![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #822 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Am aflat ca un prieten de al meu a primit telefon de la firma de curierat si este anuntat ca are kitul pe drum deci se pare ca toti vor primi kiturile inainte de 23 asta este un semn bun si o mostra de profesionalism,sunt sigur ca vor trebui deschise mai multe servere pentru ca deja este aglomeratie,in alta ordine de idei totusi as puncta questurile de gathering le consider enorm de aiurea sunt pierdere de vreme pentru ca trebuie sa cauti resursele peste tot si nu sunt vizibile decat din apropiere ma refer la minerale copaceii se mai vad ca le stralucesc frunzele.Am inteles de la colegi din guilda si de la altii care au trecut de level 40 ca nu prea functioneaza craftingul si se pare ca va fi fixat cat de curand.In rest jocul este frumos extrem de adictiv si sper sa veniti cat mai multi in joc
| ||
|
| | #823 (permalink) | ||
|
la resurse e simplu cum ai gasit una click dreapta pe harta shi add note... eu unu am toata harta plina In alta ordine de idei :downtime maintenance in prime time, de cate 3-5 ore constant, e foarte stresant.
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #826 (permalink) | ||
|
Sint si eu lvl 45 pe Fury (90%+ solo) Deci am cape.mi-a fost f greu intre 20-25 pe ffa pvp... eram mai mult prin baltzi ^^ Dar au fost momente memorabile si nu imi pare rau ca joc pe Fury. Altfel, ce greseli ati facut in joc? Eu pe la lvl 25 am cumparat din greseala o potiune de stamina pe care am dat 8 silver. Iar pe la lvl 40... Aveam nevoie de climbing 350 pt un quest. Scot tot ce aveam la casting concentration (ma costa 1S) si bag 400 max la climbing dintr-o tasta si un click (de lene). Apoi vreau sa scot ce am la climbing si surpriza... trebuia sa platesc 50 silver! Awwww. Ultima chestie: trebuie bagat neaparat xp loss. Lumea se sinucide pt a se teleporta.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 22-05-2008 at 06:51.. | |||
|
| | #829 (permalink) | ||
| Quote:
SUnt vreo 5 cu Ymirish mobs super tari questurile Oricum dupa 30 pana la 38-40 mergi in WIld Lands langa Old Tarantia PS: shi tu esti PoM capcaune?
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #833 (permalink) | ||
|
ati primit telefoane inainte? sau vin ei dupa ureche ? eu am vb cu tipa de la g shop acum 2 zile i am zis ca pe 22-23 mai nu prea sunt acasa si ea m a linistit spunadu mi ca o sa ma sune cineva de la firma de curierat .. soon e 23 and no phone : /
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #835 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
M-a sunat de la firma de curierat cu cateva minute inainte sa ajunga. La mine omul stia locatia , ridica des de la noi pachete (am primit la servici). A fost surprinzator oarecum. Practic m-am trezit cu jocul in brate mai devreme decat ma asteptam. Smooth ... fata de livrarea Burning Crusade cand a fost un haos total. In mod cert si numarul de comenzi are o relevanta | ||
|
| | #838 (permalink) | ||
|
"Greetings! You have been a long and thrustworthy participant in our community, and as such we would like to thank you for helping us form Age of Conan ... As a sign of gratitude for your aid, we are pleased to offer you the in-game item used by those loyal to King Conan: The Drinking Cape. This item will allow your characters (one game account only) to free of charge demand the very sought after alcholic drink of "Ambrosia" - free and in unlimited supplies for life!"
|
| | #840 (permalink) | ||
|
Impresionant s-au miscat ******** de data asta, o sa le mai dau sanse si cu alte prilejuri ![]() (da, si mie mi-a venit deja cutia)
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|