![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1141 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
| ||
|
| | #1142 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Cacamacu, vere, bai, tu s-ar putea sa ai mare dreptate. Sau nu, dar nu zic nimic. La mine in "account" spune clar "not Visa Electron" dar cine stie. In fine, am facut treaba, am platit cu Visa Electron dar tot nu merge. Cand dau sa ma loggez imi spune "your account is frozen, go suck a dick". Ceva in liniile astea. Asa ca ma duc pe pagina de account si acolo vad ca scrie negru pe alb: approved. Playable. Etc. Cum ar fi, merge. Ce mama naibii se intampla, ma? Sunt "approved", contul e "playable" dar imi da "frozen" cand vreau sa ma loggez in joc? WTF? | ||
|
| | #1144 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
Eu platesc cu asta: Visa Virtual La filiala la care ma duc sunt singurul care are asa ceva | ||
|
| | #1145 (permalink) | ||
|
pentru destindere... | |||
|
| | #1146 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
| ||
|
| | #1148 (permalink) | ||
| Nick anterior: alexpopel Join Date: Jul 2005 |
Am avut probleme cu accountul in sensul ca nu imi recunostea nici una dintre cele 2 carduri visa ( BRD si ING). Pana la urma tot electronul de la ING a mers, dar e de remarcat promtitudinea raspunsului la mail, aproximativ 4 ore. Quote:
| ||
|
| | #1152 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | incalzirea
asta a fost doar inceputul savezi tu peste cateva saptamani ce va fi crima si pedeapsa guilda de romani http://www.aoc-spqr.eu ![]() ![]() | ||
|
| | #1153 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
Eu nu mai joc ,da inca nu mi-a expirat subscriptia. Am intrat acum 10 min. sa vad ce mai e. Nu stiu pe ce server esti tu, dar pe Fury e tot mai gol iar jocul parca e tot mai praf ) Probabil..,daca esti la inceput merita sa il joci ,da daca ai facut cam de toate (toate instantele existente , pvp ,siege etc) jocul e boring rau de tot Chiar si datele statistice in ce priveste nr. de subscriptii denota o prabusire constanta a jocului. AOC e cel mai bun exemplu ca un joc nu poate trai doar prin grafica , chiar daca e de exceptie. Atata timp cat gameplay-ul e praf, orice joc se prabuseste, indiferent de cat de colorat e. Daca as fi mai dur as fi putut spune ca hype-ul creat de Failcom prin campaniile anterioare lansarii jocului, acum ar mai putea pacali foarte putina lume. Practic, cred ca prin absurd chiar daca Failcom ar mai lansa un addon care sa schimbe integral jocul , senzatia de inselaciune a majoritatii jucatorilor e atat de puternica incat multi dintre ei nici nu ar dori sa mai auda de el. Tocmai mi-am donat cei 82 gold la guilda. Am luat o mica tzeapa ca am avut subscriptia pe 3 luni ( , dar din 25 Failcom nu o sa mai bage mana in buzunarul meu ![]() edit. Era sa uit de cheaturi. Failcom nu face nimic de luni de zile sa stopeze folosirea cheaturile. S-a dupat la greu, se folosesc hack-uri de speed , radare, exploituri etc. | ||
|
| | #1155 (permalink) | ||
| Nick anterior: alexpopel Join Date: Jul 2005 |
Da asa este confirm ca jocul s-a stabilizat ca numar de player, cel putin pe Fury - din ceea ce vad eu, dar acelsi lucru il confirma statisticile de pe X-Fire. Te poate induce in eroare faptul ca intradevar sunt mai putini oameni care leveleaza, deci multe zone de level mic goale, dar mult mai multa activitate in zonele si instantele de level 80.
| ||
|
| | #1159 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Oricum toate mmorpg au un varf la lansare apoi scade puternic nr de subscriberi ca apoi sa inceapa sa creasca mult mai lent. daca pasul 3 nu se intampla e grav | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|