Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Thread Introduction
Starcraft 2 Cinematic Trailer | Starcraft 2 Artwork Trailer | Starcraft 2 Protoss Gameplay Trailer (HD) | Starcraft 2 Terran Gameplay Trailer (HD) | Starcraft 2 Zerg Trailer (HD)

StarCraft 2 Q&A - Karune Briefings Archive

Reply

LinkBack (3) Thread Tools
Old 21-05-2007, 11:10   #301 (permalink)

altceva's Avatar

Nu merge. Adminul nostru e mai tare ca al vostru.
I

altceva is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 11:19   #302 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Se pare ca si al nostru

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 11:33   #303 (permalink)
Locust Forever

M[]nsteRss's Avatar

Asemanarea cu SC1 nu poate decat sa ma bucure, la fel si interfata aia veche care e geniala. Cu cat e mai putin inovator, cu atat mai bine. Preferam sa apara o continuare 2d prin 2002 numai pentru poveste.

M[]nsteRss is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 11:41   #304 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

eu l-am luat dar nu stiu daca as avea cum sa va ajut...daca aveti vreo idee spuneti....merge trimis pe yahoo :P ?

Flame is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 12:13   #305 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Gameplay Trailer:
http://www.computergames.ro/ro/downl...y-trailer.html

Hi-res Gameplay Trailer
http://www.computergames.ro/ro/downl...er-hi-res.html

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 12:42   #306 (permalink)
Far Beyond Driven

yWAn's Avatar

Deci este aceeasi marie-cu-palarie de pe youtube,doar ca in rezolutie mare,pana si comentariile sunt aceleasi,cam putin si cam tarziu as zice.

Ce ma cam deranjeaza este vocea in engleza a naratorului protoss,care este parca prea americanizata,in sc1 parca era un feeling mult mai autohton la vocile combatantilor(in cazul de fata protoss),sau poate e doar o prima impresie.Ca o exceptie cred ca ar fi vocea mother-ship-ului care pur si simplu te unge la suflet.

Alt lucru de gust,cei drept,este forma un pic cam de 'jucarie' al terranilor,acele siege-tancu-uri si acele battle-crusere parca sunt din benzi desenate,si nu mai au acea maretie,sau poate e doar parerea mea.

In schimb un lucru incurajator este acea miscare libera in forma de 'swarm' care se vede si in cazul reapersilor si al zerglingilor.

In rest numai de bine.

yWAn is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 12:44   #307 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

ce diferenta intre costumu de marine de aici http://www.youtube.com/watch?v=XVsTrLW_04U si cel din traileru SC2.

parca e mai vulnerabil...cu toate incheieturile la vedere, multe parti neacoperite de armura...

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 12:54   #308 (permalink)
Registered User

Trailerul...exceptional????Nu prea...Cam slab per ansamblu.
De ce zic per ansamblu?Pentru ca il impart in doua parti:Prima parte care dureaza vreo 3sferturi din trailer(daca nu ma insel)si in care ne sunt prezentate o usa care se deschide in 5min si niste bucati de metal care se sudeaza/fixeaza si a doua parte(ultimul sfert sa zic)...

Ei bine prima parte mia lasat un gust amar...nu ma atins deloc asa cum o faceau filmuletele de la StarCraft,desi nu stiu daca e drept sa facem o comparatie,dar totusi...mi se pare lipsita de feeling...ideea de nepasare a marinului nu am prinso....poate au vrut doar sa ne arate ca se pricep la grafica...
Cea de a doua parte a reusit insa(spre fericirea mea)sa ma atinga la suflet...in special muzica(sau cum vreti sai spunem) si mia reaprins flacara....buhahahaha...abia astept sa pun mana pe el

2.In ceea ce priveste grafica:cam colorata,cam aduce a warcraft...nu ca nu ar fi rau o grafica frumoasa...dar risti sa nu mai intelegi nimic la un moment dat asa cum o pateam in Warcraft3...

