Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Thread Introduction
Starcraft 2 Cinematic Trailer | Starcraft 2 Artwork Trailer | Starcraft 2 Protoss Gameplay Trailer (HD) | Starcraft 2 Terran Gameplay Trailer (HD) | Starcraft 2 Zerg Trailer (HD)

StarCraft 2 Q&A - Karune Briefings Archive

Reply

LinkBack (3) Thread Tools
Old 19-05-2007, 16:24   #141 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

sper sa fie frumos...
in general nu prea sunt fan 3D, cel putin la RTS.

PET is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 16:25   #142 (permalink)
Registered User

Eu, ofc :P

Horza is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 16:51   #143 (permalink)
F-16 Fighter Pilot

Redy's Avatar

Units part1: http://www.youtube.com/watch?v=aJDFw4TGWmo
Units part2: http://www.youtube.com/watch?v=_TR7nGISEfc&NR=1

Redy is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:02   #144 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

Arata bine in miscare - screenshoturile arata warcraftish

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:03   #145 (permalink)
Registered User

Acidburnvex's Avatar

Ce ziceti va da toate jocurile jos de pe podium? Cel putin genul RTS?

Acidburnvex is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:05   #146 (permalink)
MaX

MaX's Avatar

nice , in sfarsit ceva interesant

MaX is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:16   #147 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Question

Mda ... ma bate gandul sa deschid iar clubul .. cine voteaza pentru?

Hodoronc Tronc is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:17   #148 (permalink)
Registered User

fetita muntilor's Avatar

interesant? Nu as zice.

Din pacate m-am lamurit complet. Blizzard = companie comerciala 100% care nu mai are tupeu sa inoveze nici un pic. Dezamagitor dezamagitor dezamagitor. Totul de la art work / trailer (care este o rusine) pana la poveste / joc este pur si simplu trist.

fetita muntilor is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:32   #149 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

deci din ce vad. este clar o evolutie reusita de SC. poate purta cu incredere mai departe acest nume. deranjanta apartitia tripozilor (nu conteaa numarul picioarelor, si al culorii laserului, toti sunt la fel si trag la fel )in mai toate jocurile. plm, nu ne mai plac mechs-ii??? ah, da asta e veriunea aliena amechilor, ca la fel poarta niste picioruse fisiforme la ditamai body-ul. se vrea totusi realist cat de cat.
pot sa zic ca sunt entuziasmat de rotirea camerei si de zoom. visam pe vreme lui sc1 la asa ceva. ma gandeam cu ar fi sa pot sa zoomez sa admir unitatile in lupta si salivam. bine atunci am gandeam chiar putin mai aproape in genul supreme commander dar e super ok si asa...sunt fan comm & conquer, dar totusi sc vine cu idei noi. sunt curios cum se va misca si ce cerinte va avea. hotkeys & stuff

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:33   #150 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Quote:
Originally Posted by fetita muntilor View Post
interesant? Nu as zice.

Din pacate m-am lamurit complet. Blizzard = companie comerciala 100% care nu mai are tupeu sa inoveze nici un pic. Dezamagitor dezamagitor dezamagitor. Totul de la art work / trailer (care este o rusine) pana la poveste / joc este pur si simplu trist.
Ah yes, chiar mă întrebam când o să înceapă să apară Tăticii omizi™ care să ia poziția de Gică-Contra și să scoată din burtă adevăruri absolute.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:35   #151 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Va urasc, voiam Diablo 3. Anyway, happy gaming.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:35   #152 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

fetita muntilor, poate ne explici si DE CE?

Dominus is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:48   #153 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

Quote:
Originally Posted by cROM View Post
Nu e vorba de nici un "hate". Dar din primele impresii sunt un pic dezamagit. Ca doar au trecut 10 ani si ai putea sa zici ca e acelasi starcraft cu un skin nou. Nici interfata nu au schimbat-o.
QFT
Si eu sunt putin dezamagit, ma asteptam sa pic pe spate la vederea primului screenshot. Asteptam o oarecare revolutie a genului RTS, dar dupa cate am citit se pare a fi doar o evolutie. Pana acum SC2 = SC1 mai complex, si 3D, fara sa zguduie regulile genului. Poate pentru ca au vrut sa fie conservatori cu gameplayul, cum s-a procedat si la C&C3.

Last edited by Minel; 19-05-2007 at 18:00..

Minel is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:50   #154 (permalink)
Alexei

Explicatia este simpla, si cine a jucat sau joaca Starcraft, Broodwar la nivel de competitie stie foarte ca a inunda ecranul cu efecte pt. copii mici care distrag atentia, nu ajuta cu nimic gameplay-ului. Si ar mai fi o dovada: Warcraft III, care arata izbitor de asemanator ca engine cu acest Starcraft II, nu s-a ridicat niciodata la nivelul lui SC, nici macar ca popularitate pe B-net.

Cat despre asemanari cu alte RTS-uri, gen C&C, AOE si alte jucarii...no comment, sunt pur si simplu din alt film, nu suporta comparatie...

RTS a insemnat Starcraft, si cu greu Starcraft II ar putea sa aduca ceva mai bun. Poate ca este cam devreme pt. verdicte, insa nici mie nu mi se pare prea promitator...

@PigBrother, RPG-uri mai gasesti, dar pt. RTS nu poti sa cauti in alta parte decat la Blizzard, si ar fi fost incorect sa continue tot cu Diablo, si cu universul Starcraft sa nu mai miste nimic.

