Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Notices

Thread Introduction
Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-07-2008, 17:16   #1141 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Pussy View Post
Intrerup pentru cateva respiro-uri discutiile extrem de interesante ce se desfaoara in voie si pace prin zona. Am nevoie de un sfat. Cum toate cardurile pe care le am sunt Visa Electron si cum astia de la AOC nu accepta Visa Electron, m-am gandit sa apelez la prepaid card. Intrebarea mea e trei.

Uno - de unde pot lua una bucata prepaid card? No orders, no waiting time, etc. Mall, Diverta?

Secondo - cum se activeaza/reactiveaza subscriptia cu un prepaid card? In accountul jocului nu am gasit optiunea de "type your prepaid card number" or something.

Si trei - ati avut probleme cu prepaid card-ul? Adica tu sa iti iei treaba si apoi sa astepti o saptamana-doua pana iti activeaza astia jocul din nou? Sau totul se face instant?, sexual vorbind.
merge ff bine Visa Electron eu am platit deja pt o luna si mai am cativa prieteni care tot cu visa electron platesc!!

cacamacu is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 17:35   #1142 (permalink)
Registered User

Cacamacu, vere, bai, tu s-ar putea sa ai mare dreptate. Sau nu, dar nu zic nimic. La mine in "account" spune clar "not Visa Electron" dar cine stie. In fine, am facut treaba, am platit cu Visa Electron dar tot nu merge. Cand dau sa ma loggez imi spune "your account is frozen, go suck a dick". Ceva in liniile astea.

Asa ca ma duc pe pagina de account si acolo vad ca scrie negru pe alb: approved. Playable. Etc. Cum ar fi, merge. Ce mama naibii se intampla, ma?

Sunt "approved", contul e "playable" dar imi da "frozen" cand vreau sa ma loggez in joc?

WTF?

Pussy is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 18:01   #1143 (permalink)
Registered User

si eu tot cu visa electron platesc

Deceneu is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 18:49   #1144 (permalink)
Papa Bear

Eu platesc cu asta: Visa Virtual La filiala la care ma duc sunt singurul care are asa ceva

Bilie is offline    Send Message via Google Talk to Bilie Send Message via Xfire to Bilie Reply With Quote
Old 24-07-2008, 09:54   #1145 (permalink)
Registered User

misumisul's Avatar

pentru destindere...

misumisul is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2008, 17:22   #1146 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Pussy View Post
Cacamacu, vere, bai, tu s-ar putea sa ai mare dreptate. Sau nu, dar nu zic nimic. La mine in "account" spune clar "not Visa Electron" dar cine stie. In fine, am facut treaba, am platit cu Visa Electron dar tot nu merge. Cand dau sa ma loggez imi spune "your account is frozen, go suck a dick". Ceva in liniile astea.

Asa ca ma duc pe pagina de account si acolo vad ca scrie negru pe alb: approved. Playable. Etc. Cum ar fi, merge. Ce mama naibii se intampla, ma?

Sunt "approved", contul e "playable" dar imi da "frozen" cand vreau sa ma loggez in joc?

WTF?
nus ce sa zic trimitele o scrisoare la funcom cu problema ta, normal ar trebui sa poti juca jocu!!visa elecron merge asta te asigur !!

cacamacu is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2008, 13:40   #1147 (permalink)
Registered User

Au cazut tare preturile la 9800 GX2 . E in jur de 900 de lei una . Are cineva idee cum merge AOC pe asa ceva?

Break_Rules is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 18:33   #1148 (permalink)
Nick anterior: alexpopel

Am avut probleme cu accountul in sensul ca nu imi recunostea nici una dintre cele 2 carduri visa ( BRD si ING). Pana la urma tot electronul de la ING a mers, dar e de remarcat promtitudinea raspunsului la mail, aproximativ 4 ore.

Quote:
It looks like your newest payment has been authorized. You are all set.

