Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Notices

Thread Introduction
Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-05-2008, 10:09   #321 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by slicker View Post
Pe http://www.keenandgraev.com/ omu` zice cum a testat clientul closed beta vs clientul open beta . Concluziile lui sunt ca da Open Beta este mai vechi .

Eu nu inteleg ce va tot agitati atata de la buguri ? Care e marea problema ? Va asteptati ca o lansare a unui MMORPG de o asemenea anvergura sa fie bug free ? Va rog sa imi dati si mie telefonul celui care va vinde tigari "bune" ca vreau si eu nu am mai fumat de multisor.
Cati dintre voi ati jucat WoW ? La atatia ani de la lansare in WSG de exemplu tot ma puteam urca cu flagul in baza pe un stalp si nu ma ajungea nici dreq.Pana in penultimul patch de acum o luna puteam iesi din baza inainte de inceperea efectiva a meciului. In arena sant tone de exploituri -penal de evidente si nimeni nu zice nici pis. Uneori cand imi luam Fear cadeam prin World si trebuia sa ma teleportez unde aveam pusa piatra -si uite asa aveam si 15 minute de deserter buff. Si lista poate continua este atat de mare si cu buguri MARI si frustrante si care vin cu un joc lansat in 2004 care cika are aproape 10mil subscriberi si ajunge E-sport in curand si vine de la Blizzard care totusi nu sant nabi la colt` de strada.
Excelent punctat si as mai adauga ca bineinteles la tot pasul te lovesti de jucatorii de wow care nu inteleg de ce incearca sa blameze un joc care abia scoate capul din gaoace ca sa zic asa

kolonelu is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 10:23   #322 (permalink)
Papa Bear

Cum sa nu te intalnesti la tot pasul cu jucatori de WoW cand ei au fost principala sursa pentru beta- invites?

Bill is offline    Send Message via Google Talk to Bill Send Message via Xfire to Bill Reply With Quote
Old 04-05-2008, 10:41   #323 (permalink)
Banned

Lasati si voi comentariile astea paguboase pt moment. Ce clase v-ati facut? Cu ce-ati jucat pana acum? Ce merita jucat si ce nu merita? Ma intereseaza in special ranger si barbarian, putin review. Gracias, amigo.

Misa is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 12:54   #324 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Deci Funcom a gresit la faza cu Open Betaul acesta.
Practic ei au vrut sa isi stres testeze hardwareul lor ca sa vada cam cum ar fi in ziua lansari. Si nu au vrut sa puna un client mai nou, datorita faptului ca probabil ar fi fost mai mult de downloadat n shit.
Dari au gresit ceva capital: prima impresie pt 50k jucatori s-a cam dus pe apa simbetei. Sincer, doar cei care au fost in PvP Weekend stiu exact cam cum era jocul.

Eu am fost, si va spun ca se misca mult mai bine atuncea, si cu grafica data pe la medium-high, iar eu aku merg pe low...

Nottorious_91 is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 12:56   #325 (permalink)
Banned

Nu cred ca e chiar atat de grav. Nu uita ca esti in Beta, acolo unde se testeaza.

Old 04-05-2008, 13:27   #326 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Da man, nu zic ca e grav, zic doar ca funcom a facut o grseala. O singura data ai o "prima impresie". Si l pvp weekend a fost mult mai bine.

Jocul o sa aiba mare success, ca foarte multi din oldschool playerii de wow se vor duce aici, si in principal multa lume care are pc si s-a saturat d MMOul lor actual.

Eu vb cu astia dl mn din guild, care sunt in closed beta de ceva vreme, si stiu ca jocul va fi f tare.

Va fi un success, numai ca in buildul curent de beta, cu debugger, careti scade fpsul, si fara shaderele facute, careti creste load screenu la 5 minute prima data cand intrii undeva, si fara suport pt dual core CPUs si SLI, nu e chiar extraordinar...

Dar la release, probabil va fi... hopefully :P

Old 04-05-2008, 15:02   #327 (permalink)
Registered User

Daca va uitati in global chat veti observa ca multi oameni se distreaza chiar si cu lag,mai e cate un troll dar oricum,majoritatea au impresii bune.

Din cate am vazut si observat,singuri care se plang de joc (in OB) sunt WAR sau WoW fanboys care chiar daca jocul ar fi perfect tot s-ar plange de ceva si ar zice ca "tis gam3 suxxor".

