![]() |
| | #161 (permalink) | |||
|
Inițial n-aveam de gând să mă bag în discuția Pro-Contra Starcraft 2, dar reply-ul fetiței munților chiar m-a amuzat. S-o luăm pe rând: Quote:
Are rost să speculez că secvențele intermitente din partea de final, cu Kerrigan, mutalisks și drop-ship-ul sunt probabil tăiate din alte FMV-uri care vor fi în joc? Nu mai pun la socoteală faptul că acesta a fost de fapt un teaser trailer, nu intro. Dar trecem și peste asta. Quote:
După aia vine buzz word-ul pe care-l aud de fiecare dată când vine vorba de o continuare a unui joc: inovația. Daaaa, the I word. Spooky rău de tot. Ia spuneți-mi stimabililor, cam ce ar fi trebuit să aducă nou Starcraft 2 ca să-l considerați inovator? Da, am citit mai sus, dacă introduceau o nouă rasă, inovau. Mega gg. Din nou, o logică strălucită. Dacă bagă doar unități noi se cheamă că nu au imaginație. Dacă băgau o rasă nouă, inovau. Foaaaaarte tare. Mi-a mai plăcut și remarca lui cROM cu: Quote:
E foarte frumos cum unii urlă că jocul seamănă prea mult cu Starcraft, fără să aibă de fapt habar ce strategii vor apărea în multi din cauza noilor unități / abilități sau fără să știe măcar un singur rând din povestea single-player. Mai trist e că aceeași jucători ar fi sărit repede de cur în sus dacă Blizzard ar fi schimbat radical mecanicile jocului (să-l facă RTT de exemplu, stil Ground Control 2), urlând "WHAAAAAAA, ăsta nu e Starcraft, nu mă mai joooooooooc, muriți Blizzaaaaaard!" gg no re k thx
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | ||||
|
| | #162 (permalink) | ||
|
Din ce am vazut pana acuma tin sa cred Blizzard se foloseste de zicala: "daca nu-i stricat nu-l repara." Nu e neaparat un lucru rau, dar sper totusi sa fie aduse cateva imbunatatiri fata de original, si ma refera aici la parte strategica. La fel a facut si EA cu C&C3 si am fost putin dezamagit unde am vazut acelasi produs in alt ambalaj.
__________________ "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" Muad'Dib | |||
|
| | #163 (permalink) | |||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Am vrut doar sa imi zic oful.
__________________ laff | ||||||
|
| | #166 (permalink) | ||
|
Daca vroiam sa te insult, te insultam. Interesant este cum te legi de un cuvant in loc sa argumentezi. Ma rog, nu ca m-ar interesa prea tare. La fel de interesant este cum consideri Starcraft a fi inovator, cand jocul ala nu a inovat nimic, si nu a adus nimic nou. Doar a fost _foarte bine facut_. | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
Bossman Fanatism = Atasament pătimas pentru o convingere, pentru o credinţă etc., însoţit de o totală intoleranţă faţă de opiniile altora. Argumentele de gen " MEgaGG si gg no re k thx nu ma impresioneaza foarte mult. Incearca sa aduci ceva logic in discutie. Hai sa fie clar pentru toata lumea care se inchina cu fanatism la templul Blizzard. -Blizzardul este o companie comerciala de ceva vreme- go take a look at WOW. -Starcraft 2 ul se pare ca o sa fie un produs pur comercial. De ce? Pentru ca vor sa isi asigure nu numai vanzarea unor milioane de copii, dar vor sa il si tina in viata. Eventual pentru o viitoare urmare a licentie prin alt joc. Daca incercau sa inoveze cat de cat riscau sa nu placa, si nu se cade sa risti ... pierzi bani. Inteleg, traim intr o societate capitalista. Nu ma inteleg gresit Bossman, am fost poate cel mai mare fan starcraft cu multi ani in urma cand eram cam de varsta ta. Da, e ciudat cum trag concluzii eu dintr un comunicat de presa, un trailer si 3 screenshoturi. Sa vedem ce ne rezerva viitorul. Poate ma insel. Ca sa concluzionez, sunt de acord ca interfata ramasa la fel e un lucru bun.