Stukov is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 17:53   #155 (permalink)
Registered User

fetita muntilor's Avatar

Cu mare placere :

Trailerul - spre deosebire de filmele din warcraft 2 / starcraft / warcraft 3, acesta este format doar din cadre fixe. Mare atentie la detaliu, dar camera nu se misca. Doar se schimba pe alt cadru si atat. Se vede ca le a plecat echipa de la blizzardnorth care se ocupa cu asa ceva si care chiar dadea feeling si viata filmelor. Aceeasi echipa face acum filmele de la hellgate london. Poate puteti observa diferenta.

Jocul - multumesc Blizzard pentru acest add on de starcraft scos cu 10 ani mai tarziu, cu aceleasi rase dar cu engine de warcraft 3. Daca scoteau add onul in 2000 / 2001 si mai puneau 2 3 unitati atunci intelegeam. Daca aveau coae si incercau sa inoveze acum intelegeam. Dar sa mi scoata cu atat tam tam, dupa atata asteptare acelasi joc ..haha. Bravo o sa mai vindeti niste milioane de copii. Cine stie poate faceti si subscriptie la Bnet si pregatiti un World of Starcraft pe acelasi engine unde Paladinu o sa fie Dark Templar.

Protoss colossus - huge unit that can blast out dual lasers and use long legs to traverse differences in terrain height - in the demo two of them obliterate about fifty or so zerglings.

Wow cat de tare. Sa adaugam niste unitati mai mari si mai puternice daca nu avem imaginatie. Putem sa scoatem chiar si starcraft 3 cu inca 3 unitati de marimea a 3 continente care o sa fie SI MAI TARI.

Unde puii mei e Blizarrdu care acum 10 ani inova la greu? Ce au facut. Au scos warcraft 3 ul unde pot sa vad unitatile mai de aproape sau mai de departe si l au scos ca sa continue o licenta. Si dupa aia au scos world of warcraft ca sa continue aceasi licenta. Excelent. INOVATIV.
Nu s-au obosit NICI MACAR sa mai adauge o rasa, eventual "returning of xel naga" ca sa mai pipereze un pic povestea. NICI MACAR ATAT.

Si ne mai plangem ca EA ul scoate acelasi FIFA de ani de zile.

Plin de decizii pur comerciale peste tot.

Multumesc frumos eu nu.

fetita muntilor is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 18:02   #156 (permalink)
Alexei

Balance-ul aproape perfect din Starcraft ar fi fost foarte greu de realizat cu 4 rase. Dar nu spun ca nu ar fi fost de dorit o inovatie de acest gen...cine stie, poate la Expansion Set, care va aparea cu siguranta candva in viitor.

Old 19-05-2007, 18:07   #157 (permalink)
Registered User

[FriendlyAlien]'s Avatar

Sigur sigur, goana dupa rase. Eu unul nu vreau alta rasa, imi ajung 3 rase, in plus astea au facut istoria. C&C 3 a bagat noua rasa si a stricat totul, povestea era batalia clasica intre nod vs gdi. Earth 2160 a bagat la fel, noua rasa, tot alieni. Bullshit, au stricat si ei povestea.

Personal intr'un joc in care e gameplay'ul, storyline'ul si feelingul sunt prioritare, cum e Starcraft, o noua rasa ar fi total deplasata.

[FriendlyAlien] is offline    Send Message via Google Talk to [FriendlyAlien] Reply With Quote
Old 19-05-2007, 18:12   #158 (permalink)
Alexei

Pai ca story nu vad ce ar fi pagubit aparitia unei noi rase. Nu neg insa ca pentru game-balance asta ar fi fost o provocare cu adevarat mare.

Old 19-05-2007, 18:16   #159 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Bine a zis ala cu "oppinions are like assholes, everybody's got one"...
Vreau sa mi se arate aici jocul inovator de la Blizzard. De la John Blackthorne incoace. Sau Lost Vikings, whatever.
Nu exista asa ceva. Blizzard nu face altceva decat sa perfectioneze retete deja existente.

"Wow cat de tare. Sa adaugam niste unitati mai mari si mai puternice daca nu avem imaginatie. Putem sa scoatem chiar si starcraft 3 cu inca 3 unitati de marimea a 3 continente care o sa fie SI MAI TARI. "

Esti penibil. Sau poate ca asa ziceai si cand citeai de Carrierele protoss sau Battlecruiserele terrane acum "10 ani".
Dar nu-i nimic. De piratat o sa-l piratezi oricum, o sa-ti dai cu parerea si atunci, si toata lumea o sa dea din umeri si o sa treaca mai departe, ocupata sa se distreze cu inca un joc Blizzard care, sa vezi minune, nu va fi prost. Si va fi jucat ani la rand.

Si de unde stiti fratioare deja cum va fi povestea ? Dati-mi si mie linkul catre script, poate mi-a scapat.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 18:16   #160 (permalink)
Registered User

moguai's Avatar

multumim pentru pareri si opinii.." fetita muntilor "
eu unu visam la S2..si acum ..sunt innebunit..abia astept sa ma joc...
la fel ca si mine...sunt milioane de gameri...care gandesc la fel
va fi un joc mare..la fel cum a fost si S1..sunt convins..

moguai is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules