![]() |
| | #1042 (permalink) | ||
|
poi sa faca, ce crezi ca ii eranjeaza niste bani. Quote:
| |||
|
| | #1043 (permalink) | ||
| http://www.shacknews.com/gallery.x?game_id=4110 poze sc2 de la Blizzcon de la cei ce l-au jucat (norocosii )
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #1044 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest |
@mully . Sc1 a fost cu adevarat "balansat" abia dupa 1 an de la aparatia Brood War-ului adica a expansion pack-ului. Nimeni nu poate face minuni.. mai ales cand esti un deschizator de drumuri.. asa cum e Blizzard. De ce crezi tu ca la 10 ani dupa Sc1... Sc1 a ramas inca unic ? nimeni nu s-a bagat la un asemenea proiect.. sa balansezi 3 rase total asimetrice , de ce ? pt ca e extrem de greu. Sc2 va mai suferi sute de modificari... iar dupa lansare va mai avea inca zeci de patchuri si bineinteles unu doua exp. pack-uri... nu e nimic de "ingrijorare" ci doar un proces normal de creatie... in care incerci/testezi idei... si e f. bine ca au multe idei.. nimeni nu vrea un Sc1 cu grafica 3d... ci un joc mai bun. Well .. asa se obtine un joc mai bun... incercand si testand idei.
| ||
|
| | #1045 (permalink) | ||
|
Ok, corect, probabil ca exagerez putin :-P. Doar atat ca unele dintre idei nu mi s-au parut prea inspirate si mi se pare ciudat ca a fost nevoie sa faca un test extern ca sa isi dea seama de unele chestii (cum ar fi blackhole-ul). Adica la cei 10 ani de mostenire Starcraft poate ma asteptam sa nu fie pusi in situatia de a face modificari majore la unitatile pe care le introduc cu mare tam-tam. Eu imi mentin totusi optimismul, pentru ca un lucru fac bine si anume asculta feedback-ul comunitatii... | |||
|
| | #1046 (permalink) | ||
|
Haideţi să nu pierdem din vedere alt aspect, datorat evoluţiei (hardware, software, marketing) şi nu numai. Blizzard e printre puţinele companii care, în dezvoltarea unui joc, implică foarte mult comunitatea de gameri (amatori, profesionişti). După părerea mea, un marketing foarte bun, pentru că le dă posibilitatea să atingă un procent cât mai mare de gameri mulţumiţi. În trecut, nu era acest „obicei” sau nivel de interacţiune. Nu ştiu să fi fost aşa ceva la Starcraft/Broodware sau HalfLife.. Nici în prezent nu prea suntem obişnuiţi cu aşa ceva. Unde vreau să ajung: dacă nu eram ţinuţi la curent cu stadiile interne ale dezvoltării jocului nu puteam noi să strâmbăm din nas la orice mutare a Blizzardului, iar ce ieşea la final trebuia să ne mulţumească (sau nu). Într-un fel, chiar putem fi recunoscători Blizzard că ne ţine „în priză”..
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1047 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest |
Iar referitor la campania single.. mi se pare chiar f.f. reusita si bine venita schimbarea stilului de briefing si interactiunea cu personajele... atmosfera creata e f. starcrafista ca sa zic asa... un viitor sumbru si metalic exact cum era in SC1. Presimt ca multi nu se vor desprinde asa usor de campanie... si asta pt ca ai acel feeling de "u are there".
| ||
|
| | #1048 (permalink) | ||
|
Eu nu am avut feelingul ala, cel putin nu privind filmul. Cam in orice shooter cu nuante sf te duci la inceput intr-o camera de briefing si stai fata in fata cu generalul si te mai uiti prin incapere, mai apesi un buton cat vorbeste el, mai apesi friendly fire pe el sau pe soldatii care umbla pe-acolo, chipurile cu treaba, etc. Da, Starcraft 2 nu e shooter, nici rpg, insa nu mi se pare deloc originala ideea sa ma uit pe geam sa vad unde sunt, sa fac mici glume cu admin-ul de la tevi si scularie si sa dezbat soarta universului cu unul care se uita la ceas din 3 in 3 secunde. Pur si simplu nu m-a miscat nimic in toata prezentarea aia, decat aparitia lui Zeratul... Lipseste atmosfera sumbra, specifica Starcraft-ului. Privind filmul cu briefing room-ul, parca eram in WoW intr-o camera cu vendor de potiuni, unul de enchanting suplies si unul de fishing suplies...
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #1050 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1052 (permalink) | ||
| http://starcraft.incgamers.com/galle...to=295&cat=514 Ciclu noape\zi !! si fierbotul nu e mort inca !! plus alte chesti misto...http://www.starcraft2forum.org/index.php?topic=1733.0 Discutie pe forum ce idei au astea ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- http://www.flickr.com/photos/sc2armo...7601213606904/ OMG, cine e baiatul asta !!
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... Last edited by Red_Dragon; 08-08-2007 at 21:18.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1054 (permalink) | ||
| Quote:
Iar acel protoss din poster e probabil un erou din campanie. | |||
|
| | #1056 (permalink) | ||
|
Imi imaginez ce moduri vor putea fi concepute cu editorul ala! Texturile si doodad-urile sunt frumoase, migalos lucrate, si daca editorul de Warcraft 3 permite atatea importuri de skinuri si modele, cred ca cel de Sc2 va fi excelent la capitolul asta. Nici n-am jucat jocul si deja vreau eu sa-mi fac harta mea, cu jungla mea, cu copacii pusi de mine cum vreau eu...ah!
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #1057 (permalink) | ||
|
Pentru necunoscatori: 1. Star Base, aka Star Port upgradat sa zboare, si care poate construi unitati in timp ce se deplaseaza. In plus, are abilitatea Re-Arm (regenerates the energy of target friendly unit). 2. Predator: - anti air fighter; - good at attacking small ships (while the viking air mode is good for taking on big ships with a slow heavy attack similar to wraith missiles); - has Intercept Mode: shoots down things like incoming missiles, very similarly to the protoss time bomb, but instead of stoping incoming projectiles, it shots them down. 3. Nomad, aka noul Science Vessel: - are acum si abilitatea de a repara unitati mecanice; - Defensive Matrix; - EMP; - reveals cloaked units. 4. Star Base din nou. 5. Carrier. Last edited by Minel; 09-08-2007 at 03:58.. | |||
|
| | #1060 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2007 |
Unde-i zergul ? Cand apare jocul ?
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/88825-starcraft-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 00:14 | |
| Starcraft 2 PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:25 | |
| Starcraft 2 PC Downloads | This thread | Refback | 01-10-2008 00:22 | |