Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Notices

Thread Introduction
Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-05-2008, 20:32   #281 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Of, this sucks so much... 1 noapte.... daca asha o s fie si la lansare c drq...

Nottorious_91 is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 21:13   #282 (permalink)
Registered User

Este inadmisibil sa vii inainte de lansarea unui server cu intarzieri peste intarzieri sincer nu imi place asta miroase a lipsa de profesionalism,cand spui ca lansezi un rahat de server la ora de ..inseamna ca in mod sigur ai testat tot ce se putea testa si mai urmeaza sa testezi doar cum se comporta in timp real.Cred ca mai bine o lasa pe 5 pentru ca vine weekendul si dezvoltatorii sunt si ei oameni.
Pariez ca maine dimineata cand ma voi trezi pentru ca nu stau pana la ora 1 din noapte ca sa i se scoale aluia sa mai faca un delay nici mort,spuneam deci ca maine nu cred ca voi gasi serverele online ,cine face un bet virtual ?

kolonelu is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 21:17   #283 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by kolonelu View Post
Este inadmisibil sa vii inainte de lansarea unui server cu intarzieri peste intarzieri sincer nu imi place asta miroase a lipsa de profesionalism,cand spui ca lansezi un rahat de server la ora de ..inseamna ca in mod sigur ai testat tot ce se putea testa si mai urmeaza sa testezi doar cum se comporta in timp real.Cred ca mai bine o lasa pe 5 pentru ca vine weekendul si dezvoltatorii sunt si ei oameni.
Pariez ca maine dimineata cand ma voi trezi pentru ca nu stau pana la ora 1 din noapte ca sa i se scoale aluia sa mai faca un delay nici mort,spuneam deci ca maine nu cred ca voi gasi serverele online ,cine face un bet virtual ?
Cel may probabil o sa mai fie un delay sau un server crash ... oricum,baieti au avut timp 2 saptamani sa rezolve bug-urile cu open beta.Singura speranta pe care o am e sa ridice lvl cap sau sa ne dea full access in OB.

Tyranus is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 21:24   #284 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Am primit email destul d interesant dl funcom, prin care zicea ca deschid serverele de la ora 22:00 GMT, dar cva mia atras atentia :

Quote:
We are happy to invite you to the savage world of Hyboria, and we hope you will have great fun in the next few days. Our servers will open tonight at 2200 GMT / 1700 EST, and from this point on you are free to play as much as you like!
Partea cu "as much as you like" ... poate o fi scos lvl capu... deshi ma cam indoiesc.

Old 01-05-2008, 21:35   #285 (permalink)
Registered User

"Welcome to the Age of Conan Beta!

We are happy to invite you to the savage world of Hyboria, and we hope you will have great fun in the next few days. Our servers will open tonight at 2200 GMT / 1700 EST, and from this point on you are free to play as much as you like!

Prior to starting your journey we want to give you some important information about what to expect, and where you can get help should you need it.

First of all, remember that you are playing a beta version of Age of Conan, where we on purpose are stressing our servers to simulate a hectic launch environment. This means that you may experience technical issues as you start playing.

Simulating launch is what final stress testing is all about, but we will monitor all of this closely to make your experience as good as possible.

Since there is no NDA on the Open Beta you are completely free to speak about your experiences in public, and you can also take screenshots and videos should you wish to. Together with IGN we have established forums which will be staffed by Funcom Customer Service and Community representatives. There you can discuss any topic you like. Should you have any questions, or would like the latest upto date info on potential technical issues and solutions, these forums are our main venue for communication for as long as the Open Beta last.

You can find the IGN forums here: http://vnboards.ign.com/age_of_conan/b22995/.

We would ask you to keep in mind that this is not the full and final version of the game. You will get a significant taste of what we have created, and you will be able to play all classes and cultures. You are also able to test our PvP mini-games. To join a match simply the upper left icon with two people, and go to the PvP tab to apply for a match.

Prior to starting your experience you may watch two tutorial videos explaining the combat system and our interface. Links to their location will be found on the IGN forums and on the Age of Conan forums (http://community.ageofconan.com/) later tonight. We advise you to view these videos prior to playing.

We thank you sincerely for your willingness to aid, and your patience should any issues occur. Above all we hope you will have lots of fun as you crush your enemies

We’ll see you in Hyboria soon!

Regards, The Age of Conan development team"

Rahat pe batz..as much as you like in the lvl 13 cap)

Cipaku is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 21:40   #286 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Mda... probabil... sakass

Old 01-05-2008, 21:43   #287 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Nottorious_91 View Post
Am primit email destul d interesant dl funcom, prin care zicea ca deschid serverele de la ora 22:00 GMT, dar cva mia atras atentia :

Partea cu "as much as you like" ... poate o fi scos lvl capu... deshi ma cam indoiesc.
Exact acelasi lucru mi-a trecut prin minte cand am citit mail-ul.Ar trebui sa fie adevarat,daca funcom vrea sa isi pastreze imaginea.

