![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Guest |
ma comandos rulz !!! are de la mine toata aprecirea ! infara de cateva bug-uri micutze nu-i reproshez nemeca ! H&D e frumos da nu m-a prins atat da mult cum a facut-o commandosu' in orice caz C2 o sa fi cautat si cumparat !!! ------------------ May the god of insanity protect me! | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 |
bah am vazut filmul...shi ce sa zic...rupe...de la mine pacat ca exista doar 10 voturi...ca asta merita mai mult...sper sa nu i-l amane astia...ca o sa fie superjucat....apropo ...cine sthie cand o sa iasa...sigur..?
__________________ uuaaa that hurt | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
Io am gasit niste screenshot-uri chiar pe web-ul romanesc http://www.epress.ro/screenshots/commandos2/ Arata super ... am vazut si un filmuletz prezentat la E3 si am ramas masca - daca e asa si jocul e marfa - Se pare ca va aparea anu' asta. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
In opinia mea, C2 elaboreaza foarte bine ideile de baza ale lui C1. Am mari sperante legate de el, si nu cred ca va fi un nou D2. Imi place foarte mult ca au crescut libertatea de actiune/decizie. Legat de H&D, avind in vedere ca aproape l-am terminat pe hard (si jocul si add-on-ul), pot spune ca e foarte bun. Nu este atit de bine finisat ca, (virgula) Commandos, dar este si un alt gen de joc. Si la H&D 2 am mari sperante, mai ales ca au schimbat motorul grafic, echipa care lucreaza la el. Din ce zice Petr Vochozka, as crede ca jocul o sa ruleze mult mai bine, iar bug-urile o sa fie mult mai putine. Tomcat, XPC
__________________ Tomcat | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Bah am vazut screenshot-urile pe care ni le-a dat Xeon si jocul mi se pare SUPER!!! Desi Commandos BEL si BCD au fost niste jocuri reusite Commandos II va fi mult peste ele. 10 voturi si de la mine.
__________________ This message was posted by ME® -> radu_dr@hotmail.com | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti |
Parerea mea in legatura cu Comandos BTCOD este ca prima misiune(de care nu am putut trece de unul singur) este una dintre cele mai grele... Tot respectul despe Comandos... P.S.Votez pt C2 ------------------ Order is for idiots, genius can handle chaos!
__________________ Order is for idiots, genius can handle chaos! | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: above you |
pt Dt.Stiu am gresit.Oricum eu le-am terminat pe ambele.Si jocu si addonu.Cine ma aude ca am terminat ultima misiune din C1 zice ca am innebunit.Dar totusincea mai dificila a fost a 15 cand nu trebuia sa declansezi alarma.Shit!!! Sper ca C2 sa fie si mai greu ca sa fie numai cativa care sa-l termine.Cat despre H&D l-am lasat balta ca ma cam supara. | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Bucuresti |
Genial C1 am vazut secvente din C2 "trai-ar porcii" acum imi frec menta cu BCD si merge cam greu Pt Sniper Stiu ce inseamna ultima misiune (aprox 12 ore cred) Apropo cine are H&D full eu am jucat 2 misiuni si a fost dragut dar avea buguri
__________________ Ca un sarpe ce se trezeste la viata, Ca un razboinic ce renunta la scut... | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
Bey Commandos Beyond the call of duty nu e nici pe departe un add-on. Add-on-urile se pun 'pe deasupra' ![]() p.s. mie mi s-a parut mai dificila misiunea in care trebuia sa il rapesti pe general decat cea in care trebuia sa il omori (cine stie ... cunoaste )
| ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: above you |
Pai de gloante tre sa te feresti mereu!!!
| ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|