![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
Cinematic trailer: http://www.computergames.ro/ro/downl...c-trailer.html Artwork trailer: http://www.computergames.ro/ro/downl...k-trailer.html Poze: http://www.computergames.ro/ro/poze/...arcraft-2.html
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 | Quote:
| ||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
Nu stiu, dar presimt ca jocul va aparea peste 2 - 3 ani. De ce zic asta ? Pentru ca la inceput si Starcraft era anuntat prin 1996, cu engine de Warcraft 2. Pe urma au schimbat tot motorul si a aparut in 1998 complet nou. Probabil la fel se va intampla si cu Starcraft 2.
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
"HELL, IT'S ABOUT TIME." bine spus. mi s-au lungit urechile de cand astept stirea asta. si cel mai naspa e ca o sa inebunesc pana o sa-l scoata viscolacii. din cate am citit e foarte probabil ca jocul sa fie pe DirectX10 (poate chiar exclusiv Vista), iar fizica o sa fie asigurata de motorul Havok. ei zic ca o sa fie si pt. XP, dar eu cred ca depinde de cand il scot. daca apare in 2008 atunci probabil ca o sa fie si pt. XP, insa daca se amana pt. dupa 2009 atunci probabil ca va fi doar pt. Vista. varianta a doua ma scoate deja din minti, dar dupa cum ii stiu eu pe viscolaci e destul de probabila. oricum trailerele arata bestial si se anunta foarte promitator. | ||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 |
Desi cu siguranta grafica va fi desavarsita, gameplay-ul nu cred ca va putea depasi clasicul Starcraft-Broodwar ca nivel de competitivitate. Dar om trai si om vedea. Pana una alta, observ ca batranul SC a ajuns la patch-ul 1.15 in 9 ani in care a redefinit RTS-ul... Press release, Starcraft II: link. | ||
|
| | #131 (permalink) | ||
|
Totusi au trecut 10 ani de atunci. De la pustii care stateau in internet cafe-uri de atunci, acuma unii probabil ca s-au si casatorit si au copii care merg deja la gradinita. Starcraft a revolutionat la vremea sa, ecoul sau rasunand si acum, dupa acest deceniu. Dar iata ca, poate, fix datorita acestei treceri a timpului, a succeselor si esecurilor, a amanarilor si a anularilor (aici referindu-ma in materie de gaming) suntem cu totii mai circumspecti. SC2 nu este doar o continuare a unei serii, este viata de apoi a unei legende. Exact persoanele care l-au jucat acuma 10 ani adormind pe tastaturi si a doua zi vorbind la scoala despre rush-uri si controale sunt, cred, persoanele a caror asteptari trebuie atinse si chiar depasite. Age of Empires, Diablo si Starcraft au reprezentat pentru unii ceea ce Madonna, Pet Shop Boys, etc. au fost pentru cei dinaintea noastra. A fost parte din adolescenta noastra iar fiecare surub pus in acesta masinarie aduce in sufletul nostru o parte din ceea ce inseamna sa fii tanar. Privesc cu melancolie acest titlu, cu increderea ca Blizzard nu ma va dezamagi si ca sufletul acesta incarcat si incercat isi va regasi parte din inocenta sa in acesta lume virtuala a universului StarCraft. Last edited by RedGuard; 19-05-2007 at 15:00.. | |||
|
| | #133 (permalink) | ||
|
Teoretic in 2008 ar trebui sa il lanseze daca tinem cont ca se fac 10 ani de starcraft , oricum arata promitator pana acum, om trai si om vedea "With StarCraft II, we'll be able to do everything we wanted to do with the original StarCraft and more," stated Mike Morhaime, president and cofounder of Blizzard Entertainment. "We recognize that expectations are high following the long-running popularity of the original game, but we plan to meet those expectations and deliver an engaging, action-packed, competitive experience that StarCraft players and strategy gamers worldwide will enjoy." ...stiu ce au de facut baietii viscolieni, noi doar trebuie sa asteptam | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
| http://www.starcraft2.com/features/protoss/ descrierile unitatilor sunt foarte interesante si hint-uiesc deja strategii noi zomfg, Warp Gate + Phase Prisms drops FTW!!!!111
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Inside a human body |
Presupun ca va iesi in 2008, asa pare cel mai cinsitit. Pe site-ul lor scrie ca va iesi cand va fi gata , asa cum e si bine, de altfel. Din punctul meu de vedere, daca pastreaza gameplay-ul de la Starcraft, adauga ceva interesant din Warcraft 3 si nu balanseaza factiunile si unitatile ca la WoW am sa ma ingrop in el atunci cand o sa apara. Ar fi fost stupid sa scoata un MMORPG acum, din moment ce WoW inca numara o gramada de playeri si inca mai sunt zone nedeschise pe harta. In plus, daca ar fi vrut sa scoata un MMORPG pe tema starcraft, nu ar fi avut un background asa stabil ca la Warcraft. Asta se cladeste in timp, cu un RTS, doua, un add-on cu poveste, niste carti scrise pe tema, si pe urma - pow! - "World of Starcraft". Personal mi-ar fi placut mai mult universul Starcraft la un MMO. Inca sper sa scoata asa ceva. GG Blizz.
__________________ Respect for life is a mortal concern | ||
|
| | #136 (permalink) | ||
Numai ca ar mai fi un mic amanunt: o mare parte din echipa care a dezvoltat faimosul Starcraft nu mai lucreaza de multisor pt. Blizzard, ci unii si-au creat propriile firme. Privesc cu oarecare scepticism abordarea 3D pt. un RTS. Warcraft III a cam demonstrat ca nu s-a ridicat la nivelul competitional al Starcraft-ului. Dar privind din prizma anilor '08-'09 este poate de neconceput sa lansezi un joc 2D. | ||
|
| | #137 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Inside a human body |
Echipa care conteaza a ramas, zic eu. Bill Roper si James Phinney au plecat intr-adevar , dar ei erau produceri. Unul din produceri a ramas la blizzard si anume Michael Morhaime. Lead programmerul e tot la blizzard. Chris Metzen unul din cei doi lead designeri, e tot la blizzard. Shane Dabiri , associate producer - e tot acolo. Battle.net programmerii au plecat , tru, dar nu mi se pare crucial. Bill Roper si-a facut flagship studios si incearca sa scoata hellgate london. (crappy imo) O gashca s-a dus la ncsoft si a scos guild wars. Iarasi nu mi se pare ca partea inteligenta a plecat, ci dimpotriva. Asa ca putem fii linistiti, nu vor fi pierderi de calitate.
__________________ Respect for life is a mortal concern | ||
|
| | #139 (permalink) | ||
Gameplay: http://media.pc.ign.com/media/850/85...d_1997236.html La prima vedere pare cam incarcat de efecte vizuale si cam lent, 3D rotate (poate si zoom) e absolut pointless pt. un RTS...cam asemanator cu feeling-ul din War III ![]() Horza, nu stiu ce sa zic...pt. mine Blizzard=Starcraft, celelalte titluri ce au urmat nu m-au atras nici pe departe la fel de mult. | ||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
sunt curios daca o sa trimitem pe cineva la WCG cu el. Evident UN SINGUR OM.
__________________ laff | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/88825-starcraft-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 00:14 | |
| Starcraft 2 PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:25 | |
| Starcraft 2 PC Downloads | This thread | Refback | 01-10-2008 00:22 | |