![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Situatia de fata e ceva mai complicata, pentru ca Funcom si-au scos o multime de bani de pe urma jocului deja, prin hype, in urma listarii la bursa (a se vedea cocoasa de aici sau cele doua cocoase care apar in jurul E3-urilor in graficul asta daca dai pe "Fem år"). In general insa, cu bugetele de azi, 50k = flop. Pirates ala nu pare sa fie in aceeasi liga de buget cu hotshots gen Conan, Tabula Rasa, LotR etc. Nici Eve n-a costat munti de bani, d-aia la 300k este un mare succes. Ia uite-te aici, sub mijlocul graficului, in ce categorie de buget si pretentii trebuie sa te incadrezi ca sa fii profitabil la 50,000.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Foarte frumos postul tau, argumentat cum trebuie , ceva ce nu am mai vazut de multi ani pe CG. In multe cazuri publisherul se identifica cu developerul, deci banii din vanzarea boxurilor tot acolo ajung. Nu sunt atat de bine documentat ca tine insa tot tin sa scot in evidenta ideea ca un mmo nu trebuie sa ajunga la 1+ milioane subscriberi ca sa poata fi numit "de succes". O a doua remarca ar fi ca in ziua de azi exista un lucu mic numit "hype" care poate sa distruga sau sa inalte un mmo tanar. DAOC, EQ, AC - nu au stiut ce inseamna hype. oameni le-au jucat neconditionat . Au evoluat. Mai exista si azi. Tot ce apare nou de ceva ani incoace sta sub semnul "hype". ( se aplica 100% shi la single playere) Din pacate 90% din hype este facut de US players. US players care datorita, se stie cui, au scazut de la media de varsta 20+ ani la o medie de varsta 10+. De mult am incetat chiar sa mai citesc hype-uri pentru ca inconstient influentzeaza. Shi din nou revin ca sa fiu sigur ca s-a inteles ce vreau sa zic: HYPE , din punctul meu de vedere ,este cel care distruge shi nu da sansa la evolutie.
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
DarkManole nu trebuie sa raportezi tot timpul doar la nr de subscriberi, acesta find relevand doar in momentul in care intra si costurile in ecuatie... pentru a obtine o imagine asupra profitabilitati jocului. cum spunea dark mai sus, degeaba ai 50k subs daca jocul te-a costat 15 mil
__________________ no sig | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | preorder http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=50058 pe prima pagina e o lista de shopuri de unde poti comanda. din pacate, la collector's edition, majoritatea nu trimit in romania. incercat pe cateva din shopurile din state, si cateva din uk. #$% them. varianta ar fi sa gasesti pe cineva din state/uk care sa-ti faca preorder, iti da codurile online si-ti trimite apoi prin posta cutia. anyway, daca gasiti vre-un shop care sa trimita in romania, postati pe aici pls. | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| https://funcom.asknet.com/cgi-bin/show/ml=EN Magazinul de la funcom,momentan nu apare AoC pe el,dar vad ca anarchy apare deci imposibil sa nu apara si AoC mai tirziu si am verificat trimit si in Ro. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Quote:
collector's edition: http://www.alapage.com/-/Fiche/JeuxV...ee_appel=ALASQ normal:http://www.alapage.com/-/Fiche/JeuxV...ee_appel=ALASQ | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
era site-ul in lista de pe forum, problema e ca s-ar putea sa-ti vina varianta in franceza. nu m-am documentat, dar ar fi bine sa verifici inainte sa-l comanzi. on another note, ati gasit careva o descriere mai detaliata a claselor/skilluri/feat trees? pe langa informatiile de pe site-urile oficiale am gasit doar vreo 2 wiki-uri care au centralizat aceleasi informatii. | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
le-am trimis de ieri un mesaj la eidos fr sa aflu chestia asta ,oricum pe mine personal nu m-ar deranja daca ar fi in franceza.Si da cand am spus ca l-am cautat destul de mult ma refeream la lista de pe forum-ul lor.In afara de asta nu exista momentan nici unul care livreaza in romania.Daca gasesti tu alta varianta anunta-ne si pe noi pana atunci ill stick to this one.
| |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
Am comandat de pe alapage, am primit confirmarea ... acum astept release date. Platit cu in CC de la ING fara probleme. In alta ordine de idei, important e key-ul, clientul se va gasi si in engleza sau germana ... asta daca nu va place in franceza.
__________________ MANY WHELPS ! | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
am primit raspunsul de la eidos fr "Hello, first the game will be available in English, German and French. We don't know at the moment if others languages will be available. We stay at your disposition for futher information. Best regards, Didier - Eidos French technical support" banuiesc ca se poate cumva specifica ce versiune vrei sa iti vina o sa vad exact cand fac precomanda si revin cu precizari. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Funcom announces a new release date for Age of Conan: Hyborian Adventures. The highly anticipated MMO receives 8 more weeks of development, allowing Funcom to deliver a more polished MMO experience when the game launches on the 20th of May 2008.
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
In primul rand multumesc Matey_85 pentru raspuns si linkuri. In legatura cu amanarea, parerea mea e ca amanarea e binevenita daca jocul are buguri si nu e finisat ... de obicei amanarile sunt benefice pt jocuri in general. Multe MMO-uri au avut lansari proaste din cauza ca nu erau terminate sau erau nefinisate si pline de buguri ... asta se intampla cand te grabesti !! Asa ca eu unul sunt multumit ca au mai amanat jocul inca 2 luni ... nu e o amanare lunga si in felul asta au timp sa finiseze si sa balanseze jocu. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | Eu; vezi postul de mai sus.
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un campio de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|