![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #962 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Din ce am vazut pe youtube, Tempest of Set sunt apropiati de Nano-Technicians din Anarchy Online, acleasi concept de "glass cannon". Ca si in AoC, din cate citesc, NTs ai nostri au AoE nukes si au o imagine proasta tocmai pentru ca le e foarte usor sa grind sau sa-i lvl pe altii (care stau frumos afk). Tot pe youtube am vazut ca ToS fac dmg imens in pvp, chestie pentru care si NTs sunt huliti in AO. Vad ca FC nu se desparte de ideea de "Alpha Online". In rest, ce sa zic, daca va intereseaza parerea cuiva care joaca de 3 ani un mmorpg de la Funcom: asteptati-va la multe crash-uri. Nu e o surpriza ca jocul e neoptimizat si ca trebuie sa dati setarile la minim ca sa nu se crash. Partea proasta e ca probabil nu va fi optimizat niciodata. Iar cu end game pvp si asediile de mass pvp cred ca va faceti iluzii. Tot ca in AO, unde avem tower battles, care sunt mai mult frustrante decat fun din acelasi motiv: jocul e neoptimizat, ori te crash, ori ramai cu lag si low fps. Mda, deci mi-am facut user doar ca sa dau intr-un joc pe care inca nu l-am incercat. Dar stiu la ce te poti astepta de la FC./hf | ||
|
| | #963 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi |
Joc din early acces pe sistemul din semnatura. Setarile le schimb on the fly in functie de zone de la High la Medium. Nu am avut nici un crash,bsod,d/c absolut nimic. Ca de obicei in 99,99 % din toate crashurile voastre sant datorita PCului vostru sau sistemului de operare nu au absolut nici o legatura cu jocul .
| ||
|
| | #967 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Exceptand zona din ``Field..`` nu am avut probleme in ce priveste crash-urile. Ca sa scap de crash-urile din ``Field..`` am dezactivat sunetul si am trecut pe detalii medium. In alte zone nu am avut probleme. Mergea la ~35-50 fps. Se pare ca zona respectiva (Field..) are ceva probleme de texturare pentru ca dupa ce am iesit din ``Field..`` (sunt in niste munti acum) au disparut si problemele (am dat din nou detaliile pe high si enable la sunet) O chestie nasoala a fost sambata-duminica seara pe serverul Fury pentru ca se intra foarte greu intrucat era prea ocupat serverul. Altfel, totul a mers ok. | ||
|
| | #968 (permalink) | ||
|
am stat ieri in fotd vreo 40 mins si no crash .. sunt norocos sau nu sunt crash urile atat de dese ? and on a side note .. wtf is wrong with theyr forumz? am intrat ieri pe forum dupa ce 2 saptamani nu am avut acces am citit ce am citit si azi dimineata cand am incercat iar sa intru iarasi nu mi se da voie ... ma autentifica imi spune welcome si apoi ma baga iar in pagina de login .. jeesh astia ar trebui sa mai angajeze niste operatori sau niste hamsteri ..
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #970 (permalink) | ||
| Quote:
Echivalentul GMului din WoW era numit ARK in Anarchy Online si toti cei care veneau sa te ajute la petitii erau de fapt jucatori normali care nu erau angajati de Funcom ci care doar se inscriau in programul de ARK pentru a ajuta comunitatea . Ca avantaj, dupa un an de activitate nu mai trebuia sa iti platesti contul, adica jucai gratuit, dupa ceva mai mult timp mai erau ceva avantaje dar le-am uitat . Practic ei aveau doar 2-3 GM carora le erau escaladate problemele serioase, de toate celelalte ocupandu-se chiar jucatorii care aveau acces la niste unelte de tip GM .
