![]() |
| | #1162 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #1163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
relaxeaza-te HOLE ce tzipi asa ... am zis ca SPER sa apara de Craciun, nu stiu cine e Rob Pardo da' poate sa zica el ce o zice , speranta moare ultima. La cate amanari au suferit jocurile asteptate, macar odata as vrea sa apara un joc inainte de data anuntata. Asa ca eu inca sper ca StarCraft 2 sa fie lansat de Craciun 2007 , ai auzit Rob Pardo ?! ![]() PS: sa vezi cum ii scoate acuma Rob Pardo pe aia care someaza la WOW si le da de balansat zergii in SC2 ![]() WHO THE FUCK IS ROB PARDO ??? | ||
|
| | #1164 (permalink) | ||
|
esti total pe din'afara... http://en.wikipedia.org/wiki/Rob_Pardo | |||
|
| | #1165 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
HOLE am zis eu ca sunt pe din'auntru ?! E treaba mea ce aspiratii am , imediat ii scriu si lu' Mos Craciun ca vreau StarCraft 2 ... si sa vezi atunci nuiele ce-i duce lu' Rob Pardo daca nu-i face rost de o copie pentru mine de Craciun. Si HOLE .. sa nu te prind la usa la mine ca vrei sa joci si tu ... | ||
|
| | #1169 (permalink) | ||
| Quote:
WTF?
| |||
|
| | #1170 (permalink) | ||
|
Grafica nu e proastă, ba chiar e prea plină de culori, plină de „viaţă”. Care nu prea prinde la stilul, povestea şi universul Starcraft. Din păcate încă nu ştiu cum să adapteze (mai bine) grafica avansată la Starcraft.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1173 (permalink) | ||
| Quote:
Rămâne de văzut cum rezolvăm cu viteza melcului turbat cu care merge netul pe aici şi cu toate dronele care or să vrea şi ele să joace SC 2
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #1174 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote: L-as injura pe HOLE , da' nu vreau sa ma discreditez in fatza lu' Rob Pardo ca am auzit ca deja a luat masuri sa lanseze StarCraft 2 de Craciun. ![]() PS: pt. toti maniacii ca HOLE , prin "am auzit" am vrut sa zic "sper" | ||
|
| | #1179 (permalink) | ||
|
deci pana la urma cand va aparea SC2? nu am mai urmarit topicul demult si mie cam tarshe sa caut in cele 59 de pagini ale threadului? de cerintele sistemului nu stiti nimica... daca urmeaza exemplul dat de SC nu cred ca vor fi exagerate ca ale altor jocuri ce apar acum
__________________ E6300@3.2Ghz-1.34V on Water || DFI Dark || 2GB Crucial Balistix D9GMH DDR910 4-4-4-10|| Leadtek 6600GT ||Seagate 320GB||CoolerMaster Centurion WindowMod & Sirtec XtremeS 410W||Home made 2x100W Speakers&Aplifier || Samsung 940BF | |||
|
| | #1180 (permalink) | ||
|
@vacaru... Rob Pardo a zis ca nu apare anul asta... si avand in vedere ca in 2008 se fac 10 ani de la lansarea primului SC nu m-ar mira sa il scoata in aceeasi zi si luna in care au scos sc1
| |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/88825-starcraft-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 00:14 | |
| Starcraft 2 PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:25 | |
| Starcraft 2 PC Downloads | This thread | Refback | 01-10-2008 00:22 | |