![]() |
| | #1021 (permalink) | ||
| http://www.gamespot.com/video/939643/6176222/ Filmuletul despre campania single player. Imi place ideea, singura problema e faptul ca ala nu e Raynor nici ca voce, nici ca look, cam dezamagitor.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #1022 (permalink) | ||
| Quote:
unde e ... "This is Jimmy" | |||
|
| | #1023 (permalink) | ||
| Quote:
http://sclegacy.com/
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #1024 (permalink) | ||
|
Da, privind filmul despre campanie nici eu n-am ramas impresionat. E totul ok, nu zic nu, dar nu mai are feelingul ala. Acum parca e orice alt joc fancy, cu grafica misto si meniuri peste tot, nu e Starcraft! Deci s-o plateasca cu j'de mii de dolari pe tipa asta cu care a colaborat Blizzard si la alte jocuri (Charsi in Diablo 2, Terran Advisor si Medic in Starcraft, Driada in Warcraft 3) ea reprezinta imaginea Terranilor, ea avea o voce minunata ca adjutant, nu tipa asta noua care face briefinguri insipide. FFS, tipa aia are o voce de cristal, si cu efectele alea metalice suna perfect, nu te plictisea de la prima fraza cum face asta cu o voce calda si materna, de zici ca iti prezinta vremea. La Raynor n-am pretentii, si asta suna la fel de texan... Nu stiu, cat timp s-a plimbat el pe nava si a vorbit cu aia nu m-a atras nimic. Cu totul altfel insa cand am auzit..."Jim!"...in juma' de sfert de secunda Zeratul a adus feelingul inapoi. Ei, asa da! Oricum, imi imaginez cum o sa fie briefingurile la zergi si protosi. Oare te plimbi cu Kerrigan prin mazga din aia intr-un Lair?
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #1025 (permalink) | ||
|
Ba, da de faptul ca campania nu mai e liniara nu ziceti nimic ?! Sper ca sunteti fericiti acu ca au schimbat sige tank-ul si l-au facut sa arate si mai jalnic (uitativa la diferenta dintre asta nou si cel prezentat initial), bine ca am scapat de rama aia (arata ca dracu si in sc1 desi ideia cu sige care trage drone explozibile era buna, unitatea in sine era naspa), ma bucur ca baga si carrierul inapoi...ps:altceva, nu mai fi asa nostalgic ce vrei acu sa bage brifing ca in sc1 cu ecranele si cu text !! fi multumit ca acu vezi protagonistii in full 3d, te poti plimba pe un battlecruzer (poate printr-un lair sau carrier), faci conversatie, te furisezi cu Raynor sa tragi o dusca la cantina , ce mai dupa mine modul asta de brifing aduce mai multa viata personajelor principale din campanie (le face mai palpabile) si nu uita ca o sa avem si cinematici marca Blizzard.
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #1027 (permalink) | ||
|
Nu sunt nostalgic si nu vreau briefing doar in text. Ziceam doar ca le lipseste feelingul. Dar, asa cum am recunoscut, mi-a placut mult aparitia lui Zeratul, si tind sa cred ca macar din punct de vedere al povestii nu voi fi dezamagit. Ca si realizare insa, nuantele de rpg cu dialogurile alea la alegerea mea si gagica adjutant care nu are impact cu urechea mea de nici o culoare, ma cam lasa rece. Da, e ok sa te plimbi pe cruiser si mai tragi o dusca cu Raynor, dar sincer mi-e dor de sentimentul ala de amenintare care pluteste mereu deasupra Terranilor si Protosilor. La dracu', zergii au invadat toata galaxia, se inmultesc ca sobolanii, vreau stare de criza, de razboi, de apasare, de teroare, de haituiala, de regret ca ti-ai pierdut tot si ca mori, de incoltire (sentimentul ala criminal din cinematicurile sc1 in care aratau buncare explodand, marini apasand cu disperare si depasiti numeric, goliati care trageau in toate directiile, cruisere prabusindu-se, etc...)...ei bine, intre misiuni vreau completarea unei atmosfere de criza, vreau razboi, nu replici de 2 lei de genul "Unde e Tychus?" "S-a dus sa se pise..." Adica una e cand pluteste amenintarea asupra ta, si cu totul alta e cand te porti ca un mercenar alcoolic care se plimba aiurea prin sistemul solar sa faca si el bani (laitmotiv destul de subtire, prezent de altfel in mai toate jocurile cu tenta sf). Cumva, lipseste magnetismul ala, dinamica, vertijul... Ma rog, cu siguranta e prea devreme sa ma pronunt, n-am vazut decat un fragment minor, dar am comentat ce am vazut. Astept si eu cu nerabdare aparitia, si fara discutie voi cumpara jocul original, indiferent de pret.
