![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1086 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
70-100 ms, am avut cred ca vreo 3 spikes cu logout pana acum, dar cred ca din cauza ca a crapat serverul care tinea instanta in care eram. Abonament UPC standard, dar stau intr-un cartier de case si nu cred ca sunt foarte multi abonati pe strada mea.
__________________ Butelie / Priest of Mitra / Epsilon Team / Wildsoul | ||
|
| | #1087 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Eu am 2 net-uri , si imi merge cam la fel pe amandoua, adica bine . Dar de cateva zile, Wildsoul are probleme mari cu lagu-ul. 9000+ms frecvent. BTW , am bagat toti romanii care s-au anuntat pe CG ca joaca pe Wildsoul la friends. Acum mai joaca doar cativa. Ma intreb daca au dat reroll sau, s-au lasat de joc. | ||
|
| | #1088 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
good news... l-am gasit pe Madu, din pacate e cu 6 lvl mai mare ca mine. cu toate astea ne-am intalnit... era 1-a sa i-o dau dar a fugit, in rest am fugit eu was fun ![]() bad news: de o saptamana daca am citit un post interesant pe aici. pacat! Manole, ce lvl mai esti ? Last edited by Misa; 06-06-2008 at 16:31.. | ||
|
| | #1089 (permalink) | ||
|
Almost 60 cu rangeru :P + vreo 5 alti intre 20-30 PS: Thunder river.. pana acuma e zona mea preferata din tot conanul Cate fabrici de beri ai dat sa iti scoata banul?
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #1095 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Cei de care ziceam mai sus , erau cu 1-3 lvls mai mici ca mine. Am batut si barbar cu 5 nivele mai mari Iar ieri , am batut barb+conq de lvl 61 si 60, eu fiind atunci 51 si grupat cu lvl 52 conq In general rogue class sunt squishy. Free win. Eu nu gankez, dar se gasesc destui PvP freaks doritori sa ma gankeze, mai au si deschiderea. Degeaba Aceasi clasa ca si mine, am batut, cu 4 nivele mai mare chiar. Ce pot sa zic, sunt prea bun Last edited by etre; 06-06-2008 at 21:10.. | ||
|
| | #1096 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Vere, suna interesanta toata treaba. Stau inca in cumpana daca sa dau maine o fuga sa mi-l cumpar sau nu. Jinxie a spus insa o chestiune care mi-a dat putin de gandit. Design-ul. Care scartaie, pare-se. Plus culorile. Abuz de cenusiu/maro. Cum e ma cu esteticismul pe aici? Sunt zone placute ochiului? Dungeon-urile sunt aceleasi, doar monstrii si questurile difera? Arealurile sunt de genul wasted lands, cate un copac ici colo, in rest pustiu? Recunosc ca din filmele vazute pana acum nu sunt convins. Am jucat vreo jumatate de an Lords of the Rings Online si vreo doi ani World of Warcraft. Cu toate tarele lor, jocurile astea doua beneficiaza de un design foarte misto. Cu accent pe misto. Deci!, cum e cu designul?
| ||
|
| | #1097 (permalink) | ||
|
Nu pot sa ma pronunt asupra designului, dar "zone placute ochiului" gasesti la greu. Eye-candy-ul e la el acasa ![]() Din pacate, asa cum s-a scris si mai sus, nu ma pot juca din cauza lagului si nu imi pot schimba ISP-ul doar daca ma mut cu totul si cum asta nu e o solutie m-am hotarat sa vand jocul CE. ![]() Asa ca daca e cineva interesat astept oferte pe PM. Am Collector's Edition + barbar lvl 17 pe serverul Fury (unde sunt majoritatea romanilor) si alte 6 caractere level 6-8 pe diferite servere. Jocul a fost cumparat acum o saptamana din Diverta Vitan cu 260 RON, cred ca mai am si factura. | |||
|
| | #1098 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Daca ai un calculator de absolut ultima generatie, te poti bucura de grafica. PS: care naiba avut ideea sa faca o instanta de genul Cistern/Main System a fost un imbecil. Cum sa faci o instanta de grup, comuna. Grupuri de jucatori care se incurca reciproc, pulluri aiurea, respawns de rahat, boss camping, etc ... Are ideea ceva fun in ea , dar la naiba , ca am pierdut o seara intreaga pt mai nimic. My advice , daca nu cumva sunteti disperati , skip atunci. | ||
|
| | #1100 (permalink) | ||
| oh... asa-i Razvan al nostru
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|