Oricum cu cat mai putini kiddys din WoW cu atat mai fun va fi jocul.

Tyranus is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 15:19   #328 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

este cit se poate de clar ca ei vor pe cit posibil sa evite problemele care le a avut si le mai are wow si asta inseamna in primul rind respect pentru client. funcom spre deosebire de blizzard nu ingroapa un joc dupa 3 ani si cel putin din punctul asta de vedere mie mi au cistigat respectul.

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 16:49   #329 (permalink)
Registered User

A facut cineva preorder la AOC ? SI daca da, de unde ?

rudotel is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 17:48   #330 (permalink)
Registered User

sipius's Avatar

Quote:
Originally Posted by rudotel View Post
A facut cineva preorder la AOC ? SI daca da, de unde ?
Uite la linku lui NOtorius.Cat de fps-ul meu , uimitor am schimbat pe vista si ma scald in 60 fps cu exceptia acelor jerkiness.

sipius is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 19:37   #331 (permalink)
Banned

Eu de aici. Trebuie sa trimiti pt confirmare copii dupa actele de identitate scanate si mai trebuie sa le trimiti o cerere pe care ei ti-o vor trimite pe mail cu acceptul tau de a-ti fi luati de pe card suma respectiva. Succes!

Daca nu-ti convine, poti incerca si de aici sau de aici
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
LOL

Last edited by Misa; 04-05-2008 at 19:37.. Reason: Automerged Doublepost

Old 04-05-2008, 19:51   #332 (permalink)
Registered User

Meh...mai mult ca sigur se va rezolva imediat aceasta "problema". Nu-mi fac eu probleme din cauza hackerilor/codatilor sau cum vreti sa-i numiti.

Sergiu11 is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 01:24   #333 (permalink)
Banned

de ce nu postati si voi despre in game crap? sunteti in open beta sau ati inceput sa parcurgeti drumul catre lvl 20 in mare graba? Discutati despre orice numai despre gameplay nu. Ah, da, scuze, am uitat, va plangeti de loading screen si server...

Old 05-05-2008, 01:46   #334 (permalink)
Registered User

sipius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Misa View Post
de ce nu postati si voi despre in game crap? sunteti in open beta sau ati inceput sa parcurgeti drumul catre lvl 20 in mare graba? Discutati despre orice numai despre gameplay nu. Ah, da, scuze, am uitat, va plangeti de loading screen si server...
Sunt multe si putine de spus in acelasi timp.

Combat-unii spun ca e acelasi smash button alti ca nu enimic nou , altii ca e nou la primii 10 mobs etc.
Personal il gasesc foarte intrigant si te prinde, chair si dupa 13 lvl , mai ales ca din cate stiu dupa lvl 20 ai 5 directii de lovire.Interactiv si intuitiv. Te tine in priza. Urmaresti tot timpul shieldul atacantului, directia lui de ataca ca sa stii unde il intaresti pe al tau, mai adauga la asta niste speciale, si daca esti bun indeajuns sa dai o speciala unde inamicul nu mai are shield primesti asa zisele " fatalities" und ele iei capu bratele , matele si mai stiu eu ce, al celui cu care te lupti.
EU am jucat numai asassin dar banuesc ca luscrurile sunt diferite la fiecare clasa mai ales ca ai si parry ca si varianta( tine atat cat ai "energie")
Questuricel putin pana acum nimic nou sub soare same old same, adu atatea de alea omoara atatia de aia, doar acel feeling de poveste datorita dialogurilor de care ai parte cu npc'urile, mai ca te face sa te simti ca esti in Baldur's Gate.Unii care sunt mai action based se vor plictisi repede de faza asta.
Grafica-Nimic de spus , joc pe mediu si imi rupe gura la fiecare zona care o descopar.Au fost atenti la detalii dar nu peste tot poti spune ca se vede polizat,una din dungeonuri (cea cu serpi si scorpioni) e mai rau decit catacombele din D1, vreo trei ciuperci uitate pe jos si cam atat.
Caracterele arata bine , iar ca miscare sunt miultumitoare, cel putin nu au the usual de zici ca au un bat in fund.
Muzica- cred ca e cea mai tare chestie care au facut-o din punctul meu de vedere.Muzica e covarsitaore si nu cred ca o sa ma satur degraba de ea.Sunetele in general le-au facut bine si in ce tine de atmosfera etc.
Nush ce sa mai zic, o sa mai dau un edit la post si voi mai adauga pe parcurs.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Sipius_picture003.png
Views:	222
Size:	2.55 MB
ID:	340562  

