![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #941 (permalink) | ||
|
ptr cei cu probleme cdkey activation CE. cum spunea si RvsS ar fi bine sa scanati, pozati Activation Key,BI/CI,Factura ptr joc ptr orice eventualitate. veti primi un email care va arata cam asa: "Please reply to this email and include the retail key from your purchase. This key should be found on the back of the game's manual. Sorry for the inconvenience this has caused." PS:nu mai incercati sa va logati sau sa faceti alt user ca nu va merge;doar veti pierde timp si va veti enerva, asa ca cititi emailul dvs. | |||
|
| | #942 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
This key gives the following Age of Conan European Collector's Edition Get ready for Age of Conan, the most savage, sexy and brutal MMO ever created! It includes the follow items: The Ring of Acheron and the Drinking Cape as well as 30 days of game time beginning on launch day; May, 23rd 2008. Heads will Roll! Servers open on the 23rd of May Am primit mail cu noul cd key. Multumesc, ShakeG pt emailul postat, a fost de un real succes initiativa ta. I owe u 1 ps: am rezolvat problema. Au scapat cei de la ******* de unul dintre cei mai ciufuti clienti care urma sa-i viziteze | ||
|
| | #946 (permalink) | ||
|
@Misa : cu mare placere; sper ca a ajutat si pe alti gameri;nu imi datorezi nimic man. eu inca nu am primit mailul ptr noul cdkey. LOL @Tavitzu : fara guild pe server PVP o sa fie nasol.(parerea mea,insa o sa vedem in timp,sper). Last edited by Shakegirl; 24-05-2008 at 23:38.. | |||
|
| | #948 (permalink) | ||
|
pe bune acum ... din ce vad sunt o groaza cu probleme la acest joc ... chiar se merita? parca a mai fost unul care "detrona" wow acum ceva vreme ... lord of the rings se numea ... e aceeasi mancare de peste? toti sar pe el o luna si pe urma revin la wow, sau chiar e misto?
__________________ Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. | |||
|
| | #950 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Quote:
![]() | ||
|
| | #951 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #952 (permalink) | ||
|
dap, cred ca glumesti cu lotro si detronarea wow, iar aici nu este un concurs , AoC nu a fost facut sa detroneze wow, in primul rand este mature only .. vrea doar sa ia din segmentul de hardcore de la wow ps: singurul joc care va detrona wow este wow
__________________ no sig | |||
|
| | #954 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Manole, de ce nu l-ai facut tu pe primul lvl 80? Din postul de mai sus reiese ca esti suparat ca PRIMUL lvl 80 a folosit bug-uri, nicidecum CA TOTI JUCATORII DE TOS folosesc aceste bug-uri. Asa, si? Acum trebuie sa ne facem toti tos si sa decapitam jocul ?
| ||
|
| | #955 (permalink) | ||
| Quote:
Era doar cu titlu informativ
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #959 (permalink) | ||
|
mi-am cumparat si eu AOC am fost in media galaxy din mall vitan si nu il mai aveau iar in diverta se vindea pe sub mana mai aveau 3 bucati ascunse intr-un sertar.Anyway il instalez si intru si eu pe serveru pve unde sunteti si voi poate imi dati add in guild
__________________ CEO de la GTAul(siteul de inspiratie pentru restul siteurilor GTA din Romania) | |||
|
| | #960 (permalink) | ||
| Quote:
Turn OFF audio shi muzica shi sunete shi tot.
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|