Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Notices

Thread Introduction
Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-05-2008, 03:01   #301 (permalink)
Registered User

Am incercat sa whisper da` zice ca nu esti online../whisper Burebista cand esti pe felie
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Name: Futilez.com IP: 85.17.170.202 Port: 3799 Version: 3.0.2 Password: fuvent

Ma gasiti acolo..nick name Burebista

Last edited by Cipaku; 02-05-2008 at 03:02. Reason: Automerged Doublepost

Cipaku is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2008, 10:26   #302 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Pe siteul ala cu sigla funcom ma pot loga si imi apare

Status
Open
Log in and play the game

Dar in joc nu imi accepta userul si parola

PS: vad pe forumul lor ca mai au si altii problema asta
Dar sa fie oare pt ca nu am clientul de pe fileplanet?
In joc imi apar stiri despre closed beta.

Da, asta e.
Solutia: http://vnboards.ign.com/age_of_conan.../107188052/p1/

Last edited by Capcaunu; 02-05-2008 at 10:51.

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2008, 10:38   #303 (permalink)

Misa's Avatar

Cand si de unde pot sa dl kitul de instalare? Si-ar face cineva din Buc pomana sa mi-l dea daca-l mai are? Vin eu cu hdd-ul.

Misa is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2008, 12:00   #304 (permalink)
Registered User

Ei bine si dupa 4 ore de joc sa punctam primele concluzii: la prima vedere este un joc promitator sincer este mai promitator decat Lotro si pare mult mai bine asezat in sensul ca te implica in joc la fiecare pas care il faci.Questuri multe si destul de intuitive bineinteles exista destui retarzi care intreaba cum se ajunge nu stiu unde de ce este aia asa cum faci sa urci o scara desi ai o foaie de parcurs stufoasa care iti da mura in gura cam tot ce trebuie sa stii.
Ce nu imi place la el...as puncta aici sistemul de incarcare intre diverse zone intre diverse locatii care este infernal de greoi iti ia uneori si 6 minute sa incarci o zona eu personal am gasit un abandoned warehouse si am stat 3 minute sa se incarce si inauntru nu erau decat lucruri care nu foloseau la nimic.Grafica simte nevoia de optimizare pentru ca al meu 8800 GT cu 512 Ram gafaie cu grafica pe high si a trebuit sa stau pe medium unde am punctat in jur de 52 fps.Nu imi plac jucatorii de wow care intreaba "avem canal lfg" avem aia avem ailalta ei bine fratilor asta nu este wow este ceva diferit si cred ca nu trebuie sa raportam acest joc la wow sub nici o forma.Ma uimeste faptul ca sunt jucatori de wow care cauta in Aoc lucruri care se gasesc in wow si sunt profund dezorientati si incep sa blameze jocul desi suntem abia in faza de beta si practic ar mai fi ceva de lucru la el.
Per ansamblu mai trebuie lucrat la el si trebuie slefuit dar este promitator cu toate ca nu putem trece de level 13,cam atat pentru astazi o sa revin mai tarziu cu alte impresii

kolonelu is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2008, 12:28   #305 (permalink)
Registered User

Nahkri's Avatar

Asta cu jucatorii de Wow e tare,adica ce rost are sa joci un alt mmo,daca vrei sa fie identic cu cel de la care tocmai ai plecat ?,in loc sa te bucuri ca e un joc nou cu chestii noi de descoperit.
Am mai vazut si eu cazuri de oameni care zic ca s-au saturat de Wow,le recomanzi alt mmo si dupa ce il incearca incep sa se plinga ca asta nu e ca Wow.
Asta e situatia cind primu si singuru joc pe care l-ai jucat e Wow,daca te-ai obisnuit cu easy mode e mai greu sa te adaptezi la un joc mai complex.
Pt. cine s-a saturat de Wow,dar vrea un joc exact ca Wow,dar cu univers si grafica diferita recomand Lotro,e copiat aproape complet.

Nahkri is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2008, 12:36   #306 (permalink)
Registered User

Pai sa stii ca e tare faza cu jucatorii de wow dar eu asta am vazut in joc in cele cateva ore ce am jucat,deci sunt multi jucatori plictisiti de wow dar constata ca e mai bine in wow unde te duci si iti faci eroica zilnica,mai bagi niste daily si asta e jocul nu te mai chinui sa faci un combo sa apesi prea multe butoane,cate unul pe rand usurel este trist dar adevarat .

Old 02-05-2008, 13:55   #307 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Si la mine se incarca greu zonele. Dar am 1gb ram.
Anyways, sunetul si muzica = so nice.