__________________ laff | |||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
e foarte greu sa mai adaugi o rasa noua. ganditi-va ca Zerg este o rasa bazata pe unitati biologice, Protoss pe unitati energetice, iar Terran e un compromis intre cele doua => full circle! ce rasa originala ar mai putea sa adauge intr-un RTS sci-fi fara sa fie ridicoli? Night-Elfs? ![]() in al doilea rand voi chiar nu ati urmarit schimbarile de gameplay si unitati? cum puteti sa sustineti unii dintre voi ca e "aceeasi marie cu alta palarie"? si din prezentarea asta sumara s-au remarcat unitati noi cu abilitati noi => tactici si strategii noi.. exemple: - Phase Prism e o unitate foarte interesanta si ofera posibilitati noi de drop mai ales in combinatie cu Warp Gate - Stalkers ofera un micro foarte interesant in luptele pe scara redusa si medie datorita "blink"-ului.. abia astept sa vad ce lepshe or sa faca Moon, ILoveOoV, Boxer & co. cu unitatile astea Terran-ul nu prea pare inovator deocamdata, insa intentia a fost de a pune accentul pe Protoss in aceasta prezentare (pe site-ul jocului doar sectia Protoss-ul este detaliata, pe cand pentru celelalte doua rase este postat mesajul "Coming Soon") poate va uitati la toate materialele inainte sa postati chestii de genul Quote:
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Quote:
Când o să tragi concluzii cu veleități de adevăruri absolute pe ceva mai mult de un comunicat de presa, un trailer si 3 screenshoturi, atunci o să renunț și eu la mega gg-uri.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Quote:
Ad hominem ftw
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
Mai ori sunt eu orb ori .. Zealotii au charge, marinii jump-jet, arbitrii de la protosi teleporteaza sau genereaza curent, colosusii de la protos se misca peste diferite nivele de teren, zerlingii se transforma in bombe si se duc dupa tinte pe campu de batalie, unitatile alea au blink si alte chestii. CE NU E INOVATIV IN ASTA?? In ce joc de strategie ati mai vazut voi unitate sa faca charge cand ataca? Dar unitate care daca isi ia mult damage sa blocheze cu un scut dar daca isi ia putin sa nu blocheze? Grafica intradevar e mult mai viu colorata, dar arata foarte bine. Oricum io zic pana la open betatest ca nu are rost sa zica cineva ca nu e inovativ. Daca vi se pare ca un alt RTS are gameplay fast and furios go play it dar din ce vad eu aici jocul are potential imens. | |||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
fetita muntilor, incearca sa nu uiti ca lipsa originalitatii nu a impiedicat atatea jocuri sa fie succese de piata si sa fie, in final, jocuri frumoase. Primul exemplu de joc lipsit de elemente originale dar superb care-mi trece prin cap este Descent:Freespace. Asta nu inseamna ca SC2 este lipsit de originalitate pentru ca habar n-am de SC. A venit dupa Warcraft 2 si m-a lasat absolut rece.
__________________ When I do good, I feel good. When I do bad, I feel bad. That is my religion. - Abraham Lincoln | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Quote:
Este destul de impecabil ca si camera work, camera cvasi-statica imi pare aleasa exact ca sa iti transmita sentimentele marine-ului, si anume durerea de penis ce il incearca, faptul ca nu e panicat, este complet relaxat. Daca camera era mai vioaie, atunci ceea ce transmitea era altceva. Miscari de camera (mai multe decat pe finalul teaser-ului) o sa ai ocazia sa vezi in urmatoarele filme, ce o sa fie mai mult trailere, in sensul clasic. Iar Blizzard North sunt destul de sigur ca nu avea mai nimic de-a face cu partea de regie a filmelor propriu-zise, intotdeauna s-a vazut mana cuiva care stie despre ce vorbeste, nu este un creative/producer ce a hotarat sa faca si el un filmulet. Deci, safe.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/88825-starcraft-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 00:14 | |
| Starcraft 2 PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:25 | |
| Starcraft 2 PC Downloads | This thread | Refback | 01-10-2008 00:22 | |