Tyranus is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 21:46   #288 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

pe de alte parte
Quote:
We would ask you to keep in mind that this is not the full and final version of the game. You will get a significant taste of what we have created, and you will be able to play all classes and cultures. You are also able to test our PvP mini-games.
zice ca ai destula culture diversity, dar nu toata, iar pe de alte parte zice de meciurile d pvp... care exista la lvl 13? O.o

Old 01-05-2008, 22:14   #289 (permalink)
miez

sNaKey's Avatar

Au lasat level 13 caci la level 15 o sa aibe personajul acces in alte parti ale lumii. Iar producatorii nu cred ca vor sa lase beta-testerii sa ajunga pana acolo, asa ca l-au pus la level 13. PUtin cam naspa, dar e ok si asa.

sNaKey is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 22:47   #290 (permalink)

stern's Avatar

Indiferent de level cap poate postati si voi ceva feedback(info despre clase, combat system, cum se misca jocul in pvp... etc.) pe aici pentru noi astia mai putin norocosi.Multumesc anticipat.

stern is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 22:50   #291 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sNaKey View Post
Au lasat level 13 caci la level 15 o sa aibe personajul acces in alte parti ale lumii. Iar producatorii nu cred ca vor sa lase beta-testerii sa ajunga pana acolo, asa ca l-au pus la level 13. PUtin cam naspa, dar e ok si asa.
Aham si ar fi mare smecherie daca ar face lvl cap la 20 cum a fost in pvp-beta..si ca sa previna sa iesim din tortage la nivelu` 15 sa dea disable la NPC`ul care incepea questu` care te baga in povestea jocului si lock-up pe iesirile din Tortage.

Quote:
Originally Posted by stern View Post
Indiferent de level cap poate postati si voi ceva feedback(info despre clase, combat system, cum se misca jocul in pvp... etc.) pe aici pentru noi astia mai putin norocosi.Multumesc anticipat.
Omu` este un carebear insa a postat filmulete cu fiecare clasa in parte..insa la nivelul 20 ..poti sa te informezi aici:
Deci keenandgraev.com pentru filmulete cu fiecare clasa in pvp
poti baga un ochi si pe: http://betaleaks.com/forums/index.php unde sunt filmulete din closed beta si tehnical beta
si vizioneaza-le pe rand.
Am fost in pvp-beta insa desi am quad core si 4gb ram la 800mhz 7900GS`ul nu duce mai mult de low settings insa le tine pe 40fps si cand am incercat sa fac filmuletze mi-a scazut fps la 3-4 si asta insemna un film mai mult poza.

Last edited by Cipaku; 01-05-2008 at 23:04.

Old 01-05-2008, 23:46   #292 (permalink)
JH.
Registered User

JH.'s Avatar

pana la urma la ce ora ii da drumu??? a trecut ora 20GMT

JH. is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 23:52   #293 (permalink)
Registered User

La ora 1 dimineata pe 2 mai la noi.

Acum..am o singura rugaminte..fiecare sa posteze pe ce server este si numele caracterului curent..ca poate ne strangem laolalta si bagam raidurile care sunt posibile pt.grupuri dupa ce atingem lvl 13..asa ca propun ca dupa ce ajungeti la 13 sa va aduceti aminte si sa intrati aici sa postati info ca sa ne organizam.
Eu pot oferi voice chat pe serverul de vent al guildei din care fac parte.

Old 01-05-2008, 23:59   #294 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Eu deja trebuie sa ma bag pe acelash server cu guildul meu, si am convenit ca acela va fi ultimul din lista, sau penultimul... o s postez numele cand va veni timpul ( adik 1 am, asta daca nu ma culc simi bp d tot pana mn dimineatza ca shiasha am participat l pvp weekend)

Old 02-05-2008, 00:03   #295 (permalink)
Registered User

Banuiala mea este ca vor fi maxim 3 servere pentru 50 de mii de useri tocmai pentru a incinge la max serverele..deoarece asta e scopu` mascaradei numite OB..si stati linistiti nu incerc sa recrutez pe nimeni doar ca mi-ar placea sa ne strangem laolalta si sa intram in pvp matches cu grupuri deja formate si pe voice chat ca sa ne putem desfasura in voie

Old 02-05-2008, 00:05   #296 (permalink)
JH.
Registered User

JH.'s Avatar

pai hai sa stabilim un server sa intram toti acolo

Old 02-05-2008, 00:07   #297 (permalink)
Registered User

Pai in principiu eu voi alege ultimul server din lista tocmai in speranta ca va avea cel mai mic procent de load.

Last edited by Cipaku; 02-05-2008 at 00:23.

Old 02-05-2008, 00:33   #298 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Wuzzap - server 3, sa deschis beta

Old 02-05-2008, 00:45   #299 (permalink)
Registered User

Sunt pe server 3..char name: Burebista

Old 02-05-2008, 01:02   #300 (permalink)
JH.
Registered User

JH.'s Avatar

si eu tot pe server 3
char name: Cristian

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Thread Tools

Posting Rules