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #1028 (permalink) | ||
|
de accord cu altceva... ideea e ca au zis ca e inca WIP si e subject to change... nici n-ar fi vrut sa il arate asha... dar in afara de cand au urlat aia ca a zis ca raynor is back nu s-a mai zis nimic.. banuiesc ca si-au dat seama ca oamenii n-au fost impresionati... so they're gonna work on it... Mi-ar fi placut sa vad cand s-a uitat pe geam alte nave ba chiar sa se trezeasca intr-un atac... fix atunci cand se uita pe fereastra sa vina 2-3 carriere de protoss si sa fie un moment cinematic de toata frumusetea... cu un yamato gun fix intr-unul din carriere... iar protosii sa raspunda inapoi cu interceptoare pe celalat battlecruiser. Ma rog.. mai vedem ^^ | |||
|
| | #1030 (permalink) | ||
| Quote:
Mie mi-a placut ideea cu nava. Asta fiindca ii da o alura RPG-istica. De asemenea acuma iti vor da mai multe informatii despre planete, personaje etc. In plus Blizzard le are si cu umorul, faza cu Tichus a fost destul de amuzanta. Eu sper sa pastreze si sistemul de cinematics si sa creeze backgrounduri mai solide la misiuni nu de genul: protoss base west, destroy it. Treaba cu alesul misiunilor si recuperarea de artefacte e ca poate face campania cam neinteresanta fata de Starcraft 1 unde totul incepuse in forta.
|
| | #1032 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1033 (permalink) | ||
| Quote:
- Carrier is now the new Capital Ship - Carrier is now bigger then the Warpray - Carrier now carries Interceptors - Interceptors return to its old form and shoot lasers @ Starcraft2Forum.org
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #1037 (permalink) | ||
|
De la o mare masinarie te astepti sa vezi un mare bum..ceea ce nu s-a vazut..mi s-a parut ca a durat destul de mult sa distruga baza aia, presupunand ca jocul era pus pe o viteza superioara. Poate ataca si aerian? In filmuletul respectiv fiind terran vs terran daca astia nu trag aerian iti poti "ridica" cladirile. Quote:
Din cate am vazut teoretic ii poti nimici si cu niste reaperi (par foarte rapizi + bombele alea)...au efect impotriva unitatilor de gen immortal care au scutul ala de rezista la loviturile siegeurilor? Citisem undeva mai in urma de o unitate care pune mine asemanator vulturilor dar care se activeaza doar cand unitatea sta pe loc iar thoru pare a fi nevoit sa ramana imobil cat timp foloseste acel baraj. Eu doar intrebam nu era nevoie sa aruncati cu rosii stricate in mine. yWan..esti liber sa tragi ce concluzii vrei tu, nu reprezinta un interes pentru mine ceea ce ai concluzionat tu din 40 de pagini. O sa ma abtin sa iti dau un raspuns la niveul respectiv. Quote:
| |||
|
| | #1039 (permalink) | |||
| Quote:
ideea e ca oricum aia nu or sa stea singuri si iti zic sigur ca ii poti folosi impotriva tankurilor... mi se pare absolut normal ca thor-ii aia sa nu fie instare sa omoare reaperi... ce naiba. baga marini in fatza... vikingi si siegeuri dupa marini si in spate thori... sau fix invers... thori in fatza cu marini si vikingi cu siegeuri dupa... am impresia ca pot tanka aia ceva damage. Quote: Patience is a virtue. | ||||
|
| | #1040 (permalink) | ||
|
salutari, urmaresc de mult topicul, si am si eu niste impresii ... ![]() Eu sunt putin cam dezamagit/ingrijorat din cauza oamenilor care conduc acest proiect, mai ales acel domn cu background (care incepe sa devina vizibil) in C&C. Adica, inca nu au reusit sa echilibreze 2 (DOUA) rase (nici nu vreau sa ma gandesc ce haos va cauza aparitia zerg-ului), inca modifica unitati la greu, si se pare ca destul de multe din ideile lor "geniale" primesc un feedback negativ din partea comunitatii ... Mothership, Tempest, nici Thor nu cred ca e prea apreciat sau noua mea preferata: vanzarea cladirilor la Teran. Mothership a devenit brusc un fel de noul arbiter si intersectarea lui in acest moment cu Carrier-ul (care naiba a inventat Tempestul ala?) nu cred ca face ca modificarea lui sa se opreasca aici. Si acum trecand la Single Player ... mie imi place si nu prea. Daca vreau sa joc un quest, in care trebuie sa merg in camera motoarelor, sa il intreb pe nea Gigel de ce este Ionica deprimat, O SA JOC UN QUEST ... cand joc Star Craft, as vrea sa dau multe click-uri pe ecran si sa ma uit cum bubuie lucruri pe acolo. Din nou, se pare, o idee "geniala" de la creatorii jocului, dar se poate sa nu conteze foarte mult acest aspect si sa poti trece rapid de aceasta parte alegand tehnologia si misiunea urmatoare (Dune 2 anyone? :P o idee buna aici), desi m-as simti cam nasol sa ratez toate acele secvente cinematice. Sunt multe lucruri care imi plac si astept cu nerabdare sa joc SC2. Sper ca cei care fac acest joc sa fie ceva mai inspirati in continuare si sa nu mai joace uite unitatea nu e ability-ul mult timp cu noi. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/88825-starcraft-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 00:14 | |
| Starcraft 2 PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:25 | |
| Starcraft 2 PC Downloads | This thread | Refback | 01-10-2008 00:22 | |