![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #101 | ||
| 20 mai se pare... nu cred ca va mai fi aminat inca o data | |||
|
| | #102 | ||
| ntt ... da-mi un buzz cand faceti preorder ![]()
__________________ I must not fear.Fear is the mind-killer.I will face my fear.I will permit it to pass over me and through me.Where the fear has gone there will be nothing.Only I will remain | |||
|
| | #103 | ||
| trebue sa caut sa vad cine trimite CE in romania... sar putea sa dureze ceva | |||
|
| | #104 | ||
| Quote:
din ce am vazut prin trailers si beta footage grafica si animatia pare interesanta massive/siege pvp ul poate avea potential dar cam atat .. clasele mi se par un pic cam stiff sau prost diferentiate iar despre spellcasters si pve pvp instanced ( daca exista ) nu am vazut mare lucru .. vreau si eu o parere de la cineva care a fost in beta si poate vorbi un pic despre things like : atmosfera economics crafting pvp pve questing solo/multi play in final daca are acel ceva care te tine lipit de calculator de la primul nivel
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #105 | ||
| Foarte interesant pana acum! Cu siguranta o sa il incerc si eu :0 | |||
|
| | #106 | ||
| PvPstravaganza "In a highly exclusive event, 15,000 gamers from across the world can log in and play Age of Conan, non-stop, from Friday, April 18th to Sunday, April 20th." "The 15,000 lucky winners will be then contacted by email on Wednesday the 16th of April, and then they can then start downloading the game. The servers open at 4 p.m. EST Friday the 18th of April and close at 4 p.m. EST on Sunday the 20th of April." Poate poate.. shi noi astia care n-am intrat in beta ![]()
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. Last edited by DarkManole; 12-04-2008 at 17:02. | |||
|
| | #107 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #108 | ||
| Yap ai dreptate .. trebe inregistrare pe gamespot. Sory nu vazusem asta, bine ca ai zis . Apropo dupa ce faci cont la linkul dat de tine mai trebuie sa te inregistrezi inca o data shi pentru conan.
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #109 | ||
| facut precomanda pentru mine si un prieten , tot ce pot sa spun doamne ajuta jocul pare foarte ok deocamdata dar sa vedem varianta live . | |||
|
| | #110 | ||
| Pt. mine cele 3 ore de tech testing au fost cum ma asteptam,lag la greu,deconectari de la server la greu,restartari de servere vreo 3 in 3 ore,logare grea la server si incarcare lenta a jocului,ce mai din 3 ore daca am jucat 40 minute. Asa ca prea mare lucru n-am vazut,grafica e buna,pe sistemu meu cu totul pe high fara aa si af aveam vreo 25-30 fps. Sistemu de combat nu te da pe spate de revolutionar ce e ,dar totusi te tine cu degetele pe taste sa faci combourile ,oricum avind in vedere ca am ajuns doar lvl 5 aveam 2 combouri,da oricum e o schimbare fatza de stilu clasic cu cooldown,in care stai linistit si apesi butonu cind s-a reincarcat stilu. Mi-a placut ca dialogurile cu personajele importante se fac ca intr-un rpg normal poti pune intrebari suplimentare,personajele au dialoguri vorbite. Cam asta e tot ce pot spune dupa 40 minute de joc,sper la un general beta sau un open beta ceva sa-mi dau seama daca e ceva de capu lui,daca nu astept sa apara,oricum precomanda nu fac,bazat pe ce am vazut so far. | |||
|
| | #111 | ||
| Nou !!! AGE OF CONAN GAMEPLAY FOOTAGE: PART 1. PART 2 PART 3 | |||
|
| | #112 | ||
| OMFG LMAO fking Lolz.. cool stuff m8...RLY !!!
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #113 | ||
| haha....ce tare e faza. | |||
|
| | #114 | ||
| Quote:
unde ai facut precomanda? | |||
|
| | #115 | ||
| eu mai astept in caz ca o sa se poata cumpara shi online... nu suport sa astept pana vin jocurile in romania. prefer un digital download
|
| | #116 | ||
|
| | #117 | ||
| am dl vanguard........twice ! nu vrei sa sti cat are ![]()
|
| | #118 | ||
| cred ca ma bag si eu ...softcore insa. poate anuntati si voi serverele pe care va bagati cand apare jocul final.
__________________ http://forum.computergames.ro/164-warhammer-online-age-reckoning.html Prepare for WAR!!! | |||
|
| | #119 | ||
| haam pretul si feeul cam ridicat iar din cate am vazut jocul nu ofera foarte multe .. o sa astept sa ascult niste pareri dupa lansare si am sa ma decid if i will give it a shot or not .. but i am clearly not impressed ![]()
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #120 | ||
| cred totusi ca o sa-l cumpar de undeva de unde o sa pot primi cd keyul pe mail inainte de lansare Last edited by Silviu; 16-04-2008 at 09:30. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|