![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1022 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Irelevant ... Daca cineva farmeaza timp de 3 zile 24h/24h un numar limitat de mobs, intr-un numar limitat de locatii, pana face lvl 80, asta nu inseamna ca nu exista nici o problema. Multi se plang ca lipsesc zone din joc, zone in care sa faci questuri si nu grind mindless. Acum eu intreb daca este adevarat sau nu. | ||
|
| | #1024 (permalink) | ||
|
Sint lvl 53 si am 13 questuri doar in Noble District (Cistern+System)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #1025 (permalink) | ||
|
Parerea mea ca trebuia sa faci Noble District la level 40+ Eu am facut vreo 6 lvl in NB si mi-am upgradat toata armura 40-50 de la 1 singur npc din NB care are questuri chain. La 50+ u might wanna hit the mountains... u know ?!?!
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #1026 (permalink) | ||
|
Sint questuri acolo pe care nu le iei decit la 50+ La 53 la mine citeva sint orange si multe rosii (si toate 13 pt party!), deci grele... (RTFM )te cunosc asa ca nu mai fac misto ca te dai iar zeu ... pamintene^^ --- In alta ordine de idei, am cazut 6feet under in instanta aia ^^ (bug) si am pierdut partyul rusesc in care erau multi de lvl 58+ /stuck nu a mers... la petitii erau vreo 70 inaintea mea... intr-un final a cazut un ciine, am dat in el... m-a omorit. Am ajuns la intrare, am dat sa ies si iar stucked. Logout si good night ca era downtime.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #1028 (permalink) | ||
|
am vazut azi la diverta in mall vitan... nu stiu daca varianta normala dar aveau collectors la vedere
|
| | #1030 (permalink) | ||
|
Imba spear? sau ...?
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #1032 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
__________________ Butelie / Priest of Mitra / Epsilon Team / Wildsoul | ||
|
| | #1033 (permalink) | ||
| Quote:
O intrebare pentru cei care la fel ca mine, nu reusesc sa intre pe forum: Ati avut conturi de closed beta?
__________________ Let the Darkness come to you. Thus you will learn to appreciate the Light... | |||
|
| | #1034 (permalink) | ||
| Quote:
edit: lol ... acuma pot intra )ps: ieri am trimis un mesaj la "administrator" (request new password... am pus mail`u... zice ca nu ii baza de date... si dupaia apare "send message to administrator" sau ceva de genu) | |||
|
| | #1035 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Salutare cine imi poate trimite si mie un trial key, as prefera sa il joc pe un trial key inainte sa il cumpar.vreau sa fiu sigur dak, configuratia mea il suporta, bugurile nu ma deranjeaza.in caz ca aveti unul in plus, ms mult.
| ||
|
| | #1036 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Din pacate , eu in cutia mea (joc normal) nu am gasit nici un key de trial. Poate mi-a scapat ... dar nu cred. Am inteles ca doar editiile CE au asa ceva , si mai mult, Funcom nu a dat drumul la trials deoarece serverele sunt aglomerate. Trebuie sa mai astepti. | ||
|
| | #1037 (permalink) | ||
| Quote:
FC asteapta sa se termine boom-ul de subscriberi si abia apoi le vor da drumul...My guess, no sooner than 1 year...
__________________ What goes around...comes around. | |||
|
| | #1040 (permalink) | ||
|
Ca sa dai buddy key, te duci in Cpanel (register.ageofconan.com), te loghezi si ai in josul paginii "Buddy Program". Din pacate: Quote:
__________________ gamer. real life is just a hobby. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|