![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #342 (permalink) | ||
| Gameplay: Mai nimic nou decat acel combat "inovator" care este satisfacator si fun in pve, dar in pvp ramane de vazut. Imi place ca e gore si agresiv dar nu e mare inovatie la el. Dezvoltare caracterului lasa de dorit in ce alegeri ai la dispozitie.. Imersitate pierduta din start, din cauza engine-ului, loading la tot pasul, instante peste instante, pina si casele, hanurile din orase tot e instanta, MMORPG? Where? Grafica: Un engine puternic din punct de vedere al graficii, dar neoptimizat inca. Grafica e superba pe high. Daca ei nu optimizeaza sa mearga bine si pe un 8800 GT atunci nu stiu ce subs numbers o sa aiba ei. Sunet si Quests: Sunetul e foarte ok, mai ales music pe background, iar questurile si introducerea lor este foarte bine prezentata, gen Witcher. Overall: Nu l am asteptat cu sufletul la gura, si exact ce credeam asta e, o mica dezamagire. Il voi cumpara dupa 2-3 luni de la lansare, pentru o idee finala asupra lui. Next War si Jumpgate Evolution, sau cine stie ma va captura "cumva" dupa lansare. In final eu sper sa fie super lansarea, ca piata aceasta are nevoie de mai multa competitie, ca developarii sa vine cu idee interesante, nu numai cu retete de facute bani pt investitori grasi si infecti. Uitativa la WOW dupa ce a devenit cel mai popular si productiv MMORPG, scot niste addonuri si update-uri de toata rusinea, li se rupe lor de playeri, le mai dam niste levele sa grindeze si raiduri...cand ar putea acum sa si permita inovatii..
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #344 (permalink) | ||
|
Da nui vezi signatureul? Quote:
![]()
__________________ Darkfall..... is..... coming.... 22 ian 2009 | |||
|
| | #346 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Citat de pe siteul oficial AoC: The originally planned level capping of the Early Access has been removed. The launch date for early access in Europe has been moved forward! Both the US and EU servers open on the 17th of May (5pm GMT). This date used to be the 20th for the EU servers, thus European players are now getting 6 days of early access until the regular launch on May 23rd! Nice!! | ||
|
| | #347 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Mi-am luat si eu cheia de early accces deci vom avea prioritate pe 17 cand se deschid serverele ideea este urmatoarea cei ce au cheia vor sti numele serverelor deci putem alege pe ce server sa jucam daca sunteti de acord va rog sa precizati aici pe thread daca doriti sa intram pe un server unde sa fim mai multi pentru ca sunt convins ca sunt zone si questuri unde este nevoie de party si e mai usor sa ne intelegem intre noi.
| ||
|
| | #350 (permalink) | ||
|
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #356 (permalink) | ||
| No faza cu instantele nu e pe placu meu,inteleg unele raiduri sau zone sa fie instantate,da chiar asa si cele mai banale chestii gen case,hanuri sa fie instanced asta nu-mi place deloc.Daca tot asa ramine si dupa lansare sau in restu zonelor nu doar cele de low level,eu nu-l cumpar.
| |||
|
| | #357 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
http://community.ageofconan.com/wsp/...&table=CONTENT Epic ending to the Age of Conan Open Beta Posted: - 06.05.2008 On the 10th of May Funcom is transforming the entire Open Beta into PvP MAYHEM, while at the same time giving testers access to all which Hyboria has to offer! As we take down our servers for a short period we are at the same time changing the entire server rule-set to Free For All PvP carnage! Here are the dirty details:
| ||
|
| | #358 (permalink) | ||
| Quote:
In rest, lvl 20+ instanceurile sunt doar cand intrii in zona cik. Faza e cu zona Tortage ca se dorea s fie cat mai mult sg player, de asta si nr mare d zone instanced.
__________________ Darkfall..... is..... coming.... 22 ian 2009 | |||
|
| | #360 (permalink) | ||
|
sincer load screens la tot pasul pot fi un dealbreaker pentru oricine si din cate am citit despre aoc si am citit destul ,da nu era o lume seamless dar loading screens trebuia sa vezi doar dintr-o zona foarte mare in alta ,nu lpeste tot.sper sa nu ramana asa si in versiunea finala.
| |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|