![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5 (permalink) | ||
|
Respect pt client? Nu prea arata respect fata de aia care joaca si acum AO. Sunt buguri pe care nu le-au reparat in ani de zile, ca sa nu mai zic ca nu se indura se schimbe si ei engine-ul ala grafic si eventual sa faca un upgrade la server. Banuiesc ca au mutat cam toate resursele pe AoC si au uitat si de amaratii aia care joaca AO si platesc pt asta.
__________________ Brothers of Metal | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| http://www.krypteia.org/links.html Linkul de mai are 2 filme,luate de pe IGN,ce prezinta principalele componente ale jocului. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Deci va fi exclusiv Dx10 . De nu ai Windows Vista bye bye http://www.jucaushii.ro/news_5898_Di...ows_Vista.html
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
am dat bani pe o xfx 6600 si nu vreau sa cumpar alta doar ca sa fie compatibila cu DX10 :fuckoff: Age of Conan edit: Quote:
aici | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
NU e directx 10 necesar neaparat, cum nu e necesar nici windows Vista. Producatorii au spus doar ca va fi mai optimizat pentru noul windows, dar va putea fi jucat si sub XP ...
__________________ [Vând] Colectie reviste jocuri calculator -aproape 100- level, pcg, xpc | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Nu intelegeti ca nu trebuie directx 10 ?!
__________________ [Vând] Colectie reviste jocuri calculator -aproape 100- level, pcg, xpc | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Degeaba merge el instalat pe xp daca placa ta video nu-l suporta. Oricum, Age of Conan nu va folosi directx 10 neaparat, asa ca stati linistiti. @skyblue Link-ul tau zice ca directx10 merge doar pe Vista, dar nu zice nimic de Age of Conan...
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Jocul asta mi-a captat atentia.. Nu am inteles ce fel de camera are. E 3rd person, dar sta in spatele personajului? sau personajul se roteste si fara camera..?
__________________ ...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL! Last edited by unknownhumanoid; 26-03-2007 at 11:02. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|