3.Mam inteles bine cu interfata Starcraftului,dar intradevar ocupa cam mult din ecran...

4.Zoom si rotire nu cred va ajuta cu ceva,dar avand in vedere ca e 3d...

Cand a dezamagit Blizzard???pe mine sincer ma deazamagit War3.Atat dpdv al singleplayer(story,filme) cat si dpdv al gameplayului

Una peste alta...abia il astept.

ZorK is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 13:00   #309 (permalink)

altceva's Avatar

O fi Hev Suit din ala mai ieftin, pentru puscariasi. De tip "na, sa nu zici ca n-ai si tu armura".
Ar fi ceva s-o bage pe Nova ca erou la terrani, macar asa, de amorul artei... Eventual un bonus mission sa te filezi cu ea printr-o baza intreaga de zergi si sa-i rupi capul lui Kerrigan. Cu replica din aia cliseu "unde nu reusesc barbatii cu o flota intreaga..."
I

altceva is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 13:41   #310 (permalink)
Registered User

Tzest0s's Avatar

fuck
acum chiar imi fac griji sa nu mor si sa nu apuc sa joc SC2

Tzest0s is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 13:48   #311 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tzest0s View Post
fuck
acum chiar imi fac griji sa nu mor si sa nu apuc sa joc SC2
lol, la asta ma gandeam aseara inainte sa bag somn, ca ma necajea putin inima de la oboseala

Minel is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 13:51   #312 (permalink)

Aquashark's Avatar

Quote:
Originally Posted by stunn View Post
Quote:
Originally Posted by Aquashark
cate unitati noi trebuiau aratate ca sa nu apara diversi sa zica ca e SC1 revamped?
stalker, colossus, mothership, phase prism, warp ray, phoenix, immortal, reaper.. STFU, mkay?

am citit numai tampenii pe thread-ul asta
Medic, valkyrie, dark templar, dark archon, corsair, lurker, devourer. Broodwar.
ffs.. tu compari numarul unitatilor noi din BroodWar cu cel din PRIMA prezentare oficiala a lui StarCraft2?
da' ce voiai nene tu? sa-ti arate tot jocul.. penibil!

Quote:
Iar cand spui ca ai citit numai tampenii banuiesc ca te referi la chestii de genul "ganditi-va ca Zerg este o rasa bazata pe unitati biologice, Protoss pe unitati energetice, iar Terran e un compromis intre cele doua => full circle! ce rasa originala ar mai putea sa adauge intr-un RTS sci-fi fara sa fie ridicoli?"
te-ai mai legat de chestia asta o data si ti-am mai explicat de ce sunt de aceasta parere.. acum exerseaza-ti trolling-ul in alta parte

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 13:54   #313 (permalink)
Registered User

rob_zzz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Needa View Post
Eu nu cred ca va fi Starcraft 2 (asa cum il credem un RTS). La jocuri RTS (pt progaming) Starcraftul nu are rival... + ca e atat de bun incit si Blizzardului ii va fi f. greu sa-l depaseasca si sa NU dezamageasca. Urmatorul lor joc cred ca va fi un MMO (sau un alt gen hibrid,dar NU RTS) in universul Starcraft sau Diablo.
Hellgate London e dusmanul.... daca iese numai 50% din ce zic previewerii pe net ma astept ca cel putin 30% din playerii de wow sa se reorienteze. Nu mai zic ca London va atrage si alt gen de playeri (FPS ones) din alte jocuri de succes cum ar fi CS sau Battlefield.
Pe ce iti bazai tu afirmatiile ? Ai vazut ceva beta , ti-a soptit o pasarica sau cum ? Ne spui si noua?

rob_zzz is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 14:03   #314 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

rob_zzz : hello a fost anuntat deja...cam tarziu comentariul asta..si cam fara rost.

