![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #482 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
I-a dat cineva de cap unui setup party ideal? Parerea mea: 1: Guardian 2: Barbarian 3: Priest of Mitra 4: Demonologist 5: Assassin 6: orice alta clasa e binevenita Singura mea intrebare este daca in pve un healer PoM sau ToS poate sa tina 1 grup in picioare... | ||
|
| | #484 (permalink) | ||
Nu pune problema asa. Este vorba de chestii vitale. Sunt sigur ca nimeni in joc nu tankeaza precum guardianul. Prefer un tank adevarat decat un Paladin wannabe. Niciun Conqueror nu are cc-ul ( crowd control ) pe care il are un Guardian. Deci, consider ca ai raspuns fara sa cunosti cu adevarat raspunsul la ce am intrebat eu...
| ||
|
| | #486 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
| ||
|
| | #487 (permalink) | ||
My dear friend, eu nu vb despre pvp...eu vb despre PVE... Intr-adevar, misto batalia, 2 vs 1 si probabil tankul de guardian, ce era el mare si prost hahalera de el nici nu stia cine da in el. Fac pariu ca tu si cu conq care statea pe el, cu toate strigatele din lume nu puteti sa faceti 5 Demonologisti si un PoM! Foshizzle! ps: La naiba! | ||
|
| | #488 (permalink) | ||
|
fratilor! Ziceti va rog cine a reusit sa faca paymentul si cu ce fel de card. Este cineva care a reusit cu Visa Electron? ca daca nu sa nu mai astept degeaba sa-mi treaca din pending in altceva.
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #489 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Eu am Visa Virtuon si a mers perfect am achitat doua conturi fara probleme,cred ca cel mai bine este sa mergeti la banca si sa intrebati care card se preteaza cel mai bine la plati pe Internet de regula cardurile acceptate de PayPal merg peste tot fara nici o problema,acum voi testa un Maestro Mondo de la Transilvania sa vad cum se comporta.
| ||
|
| | #490 (permalink) | ||
Ca sa stiti daca ati dl versiunea corecta, intrati in folderul unde-i jocul si deschideti LocalConfig in txt iar pe primul rand trebuie sa scrie: <HttpPatchAddr> http://aoc-eu-update.live.ageofconan.com/upm </HttpPatchAddr> | ||
|
| | #491 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
Eu am un Visa Gold eliberat de Banca Transilvania si inca nu am gasit site care sa nu il accepte | ||
|
| | #492 (permalink) | ||
|
Cred ca este prematur sa vorbesti despre un party ideal, nu avem de unde sa stim cum arata totul la level 80. Oricum sunt aproape sigur ca o sa fie situational si fiecare clasa o sa exceleze in anumite situatii, iar skillul va conta mult mai mult decat clasa care o joci.
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #498 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | ![]() Welcome to the Age of Conan Early Access Program! You've chosen to be among the select few who can venture into Hyboria to carve out your destiny and establish your name before the masses arrive. ![]() am folosit Mastercard BrD - cu visa brd nu a mers | ||
|
| | #500 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | e vreo problema daca titularul cardului nu este acelasi cu cel care a comandat jocul si pe numele caruia este facut contul la funcom?
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|