![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #122 (permalink) | ||
|
Eu zic sa nu va luati dupa feedbackuri. Fiecare om simte in felul lui. De ex reviewurile la filme mie mi se par egale cu 0. Oricum banuesc ca o sa aiba o gramada de feedback negativ sau oricum va fi clasat ca un joc medicoru in prima faza.Dar ca orice alt mmorpg( aduceti-va aminte de wow cand aparuse ce zbierau toti ca e naspa ) se va finisa ( daca nu iese deja finisat). Are mult prea multe idei bune in spate( care chit ca sunt implementate prost le vor rezolva) ca sa nu iasa un joc bun. Eu vreau sa il incerc numai pentru faptu ca e facut de producatorii lui Anarchy Online si mie mi-a placut la nebunie jocul ala. Aici aveti un traseu din aoc cu graphics date la mediu ![]() http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1438490562 | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
|
Mie ce-mi place so far din ce am incercat personal e combatu,ok nu e super inovator and shit,dar macar e diferit de actualu cel cu cooldown si grafica care arata bine si nu e plina de bloom,blur si hdr. Cit despre feedback,oricum nu-s genu care sa se ia numa dupa reviews si ce zic altii,prefer sa-mi formez singur o parere,dar pt. aia am nevoie de un general beta sau un open beta,in lipsa de astea ma bazez totusi pe ce citesc pe net,dar nici nu-s genu care sa faca precomanda la un joc care nu ma impresioneaza in mod deosebit. Asa ca eu 1 astept sa iasa si mai vad atunci. | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
INca n-am primit nimic dar am gasit asta pe forums la gamespot:1.) The client file is 6.9gb in total, and has been split into four separate files. In addition to the 6.9gb, you are required to have 26gb of free space for the installation. 2.) Beta keys will be sent out in waves, so that we can ease download speeds on our servers without having 15k users trying to get the same file at once. Some users will not receive their key until tomorrow. 3.) Because of this, Funcom has agreed to extend the length of the Beta weekend by 24 hours, so it will last from 4pm EST Friday to 4pm EST Monday.
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
A fost o miscare gresita rau.. Au dat decat putine beta keyuri pentru ca nu au avut teava ca sa tina 15k de downloaduri ( fiecare a 7 giga) De abia acuma s-au prins ca nu au cu ce shi uite ce au bagat : "8.) The remaining keys will be handed out today. We've been holding off handing out more until we have an alternate method of distributing the client. With the next batch of invites we will make available a torrent download that will greatly enable users to grab the client file. The torrent file will be for the entire 6.9gb." -------------------- Editare ulterioară -------------------- ALMOST OPEN BETA "IGN has partnered up with Funcom and Eidos to launch the open beta of the highly anticipated Age of Conan on May 1st. "50,000 lucky enthusiasts from all across the globe will get the chance to participate in the MMORPG beta"" "...a level 13 cap will be incorporated." "...Open beta sign ups will begin next week."
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. Last edited by DarkManole; 17-04-2008 at 22:41. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
|
O sa fie si pt Mac sau doar Windows ?
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
Eu nu stiu decat de Windows shi Xbox shi imi e la fel de lene ca shi tine sa caut pe forumurile oficiale Oo
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #133 (permalink) | ||
| ma refeream la faptul ca mai toate mmourile care apar acum distribuie open beta keys to contest winners gildelor din mmourile precedente facute de ei membrilor anumitor siteuri participantilor la anumite events celor care fac preorder for ce .. etc etc exemple numeroase si actuale .. la sfarsit raman foarte putine locuri pt .. restul .. sau nu raman de loc de aia spun ca open beta is a thing of the past ca pana la urma tot un fel de closed beta e unde sunt invitati doar anumiti oameni sper sa stea altfel treaba cu aoc desi ma indoiesc ( parca am citit un articol legat de distribuirea beta keyurilor dupa anumite criterii enumerate mai sus ) pt ca daca nu apuc macar sa l testez sansele sunt undeva mai jos de minime sa l si cumpar iar daca o sa faca un trial la cateva luni dupa ce apare se poate sa nu mai fiu interesat anyway sa mi fie captata atentia de altceva..
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Stie cineva dintre toate magazinele care sunt trecute la pre order care trimite in Romania in mod sigur? Nu de alta dar nu as vrea sa patesc ca alte dati si sa alerg de nebun dupa o copie a jocului sau sa cumpar pe sume exorbitante un key.
| ||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Constanta |
Welcome to the Age of Conan: Hyborian Adventures PVP Beta Weekend! Congratulations, you are one of the lucky winners of a beta spot for the Age of Conan PvP weekend, and getting access to Hyboria is just a few days away. Eh...noroc cu noul calculator . Partea proasta este ca au scos de pe web clientul si au lasat doar torrentul (65 seederi, 2500leecheri ). Sper sa-l iau pana diseara (pana acum 4%). Am sa incerc la sfarsitul betaului sa va dau o mica parere despre joc.PS: Chiar daca nu am postat, ma uit de mult timp pe forum .
| ||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
l-ai luat deja ? eu am jucat o versiune beta de acum 3 luni si chiar sunt curios ce au mai facut cu el pentru era cam praf la momentul acela, plus ca rula super naspa pe calc meu ![]() cum ai facut de ai primit beta-key-ul ? cei de la Funcom au fost super tari cu hype-ul pentru acest joc.. din ianuarie pana acum toata lumea se asteapta la un joc incredibil.. sper ca versiunea finala sa fie asa... eu aveam mari sperante in el..
__________________ no sig | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
Umm se pare ca toti ati prins cdkey mai putin eu
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|