--
Best Regards,

GM Odum
Senior Funcom Support

Alexamy is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 07:52   #1149 (permalink)
Registered User

WarChiD's Avatar

si eu tot cu visa electron de la ing platesc asa ca merge , cu aia am platit si ao asa ca .... baga cardu si lasa ce scrie pe site

WarChiD is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2008, 16:17   #1150 (permalink)
oXi
Registered User

am un cd-key pe 300 zile de joc,dar nu am jocul....clientul nu`l pot downloada de undeva?sau daca fac o copie de la cineva merge?stie cineva ?(cd-key-ul nu e folosit)

oXi is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2008, 15:59   #1151 (permalink)
Registered User

usor,usor,jocul incepe sa se inchege...dupa inca 2-3 luni o sa fie si mai bine
cei ce inca il joaca stiu despre ce vorbesc

lalalalala is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2008, 14:36   #1152 (permalink)
Registered User

incalzirea

asta a fost doar inceputul savezi tu peste cateva saptamani ce va fi crima si pedeapsa

guilda de romani http://www.aoc-spqr.eu

vali44ever is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2008, 15:34   #1153 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by lalalalala View Post
usor,usor,jocul incepe sa se inchege...dupa inca 2-3 luni o sa fie si mai bine
cei ce inca il joaca stiu despre ce vorbesc

Eu nu mai joc ,da inca nu mi-a expirat subscriptia. Am intrat acum 10 min. sa vad ce mai e. Nu stiu pe ce server esti tu, dar pe Fury e tot mai gol iar jocul parca e tot mai praf) Probabil..,daca esti la inceput merita sa il joci ,da daca ai facut cam de toate (toate instantele existente , pvp ,siege etc) jocul e boring rau de tot
Chiar si datele statistice in ce priveste nr. de subscriptii denota o prabusire constanta a jocului. AOC e cel mai bun exemplu ca un joc nu poate trai doar prin grafica , chiar daca e de exceptie. Atata timp cat gameplay-ul e praf, orice joc se prabuseste, indiferent de cat de colorat e. Daca as fi mai dur as fi putut spune ca hype-ul creat de Failcom prin campaniile anterioare lansarii jocului, acum ar mai putea pacali foarte putina lume. Practic, cred ca prin absurd chiar daca Failcom ar mai lansa un addon care sa schimbe integral jocul , senzatia de inselaciune a majoritatii jucatorilor e atat de puternica incat multi dintre ei nici nu ar dori sa mai auda de el.

Tocmai mi-am donat cei 82 gold la guilda. Am luat o mica tzeapa ca am avut subscriptia pe 3 luni ( , dar din 25 Failcom nu o sa mai bage mana in buzunarul meu

edit. Era sa uit de cheaturi. Failcom nu face nimic de luni de zile sa stopeze folosirea cheaturile. S-a dupat la greu, se folosesc hack-uri de speed , radare, exploituri etc.

Break_Rules is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2008, 22:42   #1154 (permalink)
Registered User

nu stiu de unde ti-ai luat tu datele privind nr de subscriberi,dar serverul pe care joc eu e full
si mi-am facut special charuri si pe alte servere si e la fel de plin

alandala is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 17:47   #1155 (permalink)
Nick anterior: alexpopel

Da asa este confirm ca jocul s-a stabilizat ca numar de player, cel putin pe Fury - din ceea ce vad eu, dar acelsi lucru il confirma statisticile de pe X-Fire. Te poate induce in eroare faptul ca intradevar sunt mai putini oameni care leveleaza, deci multe zone de level mic goale, dar mult mai multa activitate in zonele si instantele de level 80.

Alexamy is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2008, 12:15   #1156 (permalink)
Registered User

eu am 3 char de lvl 80 si vreo 70 gold , dar vreau sa ma las din lipsa de timp!! imi vand contul care doreste (bercu_florentin@yahoo.com) + un prepaid card de 60 de zile - astept oferte

floreb169 is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 15:57   #1157 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

ComputerGames.ro devine partener oficial Funcom pentru distributia digitala. Aveti toata stirea aici.

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 16:20   #1158 (permalink)
Nick anterior: fb007ro

Quote:
Originally Posted by Silviu View Post
ComputerGames.ro devine partener oficial Funcom pentru distributia digitala. Aveti toata stirea aici.
felicitari Silviu, felicitari CG

Mistrie is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2008, 13:44   #1159 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Alexamy View Post
Da asa este confirm ca jocul s-a stabilizat ca numar de player, cel putin pe Fury - din ceea ce vad eu, dar acelsi lucru il confirma statisticile de pe X-Fire. Te poate induce in eroare faptul ca intradevar sunt mai putini oameni care leveleaza, deci multe zone de level mic goale, dar mult mai multa activitate in zonele si instantele de level 80.
breakrule avea mai multe chars de lev 80 dar probabil ca a intrat la o ora nepotrivita.

Oricum toate mmorpg au un varf la lansare apoi scade puternic nr de subscriberi ca apoi sa inceapa sa creasca mult mai lent. daca pasul 3 nu se intampla e grav

niraco79 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Thread Tools

Posting Rules