![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #201 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
| ||
|
| | #202 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Cheile se dau de 3 ori/zi.Tb sa fii atent cand la batch-ul care urmeaza se schimba statusul de la "confirmed" la "coming soon".In decurs de pana in 2 ore,cum scrie pe niste forumuri,se va da drumul la chei. Eu am luat-o azi,la 9dimineata,din batchul3 din ziua precedenta.Tb sa fii f rapid,imediat dupa ce te anunta Comrade,sa intri pe http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/beta/.La mine au schimbat statusul de "coming soon" si au dat cheile aproape imediat,dupa vreun minut. | ||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Quote:
Acum daca ii credem sau nu pe cei de la ******** nu stiu dar nu vad de ce nu ar vrea sa vanda, mai ales ca WoW e un joc popular si dupa parerea mea erau sanse minime sa ramana cu ele pe stoc. Eu tind sa le dau crezare. Acelasi lucru mi-au spus si mie ca inca sunt in tratative cu cei de la funcom pentru a putea oferi si in Romania toate bonusurile aferente preorder. Nici eu nu ma cramponez la cele 3 zile early access dar mount-ul ar fii super tare. | ||
|
| | #206 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
fii pe faza atunci,stai pe langa calc.spameaza cu F5 pagina http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/beta/ sau asteapta sa te anunte Comrade.Timpul de acces e mic,pana intr-un minut.
| ||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
man ty dar nu o sa fac asta 2 ore. time is money. am pus always on top softul ala al lor poate ma anunta -------------------- Editare ulterioară -------------------- au dat mesaj pe comrade
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 25-04-2008 at 22:57.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
Asta cred ca e cel mai aiurea open beta pe care l-am vazut,tre. sa platesti pt cheie facindu-ti subscription la fileplanet si e si limitat la lvl 13. Ok inteleg ca nu vor sa dea keys la toata lumea, da puteau din toti cei interesati de joc si care au depus beta aplication ,sa aleaga aleator un nr. de oameni,ca pun pariu ca din toti subscriberii la fileplanet nu toti sint interesati de Aoc. | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
vad ca au unit multe clase, au facut asta recent? sper ca nu
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Apropos de asta daca a luat cineva clientul de pe filePlanet si este din Bucuresti si dispus sa il imparta pe retele metropolitane dc++ as ramane profund indatorat de asemenea sunt deschis unui dialog in Beta pentru a impartasi cat mai multe din experienta jocului ,pe scurt poate ne intalnim in game. Nu stiu nici eu de ce au ales varianta asta de a oferi key Beta dar probabil ca au avut motivele lor si nu vreau sa le comentez,stiu ca sunt jucatori vechi care ar merita o cheie si sper sa se ofere si liber. Pm me in cazul in care cineva este deschis la o colaborare | ||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|