![]() |
| | #41 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest | Eu nu cred ca va fi Starcraft 2 (asa cum il credem un RTS). La jocuri RTS (pt progaming) Starcraftul nu are rival... + ca e atat de bun incit si Blizzardului ii va fi f. greu sa-l depaseasca si sa NU dezamageasca. Urmatorul lor joc cred ca va fi un MMO (sau un alt gen hibrid,dar NU RTS) in universul Starcraft sau Diablo. Hellgate London e dusmanul.... daca iese numai 50% din ce zic previewerii pe net ma astept ca cel putin 30% din playerii de wow sa se reorienteze. Nu mai zic ca London va atrage si alt gen de playeri (FPS ones) din alte jocuri de succes cum ar fi CS sau Battlefield. | ||
|
| | #42 | ||
| De ce neaparat jucatorii de WOW?Hellgate nu e MMO din cate stiu eu. Hellgate: London is a first-person role-playing game set in postapocalyptic London. citat Gamespot.com
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #43 | ||
| un film starcraft ar fi cel mai adevarat le: la cinema ![]()
__________________ Vand jocuri PS3 sigilate ultimele aparitii - cele mai mici preturi | |||
|
| | #44 | ||
| Si sa-l faca Uwe Boll nu? :P
__________________ YD: Nikopol_69 Tel:0744\688199 | |||
|
| | #45 | ||
| dati zoom pe poza. e destul de mare. asteptam 19 Mai --- marea anuntzare oficiala!!
__________________ Intel Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 | |||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | holy shit. arata destul de frumos. dar paianjenii aia de la protosi erau mai misto inainte. mult mai misto. | ||
|
| | #47 | ||
| Hehe, artileria Zerg arată (și trage) ca Plasma Bug-urile din Starhip Troopers ![]()
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #48 | ||
| eu oricum nu ii foloseam sper sa arate misto, ca asta influenteaza mult cheful de a ma apuca de un joc... pozele nu sunt prea incurajatoare
__________________ Vand jocuri PS3 sigilate ultimele aparitii - cele mai mici preturi | |||
|
| | #49 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | E clar ca nu se merge pe realism, ci mai mult pe eye-candy. Unitatile par clar de jucarie. vad ca sunt cam 25 000 de poale si au cam tot ce trebuie in termeni de grafica. Ce gasesc eu disturbing, sunt proportiile- caracterele sunt f mari fata de cladire. Sper sa ne arate si ceva cinematicuri, si sa vezi atunci chef de joc.
__________________ aurolacul internetului | ||
|
| | #50 | ||
| | |||
|
| | #51 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | De unde ai facut rost de screenshot?
__________________ aurolacul internetului | ||
|
| | #52 | ||
| E fake poza, s-a mai zis pe net asta. Oricum, nu arata nici asa rau, doar ca as vrea sa aduca si inovatii, nu numai sa faca o versiune 3d a primului joc. | |||
|
| | #53 | ||
| Project Revolution este versiunea 3D a lui ,mod de warcraft3 , screen mai jos: | |||
|
| | #54 | ||
| Poza aia de mai sus e realizata de niste fani. E veche rau.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #55 | ||
| Se poate juca? Sau nenica din Venezuela se joaca doar el si pune poze sa ne oftice? | |||
|
| | #56 | ||
| Pana scot aia modul o sa apara SC2 e un mod pt W3 si nu e terminat inca ![]()
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #57 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest | |||
|
| | #58 | ||
| Chiar scrie si pe poza in dreapta jos ca e fanart. Va arata mult mai bine imo.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #59 | ||
| hmm, cam aiurea daca il fac numai MMO ![]() | |||
|
| | #60 | ||
| Starcraft MMO ... interesting ![]()
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|