 secunde fara sa pompezi unitati si apoi pui baza+10 scv-isti in queue. Pt ca nu pompezi trupe, in 20 sec alea se strang destule minerale cat pentru 10 scv-isti.

Old 12-11-2008, 18:30   #2628 (permalink)
Registered User

:)

Taw, si atunci unde e problema?
Invatam si noi micro, daca macro o sa fie atat de usor.

Ce vroiam sa zic e ca e undeva la mijloc dreptatea. Nu o sa ruineze jocul faptul ca se face auto-mining, etc. Depinde cum folosesti feature-urile alea, e clar.

SkyDanceR [addicted] is offline    Reply With Quote
Old 12-11-2008, 20:38   #2629 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Nu o sa-l ruineze dar o sa-i ia FOARTE MULT din dificultatea in multiplayer.
Economia este pusa pe plan secund, exact ca in War3.

Old 14-11-2008, 11:51   #2630 (permalink)
Registered User

si asa nu te puteai concentra pe ambele la fel de bine. cand erai in mijlocul unei batalii pe viata si pe moarte, de abia aveai timp de micro la nivelul trupelor, ce se intamla in baza era ca mergea in virtutea inertiei. de-abia dupa ce se termina lupta te uitai la ce se intampla. sa nu disperam, nu cred ca fac ei astfel incat sa simplifice prea mult jocul. isi dau singuri cu ciocanul in cap.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 16:47   #2631 (permalink)
Registered User

zstefc's Avatar

toata lumea il asteapta ca pe painea calda ...

zstefc is offline    Send Message via Google Talk to zstefc Reply With Quote
Old 14-11-2008, 17:16   #2632 (permalink)
"Wear Yourself"(tm)

Taw, nu dispera (ca asa pare, te-a marcat war3 care da a fost esec din unele puncte de vedere dar s-a vrut alt stil de joc). Skydancer are dreptate si ramane totusi SC, chiar mai bun.

Zicea angela mai devreme (printre multe arogante) cum isi plimba coreenii proba la minerale pe cel mai scurt drum. Asta e fezabil doar la inceput (pana ies primii soldati). Super, ai ce face in primele 3 minute daca ai skill si iei un avantaj in fata adversarului (daca te tine fa tot meciul si inca ramane avantaj). Ala cu automation se duce in acelasi loc = pierde ceva timp pana se posteaza unde trebuie dar macar mineaza ceva. Asta isneamna ca penalizezi mai putin jucatorii fara 200 apm. E ceva rau in asta? E foarte bine.

Dupa ce mi-am scos soldatii poate ca vreau sa stau 110% pe ei cand te atac (si sa ma duc in baza doar ca sa mai pun de un upgrade/cladire - pe care le pot la fel de bine binda pe taste). Daca am micro mai bun nu vad de ce nu ar trebui sa imi fac un avantaj din asta nefiind penalizat ca-mi stau probele in baza si nu mineaza (deloc). Distributia penalizarilor e mult mai buna.

Ai pus de a doua sau a treia baza. Deja ai armate intregi de manipulat, cel putin 2 fronturi de lupta (unde se vede daca te poti descurca pe doua planuri). Cine naiba mai vrea sa stea sa puna manual probele la minerale manual in loc sa se bata prin nspe locuri? Eu vad aici ca incurajeaza sa pui expo cate te tine si sa te lupti pe mai multe fronturi (multe unitati se preteaza la commando/harassment). War3 suferea din cauza ca nu incuraja lupta pe mai multe fronturi si ca erau putine unitati. Nu am vazut in sc pana acum sa fie asa ceva.

Probabil ca va fi lansat undeva la mijloc intre doua expansions de wow (probabil toamna/iarna viitoare).

Repet, war3 s-a vrut alt tip de joc, daca avea aceleasi valori de gameplay ca SC se numea SC. Cool down!

Zergul is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 17:39   #2633 (permalink)
Alexei

War 3 mai suferea ca aducea prea multe elemente de RPG, eroi&stuff intr-un RTS. Si colac peste pupaza, acele creeps puteau fi serioase surse de debalansare.

Old 14-11-2008, 17:45   #2634 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Stukov View Post
War 3 mai suferea ca aducea prea multe elemente de RPG, eroi&stuff intr-un RTS. Si colac peste pupaza, acele creeps puteau fi serioase surse de debalansare.
asta cu eroii m-a enervat cel mai tare.
putea sa ii lase ca in w2 in single, si multi sa fie multi.
sau mai simplu, sa fie un multi cu hero, si multi fara hero

sa lase comunitatea sa decida cum vor sa fie jocul

klaxhu is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2008, 23:21   #2635 (permalink)
Registered User

misumisul's Avatar

Batch 46

misumisul is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 00:03   #2636 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

vai doamne astia inca mai scot prosteli dintr-astea?

Flame is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 03:40   #2637 (permalink)

altceva's Avatar

Quote:
If you have nine Larvas, you need to hit 'z' nine times to morph all of them to Zerglings.
...which sucks. Protossul face 3 zeloti si zergul 9 catei, protossul castiga o secunda. Repetat de cateva ori, se pierde timp. Nu spun ca o sa se vada diferenta la mine cand joc, dar la progamerii care sufera de fractiuni de secunda...e jale.
Adica au pus rally point pe minerale ca sa nu mai pierzi o secunda sa pui proba la munca in schimb faci unitati cu cate o apasare de tasta, ca sa pierzi secunde in partea astalalta. Bun asa, iei pe mere dai pe pere...
I

altceva is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 08:21   #2638 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

pai poate nu vrei sa faci 9 zerglings, in cazul asta e mai usor nu?

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 10:14   #2639 (permalink)
"Wear Yourself"(tm)

De fapt castigi timp. Gandeste-te la situatii la inceputul jocului si la mid-game.

Zergul is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 12:19   #2640 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Chestia asta cu 9 apasari de "z" e pentru a calma gamerii care acuza MBS-ul, ce il face mai usor.Pana si Tasteless a zis ceva gen "SC2 is too easy, the computer plays for you".Automining, MBS, autocast, etc.

Mandea, citeste ce a zis Zergul.Eu sunt de acord ca jucatorii buni si cu multe apm-uri sa poata controla economie+armata.Daca esti skilled stii sa controlezi si sa bati.Angela uneori nu trecea de 120apm-uri si ne batea pe toti pentru ca stia CARE SUNT PRIORITATILE.
Nu vreau ca economia sa mearga singura si eu sa-mi controlez doar micro-ul armatei, pentru ca asta deja inseamna War3.

Vreau sa am 1000 chestii de facut, iar daca eu nu sunt in stare, altul mai bun le va face si ma va invinge.NU vreau un joc usor, asa ca CS-ul, unde toti copchii bat.

Advertisment
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules