![]() |
| | #305 (permalink) | ||
|
Gameplay Trailer: http://www.computergames.ro/ro/downl...y-trailer.html Hi-res Gameplay Trailer http://www.computergames.ro/ro/downl...er-hi-res.html
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #306 (permalink) | ||
|
Deci este aceeasi marie-cu-palarie de pe youtube,doar ca in rezolutie mare,pana si comentariile sunt aceleasi,cam putin si cam tarziu as zice. Ce ma cam deranjeaza este vocea in engleza a naratorului protoss,care este parca prea americanizata,in sc1 parca era un feeling mult mai autohton la vocile combatantilor(in cazul de fata protoss),sau poate e doar o prima impresie.Ca o exceptie cred ca ar fi vocea mother-ship-ului care pur si simplu te unge la suflet. Alt lucru de gust,cei drept,este forma un pic cam de 'jucarie' al terranilor,acele siege-tancu-uri si acele battle-crusere parca sunt din benzi desenate,si nu mai au acea maretie,sau poate e doar parerea mea. In schimb un lucru incurajator este acea miscare libera in forma de 'swarm' care se vede si in cazul reapersilor si al zerglingilor. In rest numai de bine.
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #307 (permalink) | ||
|
ce diferenta intre costumu de marine de aici http://www.youtube.com/watch?v=XVsTrLW_04U si cel din traileru SC2. parca e mai vulnerabil...cu toate incheieturile la vedere, multe parti neacoperite de armura...
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 |
Trailerul...exceptional????Nu prea...Cam slab per ansamblu. De ce zic per ansamblu?Pentru ca il impart in doua parti:Prima parte care dureaza vreo 3sferturi din trailer(daca nu ma insel)si in care ne sunt prezentate o usa care se deschide in 5min si niste bucati de metal care se sudeaza/fixeaza si a doua parte(ultimul sfert sa zic)... Ei bine prima parte mia lasat un gust amar...nu ma atins deloc asa cum o faceau filmuletele de la StarCraft,desi nu stiu daca e drept sa facem o comparatie,dar totusi...mi se pare lipsita de feeling...ideea de nepasare a marinului nu am prinso....poate au vrut doar sa ne arate ca se pricep la grafica... Cea de a doua parte a reusit insa(spre fericirea mea)sa ma atinga la suflet...in special muzica(sau cum vreti sai spunem) si mia reaprins flacara....buhahahaha...abia astept sa pun mana pe el 2.In ceea ce priveste grafica:cam colorata,cam aduce a warcraft...nu ca nu ar fi rau o grafica frumoasa...dar risti sa nu mai intelegi nimic la un moment dat asa cum o pateam in Warcraft3... 3.Mam inteles bine cu interfata Starcraftului,dar intradevar ocupa cam mult din ecran... 4.Zoom si rotire nu cred va ajuta cu ceva,dar avand in vedere ca e 3d... Cand a dezamagit Blizzard???pe mine sincer ma deazamagit War3.Atat dpdv al singleplayer(story,filme) cat si dpdv al gameplayului Una peste alta...abia il astept.
__________________ Frag everything isn't u! | ||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
O fi Hev Suit din ala mai ieftin, pentru puscariasi. De tip "na, sa nu zici ca n-ai si tu armura".Ar fi ceva s-o bage pe Nova ca erou la terrani, macar asa, de amorul artei... Eventual un bonus mission sa te filezi cu ea printr-o baza intreaga de zergi si sa-i rupi capul lui Kerrigan. Cu replica din aia cliseu "unde nu reusesc barbatii cu o flota intreaga..."
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #312 (permalink) | |||
| Quote:
da' ce voiai nene tu? sa-ti arate tot jocul.. penibil! ![]() Quote:
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | ||||
|
| | #313 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel C2D E4400, MB Asus P5NE-SLI, 2x1GB OCZ Platinum 4.4.4.15, DVD-WR LG H10A, XFX 8800GTS 320Mb Fatal1ty (650/2000), TT ToughPower 750W, Chieftec CX-04-B-BA 2x160GB WD ATA 133, SB Live! Creative 5.1 | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
|
rob_zzz : hello a fost anuntat deja...cam tarziu comentariul asta..si cam fara rost. Quote:
edit: http://www.starcraft2.com/features/protoss/ se misca repede cu update-urile pe site...oare apare in 2008? | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
| Quote:
Eu starcraft am jucat imi primul rand pt gameplay. Daca acesta va fi bun si in starcraft2 ramane de vazut . Pare promitator din ce am vazut in acel gameplay movie. parererea mea
__________________ Intel C2D E4400, MB Asus P5NE-SLI, 2x1GB OCZ Platinum 4.4.4.15, DVD-WR LG H10A, XFX 8800GTS 320Mb Fatal1ty (650/2000), TT ToughPower 750W, Chieftec CX-04-B-BA 2x160GB WD ATA 133, SB Live! Creative 5.1 | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #319 (permalink) | ||||
| Quote:
e greu nu?...postul pe care l-ai quote-at tu : Quote:
| |||||
|
| | #320 (permalink) | ||
|
si mai e ceva.... acuma marine-ul din film aduce mult cu Master Chief. mai ales vizoru de la casca, portocaliu si cu fagure... fix ca in materialele de Halo 3 (ca sa nu mai zic de Terran Reaper -> Warhammer Dawn of War Reapers sau Protoss Warp Ray -> Homeworld Ion Frigate sau Mothership -> Stargate Atlantis / Independence Day)
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/88825-starcraft-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 00:14 | |
| Starcraft 2 PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:25 | |
| Starcraft 2 PC Downloads | This thread | Refback | 01-10-2008 00:22 | |