![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 |
Dupa mine C2 e cel mai inovativ joc de pana acum si am incercat sa-l joc de mai multe ori.C2 arata destul de misto din cate am vazut.Cat despre ultima misiune eu chiar sunt nebun de am terminat-o.
__________________ the truth is out there | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
Am vazut deja ceva imagini din H&D2 si cu noul engine va spun ca arata mai bine decat tot ce s-a vazut pana acum.128 mega de ram cred ca vor fi un minimum necesar ca sa fie jucabil. ------------------ the truth is out there
__________________ the truth is out there | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
commandos: super joc. pana cand apare 2 a jucat careva shadow company?? are tot ce e in comm. +3d + alegerea mercenarilor + arsenal extrem de variat de cumparat, ales, carat, adunat, vandut. dupa mine e o varianta super rezonabila pana la comm2 si merita clar jucat. ------------------ I can set you free... rather hear the sound, of your body breaking as I take you down | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
drecu,se pare ca nu merge site-u' cu scrinsotu' respectiv, dar o sa-l vad altadata. :mad ![]() Am auzit totusi ca o sa apara la sfarsitul anului 2000 adica o sa apara prin martie 2001 asta e prognoza mea. Oricum nu disperati
__________________ A war refugee sought the Master. He said, "You are wise and serene. Teach me to escape the horrors of this world." And the Master blinded him with fire-irons. The Book Of Cataclysm | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Guest | Commandos = jocul e unic si are grafica de exceptie. in legatura cu H&D imi place si ala mai ales in co-op mode pe LAN. nu are super grafica dar e misto si el. sa apara Commandos 2 si H&D 2 ca o sa faca multa lume fericita! --------------------- What is The Matrix? | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: de la tara |
Intrebarea de baza este dak joculetul commandos(ambele versiuni) ruleaza si pe un P3 si cam ce tip de directx trebuie pentru el!?! Rog dati raspunsuri cat mai urgent!!
__________________ I'm the reason there's no time to reach for that weapon | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Daca esti junior... niciodata sa nu pui intrebari stupide! Pentru ca toata lumea iti va raspunde ca mai sus! Toata lumea face misto de tine! ![]() Commandos: Behind Enemy Lines & Commandos: Beyond the Call of Duty au aparut cam de mult... deci au cerinte mici de sistem! Nu cred ca exista joc care sa aiba cerinte maxime de sistem... asa ca ar trebui sa mearga pe P3-ul tau... poate ai alte probleme... sau poate ai versiunile "RIP" ale jocurilor... ceea ce nu e bine... ![]() Incearca jocurile originale!
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
bah dromi!vezi ca s-ar putea sa mearga prea repede!asteapta si tu commandos 2 cu noile efecte speciale astfel incat nici gf3 nu va putea tine pasul cu cea mai buna grafica 2d ever!trebuie sa-ti iei g400 sa-ti mearga decent!
__________________ There's no chance for us It's all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever-Queen | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| lasatzi-l mah ca e shi el mic ....
Dromi' asculta shi la mine shi la balky. Vezi ce intrebari pui ... ca te iau ashtia la mishto. Problema ta e cu regishtrii. Vezi ca ai un fishier cu extensia .reg tre' sa faci dublu click pe el. Dar vezi ca daca nu ai jocul in c:\games\commandos tre sa editezi regishtrii inainte sa ii importezi (click dreapta shi apoi edit, dupa care schimbi toate caile pe care le gaseshti spre calea in care ai tu instalat commandos... nu uita caracterele "/" se dubleaza) ... Daca faci cum itzi zic io itzi mere, daca faci doar partzial ... sper sa nu itzi futzi regishtrii, ca atunci tre sa reinstalezi tot windowsul .... well ... hope this helps!
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Dragutz din partea ta sa ma numeshti ala de mai sus ground zero... poate nu e chiar inspirat, dar e totushi e nick-ul meu. anyway sigur ala e baiul, l-am vazut la prea multzi indivizi ca sa ma inshel. Shi inca ceva dromi, vezi ca toate rip-urile au un fishier cu extensia inf care explica printre altele cerintzele minime de sistem, shi ce tre' sa faci ca sa mearga bine (cum sa-l instalezi). Vezi ca acolo gaseshti toate raspunsurile care itzi tre'. [Modificat de [Panzer] pe 02-04-2001 ora 01:15 AM]
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|