![]() |
| | #101 | ||
| SC2 la WCG 2008 poate ? ![]() | |||
|
| | #102 | ||
| pe blizzard nu apare nimic ! in dreapta jos a primei pagini a site-ului apare un mare semn de intrebare asa ca pana nu vad cu ochii mei pe blizzard.com nu cred nimic!
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #103 | ||
|
__________________ Asus P5K-SE | Intel Core 2 Duo E8400 | Kingmax 3 GB DDR2-1066 MHz | HDD Samsung Spinpoint T166 Series 320 GB SATA-II 16 MB | Asus GTX 260 | SB Audigy SE | DVD-RW LG S-ATA | BenQ FP202WA, 20.1" Wide | Antec NSK6500 | Sirtec Power Series 500W | |||
|
| | #104 | ||
|
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #105 | ||
| Cm s-a numit acest targ la care a fost anuntat SC2? Si unde a avut loc ?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #106 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Blizzard Worldwide Invitational event in Seoul, South Korea. http://ve3d.ign.com/articles/790/790136p1.html Nothing special din imaginile si filmuletele care le-am vazut. Nici macar o rasa noua? | ||
|
| | #107 | ||
| yupiiiiii arata belea!! acu baetii sa faca si o campanie pe masura ca doar se numesc Blizzard... ps: bine ca e rts ca daca era mmo ma inpuscam ![]()
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #108 | ||
| Nimic special!!! Doamne!! ce vremuri...). old schol players stiu la ce ma refer ![]() PS: galactic batlle
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #109 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: arrakis | se pare ca o sa fie si o rasa noua : ceva intre zerg si protos www.starcraft2.com | ||
|
| | #110 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | E na poftim acum ai de ce sa fii fericit. O sa ai ocazia sa joci din nou Starcraft cu grafica 3d si niste unitati noi. Geez! | ||
|
| | #111 | ||
| Am vazut si eu screenshot-urile de pe pagina oficiala. Intr-adevar, arata 3D, dar e exact Starcraft . Vor fi aceleasi 3 rase, deci nimic nou. In maxim 1 an probabil ca va fi gata.
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #112 | ||
| in-game vid http://media.pc.ign.com/media/850/85...d_1997236.html gallery http://media.pc.ign.com/media/850/850126/imgs_1.html
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #113 | ||
| http://www.starcraft2.com/ Om vedea cum o sa fie, pana atunci intrati sa vedeti filmuletul (aproape ca mi au dat lacrimile ).ps:cROM you hate my becauze i am hapy you r a hater..
|
| | #114 | ||
| Oricum, va fi un succes total. Chiar daca va fi doar trecerea la modul 3D.
|
| | #115 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Nu e vorba de nici un "hate". Dar din primele impresii sunt un pic dezamagit. Ca doar au trecut 10 ani si ai putea sa zici ca e acelasi starcraft cu un skin nou. Nici interfata nu au schimbat-o. | ||
|
| | #116 | ||
| Quote:
intra pe sait sa vezi animatiile poate vei avea alta opinie oricum e prea devreme sa ne facem o parere, nu uitati ca e vorba de blizzar si ei nu prea scot jocuri nasoale (poate doar wow dar aicea sunt eu subiectiv).
|
| | #117 | ||
| abia au aparut 10 poze si deja va certati .Stiti voi vreun joc blizzard in care a contat grafica mai mult decat gameplayu' ? Grafic e still consacrat blizzard, iar daca gameplayu' se ridica la nivelul precedentului o sa fie perfect...daca il intrece o sa fie o alta capodopera marca blizzard. | |||
|
| | #118 | ||
| Oricum, jocul va merge si pe sisteme low end, asta e clar.
|
| | #119 | ||
| in descriere la immortali spune ca: Quote:
| |||
|
| | #120 | ||
| Se pare ca da. Nu ar avea nici un sens sa mai apara Starcraft 3.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|