![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #321 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
| ||
|
| | #322 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
Cum sa nu te intalnesti la tot pasul cu jucatori de WoW cand ei au fost principala sursa pentru beta- invites?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #324 (permalink) | ||
|
Deci Funcom a gresit la faza cu Open Betaul acesta. Practic ei au vrut sa isi stres testeze hardwareul lor ca sa vada cam cum ar fi in ziua lansari. Si nu au vrut sa puna un client mai nou, datorita faptului ca probabil ar fi fost mai mult de downloadat n shit. Dari au gresit ceva capital: prima impresie pt 50k jucatori s-a cam dus pe apa simbetei. Sincer, doar cei care au fost in PvP Weekend stiu exact cam cum era jocul. Eu am fost, si va spun ca se misca mult mai bine atuncea, si cu grafica data pe la medium-high, iar eu aku merg pe low... | |||
|
| | #326 (permalink) | ||
|
Da man, nu zic ca e grav, zic doar ca funcom a facut o grseala. O singura data ai o "prima impresie". Si l pvp weekend a fost mult mai bine. Jocul o sa aiba mare success, ca foarte multi din oldschool playerii de wow se vor duce aici, si in principal multa lume care are pc si s-a saturat d MMOul lor actual. Eu vb cu astia dl mn din guild, care sunt in closed beta de ceva vreme, si stiu ca jocul va fi f tare. Va fi un success, numai ca in buildul curent de beta, cu debugger, careti scade fpsul, si fara shaderele facute, careti creste load screenu la 5 minute prima data cand intrii undeva, si fara suport pt dual core CPUs si SLI, nu e chiar extraordinar... Dar la release, probabil va fi... hopefully :P | |||
|
| | #327 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Daca va uitati in global chat veti observa ca multi oameni se distreaza chiar si cu lag,mai e cate un troll dar oricum,majoritatea au impresii bune. Din cate am vazut si observat,singuri care se plang de joc (in OB) sunt WAR sau WoW fanboys care chiar daca jocul ar fi perfect tot s-ar plange de ceva si ar zice ca "tis gam3 suxxor". Oricum cu cat mai putini kiddys din WoW cu atat mai fun va fi jocul. | ||
|
| | #328 (permalink) | ||
|
este cit se poate de clar ca ei vor pe cit posibil sa evite problemele care le a avut si le mai are wow si asta inseamna in primul rind respect pentru client. funcom spre deosebire de blizzard nu ingroapa un joc dupa 3 ani si cel putin din punctul asta de vedere mie mi au cistigat respectul.
| |||
|
| | #331 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 | Eu de aici. Trebuie sa trimiti pt confirmare copii dupa actele de identitate scanate si mai trebuie sa le trimiti o cerere pe care ei ti-o vor trimite pe mail cu acceptul tau de a-ti fi luati de pe card suma respectiva. Succes! Daca nu-ti convine, poti incerca si de aici sau de aici -------------------- Editare ulterioară -------------------- LOL Last edited by Misa; 04-05-2008 at 19:37.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #333 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
de ce nu postati si voi despre in game crap? sunteti in open beta sau ati inceput sa parcurgeti drumul catre lvl 20 in mare graba? Discutati despre orice numai despre gameplay nu. Ah, da, scuze, am uitat, va plangeti de loading screen si server...
| ||
|
| | #334 (permalink) | ||
| Quote:
Combat-unii spun ca e acelasi smash button alti ca nu enimic nou , altii ca e nou la primii 10 mobs etc. Personal il gasesc foarte intrigant si te prinde, chair si dupa 13 lvl , mai ales ca din cate stiu dupa lvl 20 ai 5 directii de lovire.Interactiv si intuitiv. Te tine in priza. Urmaresti tot timpul shieldul atacantului, directia lui de ataca ca sa stii unde il intaresti pe al tau, mai adauga la asta niste speciale, si daca esti bun indeajuns sa dai o speciala unde inamicul nu mai are shield primesti asa zisele " fatalities" und ele iei capu bratele , matele si mai stiu eu ce, al celui cu care te lupti. EU am jucat numai asassin dar banuesc ca luscrurile sunt diferite la fiecare clasa mai ales ca ai si parry ca si varianta( tine atat cat ai "energie") Questuricel putin pana acum nimic nou sub soare same old same, adu atatea de alea omoara atatia de aia, doar acel feeling de poveste datorita dialogurilor de care ai parte cu npc'urile, mai ca te face sa te simti ca esti in Baldur's Gate.Unii care sunt mai action based se vor plictisi repede de faza asta. Grafica-Nimic de spus , joc pe mediu si imi rupe gura la fiecare zona care o descopar.Au fost atenti la detalii dar nu peste tot poti spune ca se vede polizat,una din dungeonuri (cea cu serpi si scorpioni) e mai rau decit catacombele din D1, vreo trei ciuperci uitate pe jos si cam atat. Caracterele arata bine , iar ca miscare sunt miultumitoare, cel putin nu au the usual de zici ca au un bat in fund. Muzica- cred ca e cea mai tare chestie care au facut-o din punctul meu de vedere.Muzica e covarsitaore si nu cred ca o sa ma satur degraba de ea.Sunetele in general le-au facut bine si in ce tine de atmosfera etc. Nush ce sa mai zic, o sa mai dau un edit la post si voi mai adauga pe parcurs. | |||
|
| | #335 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
Ar trebui sa ne organizam de la inceput si chiar daca vom fi prin guilde diferite sa ne alegem un server unde vom juca pentru ca sa fim mai multi si probabil ca fiind mai maturi o sa gasim acea portita care ne va permite sa jucam impreuna deci am sa va rog sa postati cand vom sti numele serverului pe care vom juca | ||
|
| | #337 (permalink) | ||
| http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=81756 Practic, sa scos lvl capul din early access, Europenii incep si ei pe 17 early accessul, dar in magazine tot pe 23 apare. Deci, inafara de cei care au coduri de EA, oamenii o so beleasca cand ies a 2a zi de la lansare din Tortage, in zona d pvp, undei ashteapta lumea de 35+ :> . Anyhow, o sa fie interesant... Btw, cei care nu sunteti, mai inscrietiva la Guilda in care sunt eu www.epsilonteam.org , suntem f organizati si avem cam 700 d membri, dar probabil o sa fim cam 350 la lansare... si daca va bagati cu noi pe server, sa ne bagam cam toti roman in acelas realm, si poate eventual ne reogranizam noi in vreun fel.
__________________ Darkfall..... is..... coming.... 22 ian 2009 | |||
|
| | #340 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi |
Eu am fost sunat azi de cei de la ******** sa imi aduca ala cunostinta ca a ajuns "preorderul" la ei ( pe 25-04-08 am dat precomanda pe site) si din pacate fiind la munca la ora la care m-au sunat nu am avut cand sa intreb ce inseamna ca "au primit" preorderul Poate cineva sa ma lamureasca lol nu vreau sa pierd aiurea 3early acces key.?
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|