Mi-a dat o eroare mai devreme si acum clientul pica dupa ce cauta updateuri :/

Old 02-05-2008, 14:35   #308 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Capcaunu View Post
Si la mine se incarca greu zonele. Dar am 1gb ram.
Anyways, sunetul si muzica = so nice.

Mi-a dat o eroare mai devreme si acum clientul pica dupa ce cauta updateuri :/
Mie mi se incarca greu chiar daca am raid cu ~112 mega/s la read la average si 4 Gb RAM + ca e plin de buguri.

Break_Rules is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2008, 17:34   #309 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

from what Ive read, there is an issue with AOC and the latest drivers for nvidia, but only with certain cards, specifically the 7xxx and 8xxx lines.

I made another topic for the workaround Ive figured out that works for me at least, but Ill post it here as well since this thread is so popular.

What works for me:
-174.74 beta drivers
-lowest res (1024x768) both in game and as my actual res on my desktop even though I use a widescreen
-UN checked full screen for startup, re-full screen once its running (THIS HAS TO BE UNCHECKED EVERY TIME)
-UN check the audio in the audio tab in the simple config (THIS HAS TO BE UNCHECKED EVERY TIME)
-Check the sigmatel workaround (not sure this is necesarry, but works for me)
-If you do crash and get the lovely error, you HAVE to not only reset your computer, but most likely have to run the validate tool when it asks you to.

I follow this and I have been playing consistantly all night.

Once your in game, you can turn the sound on. Mine runs like crap, but it runs. It also looks as if the client we have for this open beta is a dumbed down version according to others from the past beta builds. Im hoping this means the retail version will run smoother. My neighbors $5000 gaming rig runs almost as slow as my 3 year old dell.

Oh, and DEFRAG YOUR HD! I dont care how often you defrag, or how new your drive is, you need to defrag your drive after this sucker patches EVERY TIME.

trist

Old 02-05-2008, 18:43   #310 (permalink)
Registered User

Ultimele vesti ar fi : se pare ca s-a imbunatatit chestia cu incarcarea intre faze sau zone ceea ce este foarte bine si in mod sigur nu mi s-a parut pentru ca mai multi playeri au raportat asta.Gasisem niste setari optime pe partea video si imi mergea super bine dar m-a mancat la popou si am uitat ce am facut pentru ca am schimbat si am testat o droaie de setari dar nu am mai regasit setarile dar mai lucrez la asta.Per ansamblu questurile merg fara probleme eu unul nu am intalnit absolut nici o problema si toate au functionat asa cum au fost prevazute asta pe partea de questuri.O chestie misto este ca fiecare clasa are alt quest care se face noaptea si am avut onoarea sa fiu asistat de un GM care in paranteza fie spus au un echipament bestial imi pare rau ca nu am facut fotografii dar .....am uitat , el era acolo sa studieze problemele care le facea instanta aceea chiar am vorbit cu el mi-a spus ca a notat absolut tot ce a vazut acolo si se vor erzolva problemele pana la lansare.A omorat si un mob pentru mine deoarece dadeam in el de 5 minute si aveam pe ecran numai miss miss dodge parry.In rest jocul este addictive si promite cu conditia sa se repare toate bugurile si toate problemele legate de performanta

Old 03-05-2008, 01:21   #311 (permalink)

Misa's Avatar

Success
Register
Your Account has been Registered

Acum astept pc-ul sa vina

Old 03-05-2008, 01:56   #312 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Din ce am citit pe forumurile de afara se pare ca Funcom ar folosi intentionat un client mai vechi ca sa vada ce erori pot aparea in cel mai rau caz posibil. Si cum s-ar comporta serverele. Ce parere aveti?

Old 03-05-2008, 02:43   #313 (permalink)
Registered User

sipius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Capcaunu View Post
Din ce am citit pe forumurile de afara se pare ca Funcom ar folosi intentionat un client mai vechi ca sa vada ce erori pot aparea in cel mai rau caz posibil. Si cum s-ar comporta serverele. Ce parere aveti?
De ce ar pune un client mai vechi?Daca tot vroiau sa streseze serverele o putea f bine sa o faca cu buildul actual...
Sincer sunt putin dezamagit, nu prea am vazut minuni la lansare atunci cand beta scrataie.
Din Dx-ul meu:
stem Manufacturer: INTEL_
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254)
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs)
Memory: 3326MB RAM (sunt de fapt 4 dar e xp la 32 bits)
Page File: 406MB used, 4801MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904000
Card name: ATI Radeon HD 3800 Series
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x9505)
Display Memory: 1024.0 MB
Sound Devices
-------------
Description: Sound Blaster Audigy
Default Sound Playback: Yes
Default Voice Playback: Yes