sipius is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 08:06   #335 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Misa View Post
Incepand de aseara se pare ca totul s-a imbunatatit clientul ruleaza acum la high cu aproape 50 de fps constant si jocul efectiv S-A SCHIMBAT luminile dinamice te naucesc acum inteleg ce inseamna perception si sunt curios cum va afecta lumina clasele care pot sa se ascunda.De fapt am citit ca asa au gandit ei initial in intuneric esti complet camuflat iar pe masura ce cade lumina pe tine deja poti fi vazut.Animatia este aproape perfecta cu mici buguri,de exemplu in lupta cu Saddur i-am dat un slam si ca de obicei a cazut pe spate dar a intrat in decor adica in pamant si lovea de acolo,probabil ca se va repara si asta fara probleme.Am jucat Guardian si Conqueror de fapt voi juca mai mult ca sigur una din aceste clase pentru ca imi place combatul de melee si sunt caractere puternice si extrem de dure practic sunt convins ca in acest joc nu prea mai merge sa questezi singurel si linistit pentru ca sunt dusmani la tot pasul.Despre questuri cineva spunea ca sunt plictisitoare dar nu este asa am senzatia ca ei ne rezerva surprize,faptul ca poti dialoga ca in Baldur poate sa duca mai departe de exemplu la questuri cu rezolvari multiple,cu finaluri diferite mie personal mi-a placut questul destiny de guardian excelent gandit si chiar am stat pe el de fapt dupa level 9 am grindat putin la niste questuri de zi si am facut level 13 cu acel quest.Despre iteme nimic de zis,mie personal imi place cum sunt desenate cred ca o sa gasim si mai frumos desenate dar pentru acest beta fiind la inceput este ok.
Ar trebui sa ne organizam de la inceput si chiar daca vom fi prin guilde diferite sa ne alegem un server unde vom juca pentru ca sa fim mai multi si probabil ca fiind mai maturi o sa gasim acea portita care ne va permite sa jucam impreuna deci am sa va rog sa postati cand vom sti numele serverului pe care vom juca

kolonelu is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 08:32   #336 (permalink)
Banned

Kolo, ce config ai? 50 fps+ e destul de bine zic eu. ty for infos

Old 05-05-2008, 19:16   #337 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=81756

Practic, sa scos lvl capul din early access, Europenii incep si ei pe 17 early accessul, dar in magazine tot pe 23 apare. Deci, inafara de cei care au coduri de EA, oamenii o so beleasca cand ies a 2a zi de la lansare din Tortage, in zona d pvp, undei ashteapta lumea de 35+ :> .

Anyhow, o sa fie interesant...

Btw, cei care nu sunteti, mai inscrietiva la Guilda in care sunt eu www.epsilonteam.org , suntem f organizati si avem cam 700 d membri, dar probabil o sa fim cam 350 la lansare... si daca va bagati cu noi pe server, sa ne bagam cam toti roman in acelas realm, si poate eventual ne reogranizam noi in vreun fel.

22 ian 2009

Old 05-05-2008, 19:40   #338 (permalink)
Registered User

Se pare ca cei care au facut precomanda la joc (ambele versiuni), la ******** o sa primeasca un preorder key (mount+early acces). Asa mi s-a spus mie, nu vreau sa dau informatie gresita.

Sergiu11 is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 19:43   #339 (permalink)
Banned

Da, le-am primit. Ramane sa aflu acum daca contul e bun si de OB.

Old 05-05-2008, 20:16   #340 (permalink)
Registered User

Eu am fost sunat azi de cei de la ******** sa imi aduca ala cunostinta ca a ajuns "preorderul" la ei ( pe 25-04-08 am dat precomanda pe site) si din pacate fiind la munca la ora la care m-au sunat nu am avut cand sa intreb ce inseamna ca "au primit" preorderul Poate cineva sa ma lamureasca lol nu vreau sa pierd aiurea 3early acces key.?

slicker is offline    Reply With Quote
Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Thread Tools

Posting Rules