Quote:
eci este aceeasi marie-cu-palarie de pe youtube,doar ca in rezolutie mare,pana si comentariile sunt aceleasi,cam putin si cam tarziu as zice.
poi la ce te asteptai? diferenta consta in faptul ca alea de pe youtube arata vai si amar, iar asta e de calitate mult mai buna.

edit: http://www.starcraft2.com/features/protoss/ se misca repede cu update-urile pe site...oare apare in 2008?

Old 21-05-2007, 14:18   #315 (permalink)
Registered User

rob_zzz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
rob_zzz : hello a fost anuntat deja...cam tarziu comentariul asta..si cam fara rost.

Quote:
eci este aceeasi marie-cu-palarie de pe youtube,doar ca in rezolutie mare,pana si comentariile sunt aceleasi,cam putin si cam tarziu as zice.
poi la ce te asteptai? diferenta consta in faptul ca alea de pe youtube arata vai si amar, iar asta e de calitate mult mai buna.

edit: http://www.starcraft2.com/features/protoss/ se misca repede cu update-urile pe site...oare apare in 2008?
Pai si mie exact ca si lui Bossman cu care sunt perfect de acord, nu imi plac persoanele care fac afirmatii fara sa argumenteze , fara sa aiba ceva solid in spate.
Eu starcraft am jucat imi primul rand pt gameplay. Daca acesta va fi bun si in starcraft2 ramane de vazut . Pare promitator din ce am vazut in acel gameplay movie. parererea mea

rob_zzz is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 14:28   #316 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

Quote:
http://www.starcraft2.com/features/protoss/ se misca repede cu update-urile pe site
Hm, nu sunt aceleasi 4 unitati + o cladire exact ca sambata?

Minel is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 14:36   #317 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

erau si sambata? atunci my bad...am avut impresia ca au fost adaugate descrierile.

Old 21-05-2007, 14:38   #318 (permalink)
Registered User

imAde's Avatar

Funny sa citesti tot ce scrie lumea pe aci...funny! Deh, ca la romani )

imAde is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 14:48   #319 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
Originally Posted by rob_zzz View Post
Quote:

Quote:

Pai si mie exact ca si lui Bossman cu care sunt perfect de acord, nu imi plac persoanele care fac afirmatii fara sa argumenteze , fara sa aiba ceva solid in spate.
Eu starcraft am jucat imi primul rand pt gameplay. Daca acesta va fi bun si in starcraft2 ramane de vazut . Pare promitator din ce am vazut in acel gameplay movie. parererea mea

e greu nu?...postul pe care l-ai quote-at tu :

Quote:
30-04-2007, 11:02

Eu nu cred ca va fi Starcraft 2 (asa cum il credem un RTS). La jocuri RTS (pt progaming) Starcraftul nu are rival... + ca e atat de bun incit si Blizzardului ii va fi f. greu sa-l depaseasca si sa NU dezamageasca. Urmatorul lor joc cred ca va fi un MMO (sau un alt gen hibrid,dar NU RTS) in universul Starcraft sau Diablo.
Hellgate London e dusmanul.... daca iese numai 50% din ce zic previewerii pe net ma astept ca cel putin 30% din playerii de wow sa se reorienteze. Nu mai zic ca London va atrage si alt gen de playeri (FPS ones) din alte jocuri de succes cum ar fi CS sau Battlefield.
era dinainte sa apara jocul...asa ca de ce te iei de om, cand el isi da cu parerea, la fel ca toti cei dinainte...nu era anuntat inca jocul cand a facut postul respectiv. Asta incercam eu sa iti explic.

Old 21-05-2007, 14:55   #320 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

si mai e ceva....
acuma marine-ul din film aduce mult cu Master Chief. mai ales vizoru de la casca, portocaliu si cu fagure... fix ca in materialele de Halo 3

(ca sa nu mai zic de Terran Reaper -> Warhammer Dawn of War Reapers sau Protoss Warp Ray -> Homeworld Ion Frigate sau Mothership -> Stargate Atlantis / Independence Day)

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Advertisment
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules