![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
mmo? pacat....diablo 3 o sa apara atunci prin 2100
__________________ "fired up"-semnatura de bo$$, nop?;> vand skateboard vand HTC Touch Cruise (P3600) | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
...bullshit ...daca il fac MMO sunt niste retarzi! eu zic ca sunt doar zvonuri. intradevar poza postata de mine e un fan art. am aflat si eu intre timp. oricum siteuri care au pus poza aia ca a fiind din beta sunt la fel de instigatoare le barfa ca si cele care presupun ca va fi mmo. pana pe 19 mai la WWI cand va fi facuta oficial prezentarea noii productii Blizzard, sunt numai speculatii... poate fi Diablo III. Who knows? oricum nu o sa fie MMO: link: http://sc.gosugamers.net/news.php?id=6151 http://sc.gosugamers.net/news.php?id=6224 oficialii Blizzard au infirmat zvonul comform caruia urmatorul lor produs va fi MMO.
__________________ Intel Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 Last edited by one_step_closer; 07-05-2007 at 08:49. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Am citit si pe Softpedia azi dimineata ceva de Starcraft 2 si MMO. One_step_closer mi-a citit gandurile: Quote:
http://news.softpedia.com/news/StarC...MO-54044.shtml | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ am semnatura misto !! | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
De ce l-ar face MMO? Ca sa-i faca concurenta lui WoW? Nu cred ca sunt chiar asa tampiti. WoW atrage noi clienti constant, vor lucra la addonuri ani buni si vor scoate milioane de euro. De ce si-ar sabota propria investitie? Eu cred ca va fi un RTS (poate cu elemente de RPG mai pronuntate decat Warcraft 3), daca totusi il fac MMO o sa il incerc si eu
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Cat are WOW de cand a aparut? 2 ani ? Crede-ma ca si in 2 ani tot te saturi, devine prea de rutina totul, la fel am patit si eu cu L2 cand a aparut 3 ani am fost zombi, imi luam zile de concediu ca sa stau sa ma joc
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Un Starcraft MMO n-ar face decat sa intre in competitie cu WoW. Ba mai mult, ar fi o lovitura clientilor fideli, aia care mai spera ca Blizzard sa demonstreze ca e o fima serioasa ce produce jocuri interesante si inovative.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
stirea CGV cum ca STARCRAFT va fi MMO a fost deja infirmata de Blizzard. daca cititi linkurile mele de mai sus, blizzard a spus ca inca 5 ani de acum incolo comunitatea de WOW va fi in crestere, asa ca un nou mmo blizzard ar duce implicit la canibalism (termen folosit pt doua produse ale aceleiasi companii care isi mananca din cota de piatza). ar fi o manevra care ar duce la pierderi indirecte financiare. nu va luati dupa instigatorii la speculatii, CGV. look: "Then Blizzard answered, dismissing all StarCraft 2 rumors (as a 3D MMO), as posted on 3D Gamers: "We do intend to announce a new product at the Worldwide Invitational next month in Korea, and we appreciate the enthusiasm and interest in getting an advance look at what that will be, but players will have to wait until May 19th to find out more."
__________________ Intel Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 Last edited by one_step_closer; 08-05-2007 at 07:48. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Geez.....nu pot sa nu-mi amintesc noptzile de starcraft de acum vreo 9-10 ani din singurele sali in care se juca...la foishor shi la fostele wc-uri pe baba novac man ce vremuri fir-ai a naibii nevasta ca m-am last de starcraft...
__________________ the world is mine but i cant stay alone ...thats the reason you are here | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
S-a schimbat ceva pe pagina oficiala.. deci vine anuntul. Dupa cate se speculeaza e SC 2 si din ce am citit Blizzard Korea va anunta ce si cum.. deci notati 19 mai in calendare. Chestia cu sc2 se pare si din poza de e de la ei pe site. Dupa cum se vede 4 jocuri warcraft 2 diablo 1 stacraft.. ar fi o idee sa aiba si el un 2 acolo .
| |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
... dap... pe 19 o sa aflam despre ce este vorba... si mai e ceva... am o poza pe care sigur nu ati vazut-o... sau daca da... sa imi spuneti si mie ce e cu poza asta???????????????
__________________ Intel Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
)
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/88825-starcraft-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 00:14 | |
| Starcraft 2 PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:25 | |
| Starcraft 2 PC Downloads | This thread | Refback | 01-10-2008 00:22 | |