__________________ Raduy : deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic. | |||
|
| | #971 (permalink) | ||
|
jocul a fost lansat in pripa, se vede clar(am facut lvl 15 in 2 zile pt ca am stat sa casc ochii prin jur, se face usor lvl up daca iti pui mintea). jocul in sine mi se pare f bun, foarte complex, dar este prea evident ca publisherii au luat o hotarare pripita sa il lanseze in varianta asta beta. consider ca sunt destul de destepti sa isi dea seama ca daca nu fac fixuri majore intr-o luna or sa ramana fara playeri pe servere( imi este mila de saracii devs )
__________________ mistrie Member of ... | |||
|
| | #972 (permalink) | ||
| Quote:
este clar ca au lansat jocul intr o ipostaza nefinisata si sunt niste chestii ce trebuiesc neaparat fixed .. profesiile sunt praf questuri buged city guild si traders bugged .. pana si clasa mea e bugged nu am rpimit jumate din featsurile de 40 pvp experience ul nu merge .. come to think about it ce au lansat in one piece ? e ceva ce merge? fara chestiile astea nu poti avea un mmorpg si sper eu ca o sa se miste rpd cu fix urile ca peste orice altceva trec cu vederea
|
| | #974 (permalink) | ||
| Quote:
Sunt de acord ca jucatorii sa ocupe o pozitie de genul Class Reprezentative pe forum si sa modereze sectiunea dedicata clasei respective , dar de restul chiar s-ar putea ocupa Funcomu .
__________________ Raduy : deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic. | |||
|
| | #975 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
are cineva idee daca e vreo problema daca nu l-am activat inca? am avut preorder, l-am primit, insa nu am jucat in early acces din cauza lipsei d tmp acum contul este: cancelled si se asteapta sa bag registration code. as astepta pana pot sa joc, nu de alta, dar sa nu se duca degeaba cele 30 de zile. O sa fie vreo problema ? | ||
|
| | #976 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Hai ca o dati in balarii. De unde era jocul jocurilor acum cateva zile acum este un joc jalnic plin de bugs. Singurele bugs care le-am intalnit au fost legate de sistemul de generare al loot-ului care rareori da rezultate ciudate si de sistemul de colision care te mai blocheaza in locuri de iti sta mintea in loc. Nu am avut nici un quest bugged inca, desi au fost oameni care s-au plans de destiny quest. Ah , si au mai fost problemele cu zonele dar remediate din early acces. | ||
|
| | #977 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
daca vrei si alte exemple intra pe aoc forums nu nu mi fac griji ca nu pot accesa un trader imi fac griji pt supportul acordat de funcom pt ca nu as vrea sa ma trezesc peste 3 luni cu aceleasi probleme
__________________ Screw you guys!....Im going home! Last edited by pr45l3a; 26-05-2008 at 16:35.. | |||
|
| | #978 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Cu lipsa de informatie sunt de acord. Din ce se vehicula ieri in joc am inteles ca urmeaza un patch cu schimbari de UI. Nu prea inteleg de unde sti ca nu iti merg feats daca nu poti verifica ? La mine pana acum pare totul ok ... nu am facut o verificare riguroasa dar lucrurile par sa faca ceea ce trebuie sa faca.In ce priveste guild town ... nu am idee , avem un loc rezervat dar constructii nada asa ca nu ma pot pronunta. Oricum , dupa Tortage jocul pare aruncat in graba pe piata cu o spoiala de shaders 3.0 sa imbrace totul intr-o lumina frumoasa. Numarul de bugs intalnite personal de mine este extrem de redus dar pe de alta parte eu sunt doar lvl 23. Nu am idee daca si unde exista un AH , nu am trimis un ingame mail , abia am luat profesii de gathering. | ||
|
| | #979 (permalink) | ||
|
legat de skills sunt cateva posturi pe forumurile lor si le cam dau dreptate in afara de climbing fast recovery si inca vreo 2 sunt broken toate cat despre tortage mie mi s a parut invers ca dupa tortage jocul devine mai deschis si cu mult mai interesant pana si grafica o are buged .. pun pe shader 2.0 si totul la maxim si mi se vede un pic aiurea culori mate fara shadere si aa iar daca schimb o optiune aiurea si dau apply merge si se vede superb pana intra in alta zona unde trebuie iar sa schimb ceva random din video settings si sa dau apply ca sa mi se vada calumea .. damn au mult de lucru oamenii vad ca merge si fara sa schimb ceva .. doar dat apply
|
| | #980 (permalink) | ||
|
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|