![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #224 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Eu cred ca la cat de monoton si de repetitiv a ajuns Wow sunt sigur ca nu 1% sa nu fie un procent de 30% din jucatorii de wow sa se aplece macar asupra lui iar in ce priveste cerintele de sistem sa fim seriosi cam toata lumea isi poate lua un procesor decent si o placa destul de buna ca sa ruleze jocul la nivel mediu.Eu unul sunt cam foarte plictisit de wow si am nevoie de ceva diferit pentru ca se poate spune ca am facut cam tot ce se putea facea in wow iar pvp este atat de plictisitor incat sunt hotarat sa spun end game la wow.Oricum interesul este enorm si sper sa se ridice la inaltimea asteptarilor
| ||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
Eu as prefera sa nu, sper sa fie 200k-500k cu oameni care stiu sa joace un joc...si fara fracking kiddies. Pretul este acelasi cu celalte, si sincer nu cred ca producerii sunt atat de nebuni sa spere sa ajunga macar la jumatate din Subs pe care le are WOW. Ar fi de ajuns si cu 10% din ce are WOW..
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 | Whats your Conan? Required OS: Windows Vista/XP Processor: 3GHz Pentium IV RAM: 1GB RAM Video Card: Shader Model 2.0 and 128MB RAM: NVIDIA GeForce 5800 or ATI 9800 Recommended Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz (E6600) or better Video Card: NVIDIA GeForce 7950GX2 or better RAM: 2GB or more Voi ce sistem aveti, in special ce placa video? | ||
|
| | #234 (permalink) | ||
| Quote:
![]() dar din pacate vor fi multi numai si pentru a avea ce juca in loc de jegu ala. | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Am o intrebare pentru cei care au jucat deja in beta. Am urmatorul sistem rocesor E 6600, 4 GB RAM 800 MHz, placa video Radeon Saphire HD 3870, HDD 2xSegate 7200.10 in raid 0. Pe ce sistem de operare ruleaza jocul cel mai bine? XP 32 bit, Vista 32 sau Vista 64 ?
| ||
|
| | #237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
ei bine .. la ce sistem ai nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi de nici un joc .. nici macar de ciudatenia aia de crysis ![]() cat despre sistem de operare .. teoretic ar trebui sa ruleze mai bine in vista .. dar cum nu`s driverele optimizate and other shits cred ca ar trebui sa ramai la xp | ||
|
| | #238 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Crysis imi merge impecabil pe sistemul meu, dar AOC cred ca o sa aiba cerinte mai mari, cel putin in zonele aglomerate, si aici ma refer la orase sau pvp-uri cu multi jucatori. Am observat la un prieten in Project Entropia, joc care nu are cine stie ce pretenti hardware, ca in zonele aglomerate ii cam facea figuri.
| ||
|
| | #239 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
prietenul tau are acelasi sistem or what ?.. intradevar in zonele aglomerate sau in pvp low fps sunt destul de intalnite .. oricum in mmo`s nu cont f mult config sistemului cat conteaza conexiunea la net ... dak nu ma insel s-au postat pe aici pe undeva cerintele hardware pt joc .. si nu`s f mari cu exceptia spatiului liber pe hard .. care mi se pare imens si care o sa tot creasca din cauza eventualelor patchuri numai bine .. | ||
|
| | #240 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Constanta |
Eu am jucat Gamespot PVP Weekend cu Vista SP1 pe urmatorul sistem: E8400, 4GB Ram 800Mhz, 9800GX2 (da stiu ca este f scump) si am avut 60FPS constant cu setarile la (aproape, fara 16xAA si altele) maxim. Dar zic ca si pe un sistem mai prost ar merge tot la fel de bine. | ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|