![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #864 (permalink) | ||
|
aseara au aminat de 2-3 ori pina la 2 gmt aka 5 dim la noi
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #869 (permalink) | ||
|
Scuze ca ma bag ca musca in lapte, eu inca nu am primit jocu, astept maine, dar aveam o intrebare legate de servere : Twilight care era anuntat ca server cu "Culture" PvP, unde de altfel vroiau mai multi prieteni sa inceapa, fortandu-ma si pe mine sa joc acolo, a disparut de pe lista ?
__________________ Raduy : deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic. | |||
|
| | #870 (permalink) | ||
|
Primul 80 PS: -pentru cei noi.. bagat-va pe un server "vechi " -daca dau drumu la Traderi ( AH) e mult mai ushor sa luati echipament bun A doua poza e shi mai tare
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #872 (permalink) | ||
|
stresanti aia knightsofshadow, most hated on server si KOS pt ghilda mea. i-am stressat azi anyways, mi s-a blocat cam de 5-6 ori si mergea doar cu restart pc
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 23-05-2008 at 02:50.. | |||
|
| | #878 (permalink) | ||
|
Shared account sau nu, este irelevant . Omul(oamenii) a(au) facut in 4 zile si 7 ore , echivalentul a 4X24+7 = 103 ore de joc efectiv . Am vazut acum cateva zile o stire cum ca in medie ar trebui sa ia 250 de ore sa ajungi la level 80 . In fine, nu pot spune ca este ceva rau, mai ales ca este un joc nou unde nu cunosti toate clasele perfect pentru a putea alege, in felul asta in timp poti sa-ti faci mai multe de 80 pentru a te putea decide ulterior .
__________________ Raduy : deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic. | |||
|
| | #880 (permalink) | ||
|
Share with us in cazul asta ?
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|