Nu scot mai mult de 30 fps, exceptant single player ,chit ca setez max medium sau low.Crasheaza de nu se vede, in special la laod screen intre"instante".
Stiu ca e beta stiu ca au debugger care mananca multe etc etc, dr sincer, e sitemul meu de vina? Sau clientul lor.Sper mult sa fie un client mai vechi /usual beta stress issues,desi sincer imi miroase a mata moarta..

sipius is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2008, 11:23   #314 (permalink)
Registered User

Nahkri's Avatar

Sa nu pateasca si astia ca Vanguard ca si ala a iesit plin de buguri,ceea ce a fost suficient sa duca la esecu jocului.
Apropo jocu cum e gen Gw full instanced sau te poti plimba liber si doar unele questuri au instante?

Nahkri is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2008, 12:34   #315 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Ok, deci datorita faptului ca am reusit sa imi fac rost de cheia de early access, miam facut contul pe https://register.ageofconan.com .

Sfaturi:
- nu puneti virgule nicaieri ( adica la adresa)
- la card number, nu puneti spatii
- si vedeti ca numele conturilor de age of conan sunt impartzite cu cele de la AO, deci accounturi cu nume mai fun nu mai exista ca sunt deja luate.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Am facut public locul de preorder cu early access, sper acu sa nu imi iau ban.

Uitativa pe http://forum.computergames.ro/148-ag...-download.html

si sfat, cititi tot :P

Last edited by Nottorious_91; 03-05-2008 at 12:34. Reason: Automerged Doublepost

Nottorious_91 is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2008, 20:47   #316 (permalink)
Registered User

sysod's Avatar

Ce nu imi place la el este faptul ca orasele sunt instante. Daca ai cativa prieteni online si sunteti in acelasi oras si in acelasi loc tot nu va puteti vedea decat daca intrati toti pe aceeasi instanta (/selectinstance parca). Inteleg ca nu vor sa fie pline orasele de jucatori, dar nici asta nu mi se pare o solutie. Trebuie sa schimbi instanta de fiecare data cand vrei sa faci trade sau un quest in oras cu un prieten si asta inseamna un nou loading screen. De buguri nu zic nimic pentru ca stiu cum este un beta si il iau ca atare, dar prin asta pierde puncte bune la interactiunea dintre jucatori. Asta e doar opinia mea si pe altii probabil ca nu ii va deranja asa de mult.

sysod is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 00:36   #317 (permalink)

Misa's Avatar

Skills List

Old 04-05-2008, 01:32   #318 (permalink)
Registered User

Pe http://www.keenandgraev.com/ omu` zice cum a testat clientul closed beta vs clientul open beta . Concluziile lui sunt ca da Open Beta este mai vechi .

Eu nu inteleg ce va tot agitati atata de la buguri ? Care e marea problema ? Va asteptati ca o lansare a unui MMORPG de o asemenea anvergura sa fie bug free ? Va rog sa imi dati si mie telefonul celui care va vinde tigari "bune" ca vreau si eu nu am mai fumat de multisor.
Cati dintre voi ati jucat WoW ? La atatia ani de la lansare in WSG de exemplu tot ma puteam urca cu flagul in baza pe un stalp si nu ma ajungea nici dreq.Pana in penultimul patch de acum o luna puteam iesi din baza inainte de inceperea efectiva a meciului. In arena sant tone de exploituri -penal de evidente si nimeni nu zice nici pis. Uneori cand imi luam Fear cadeam prin World si trebuia sa ma teleportez unde aveam pusa piatra -si uite asa aveam si 15 minute de deserter buff. Si lista poate continua este atat de mare si cu buguri MARI si frustrante si care vin cu un joc lansat in 2004 care cika are aproape 10mil subscriberi si ajunge E-sport in curand si vine de la Blizzard care totusi nu sant nabi la colt` de strada.

slicker is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 03:28   #319 (permalink)
Registered User

Aemstorm's Avatar

Quote:
Originally Posted by Misa View Post
Mersi Misa.
Par foarte interesante abilitatile.
Destul de stufos

Aemstorm is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 04:25   #320 (permalink)

Misa's Avatar

Quote:
Originally Posted by Misa View Post
AoC Wikipedia + Professions

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Thread Tools

Posting Rules