![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #241 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Aseara au dat drumul la DX10 ![]() Pacat ca azi sunt serverele down, le muta din US in EU, yuppy... asta daca nu stiati ca pina acum betaul a fost hostat undeva pe coasta de vest... Oricum, sub Vista 32, cu DX10 in sfirsit engineul explodeaza. In 1900x1200 high settings, totul la maxim, AA si AF - am avut intre 25 si 58fps, ceva de nerealizat acum 2 saptamini. Sistem: E8500 oc@4.37Ghx, 4Giga ram, 2x 9800 GTX - SLI. Cu mutarea serverelor in EU o sa avem si ping mai bun, zonare si incarcare mai rapida, asa ca probabil va disparea si lagul din orase. | ||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Cum adik "yah right"?? Am reusit s gasim var cea mai convenabila pt Romania, la care nu se stie cati o s aiba acces dak nu o fac publica.... si ink nu mam hotarat.... Baza e ca am si early acces si mounts/bow pt varianta normala, care costa si 65$, adik 150 lei, fata de 170 cat e p ********. Iar daca compari cu 270 lei care ai da p ******** pt mount... No more comments. | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
Daca ai de unde cumpara cu early acces, in momentu in care ai dat banii, iti vine in email cheia de early acces Aia o folosesti sati faci contul care il vei avea deaku in colo pe live servers, cu care te vei putea loga ingame de pe 20 mai. La contul creat cu cheia aia de early, care are doar 10 zile de timp atashate, trebuie sa ii bagi si actualul CD key, care se da la public pe 23 mai ( daca faci online toata trb, tio trimit exact in ziua aia in email). Eh, contul care til creezi cu early access, il poti creea de pe data de 2 mai. Si de exemplu dak o s vrei s ai un cont cu nume mai special, sau mai scurtutz ( gen alea care ar fi populare... nush Owned, Pwng, etc) til creezi pe 2 mai, ca sa nu til fure nimeni ( adik il rezervi, cum e l MMOs, numele sunt 1st come 1st served). In orice caz, de unde am comandat eu, la prima comanda, e un ditamai sistemul de verificare, prin scanare a buletinului, scris de mana si/sau telefon akas... | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
Nu e alta posibilitate de a lua clientul? Doar fileplanet? Imi merge cu 25-35k si daca dau restart la pc o ia de la 0.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
@cmiu007 Nush exact... shtiu ca pvp weekendu a inceput parca l ora 10 seara, dak tzin bn minte... @Capcaunu nu cred.... shtiu c l pvp weekend parca a mers si cu dlerul de la funcom, si s lua mult mai repede, e posibil s fie si aici, dar nush inca... revin un pic mai incolo cu cva daca gasesc EDIT1: Nu exista metoda alternativa d dl inafara de cea dl FP.... exista nishte torente, dar m indoiesc de viteza lor. O varianta ar fi sa cauti pe retea metropolitana dl tine din oras, poate gasesti ceva. EDIT2: Quote:
Last edited by Nottorious_91; 30-04-2008 at 12:23.. | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Eu am ajuns la 90% cu clientul tot de pe Fileplanet la mine macar mergea cu 100KB fluent,ma intrebam de ce nu faci publica chestia cu early acces daca nu vrei sa spui la toata lumea pot sa te rog sa o faci pe privat ..ma refer la Nottorious_91 deci eu oricum am dat o precomanda nu zic unde ca sa nu fac reclama la unii si sa se supere altii si as dori sa stiu si varianta ta deci PM me te rog
| ||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
Am impresia ca de fapt in romania o s inceapa la ora 18:00, datorita faptului ca e cva cu daylight savings n shit.... asha am gasit converter p net, deshi nu sunt f sigur. Si da, va exista NDA, dar banuiesc ca lumea o s vb destul d liber pe forumurile astea... so np, o s fi probabil informat :P . Edit: @ Cipaku: Dap, ai dreptate, se pare ca nu va fi NDA.... my bad on this one :P Last edited by Nottorious_91; 30-04-2008 at 21:34.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
http://forums.ageofconan.com/showthr...74#post1829074 si din cate am inteles acolo va fi de fapt lansat cand la noi va fi ora 16. Si nu..nu va fi nici un NDA. | ||
|
| | #260 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Eu mi-am comandat jocul de la ********, deci, nicio sansa sa am cd key pe 2, nu? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Sa presupunem ca fac rost de client. Unde pot sa fac comanda la keys pt data de 2 si 23 si sa-mi vina pe mail? Last edited by Misa; 30-04-2008 at 21:33.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|