![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Age of Conan: Hyborian Adventures Media and Info Center | Age of Conan: Hyborian Adventures Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #161 (permalink) | ||
|
Eu am avut in tech test pe c2duo 4300-3ghz ,2 gb ram si radeon 1950 pro aveam cu toate pe max in 1280x1024 cam intre 20-30 fps,fara aa si af. E adevarat ca daca bagi aa si af la max cred ca-ti scade si tie fps-u la 30. Adevaru e ca eu in afara de grafica si de sistemu de combat care aduce ceva nou ,nu pot spune ca am fost super impresionat de joc,asa ca si eu voi astepta sa iasa sa vedem ce zic revistele,netu si lumea despre el sau poate am noroc si prind un beta de la fileplanet,desi ma cam indoiesc si poate imi pot forma o parere mai clara despre el. | |||
|
| | #162 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Salut, sunt si eu in general beta de la inceputul lunii martie. In total de atunci am dat jos cam 30gb de patchuri, iar directorul jocului are peste 40gb. La lansare am inteles ca vor fi 2 dvd dl adica apx 15gb kit. NDA este inca activ asa ca nu pot spune prea multe despre sistemul de joc sau bug-uri insa se vede ca lucreaza din greu. Am tot cautat o solutie sa fac pre-order la varianta CE insa pana acum nu am gasit. (cei de pe ******** deocamdata nu ofera versiunea pre-order, fac doar o lista ca sa stie cam cate sa comande ei) Prin pre-order eu inteleg sa primesc un mamut sau un rinocer, o pelerina, un inel (pe fiecare caracter) si key pentru 3 zile avans (care mai costa 5 euro) Exista si varianta de cumparat din America insa nu sunt sigur ca va merge cd-key de America pe serverele Europene si mi se pare important sa joc varianta EU (pentru orele de activitate in PVP, raiduri etc). Alex | ||
|
| | #164 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Am vazut ca exista precomanda si pe Amazon UK dar nu stiu daca ei trimit in Romania are cineva idee daca putem comanda acolo? Celelate magazine din lista mai mult ca sigur ca nu vor trimite iar la SendIt deja pretul a urcat brusc prea mult
| ||
|
| | #167 (permalink) | ||
Pretul de pe sendit.com mi se pare ok.. 50 lire inseamna cam 270 lei cu tva cu tot pentru varianta CE, comparabil cu 260 de pe ********.ro problema este daca se face pre-order cu toate bonusurile sau este ca la noi doar jocul - pe situl lor nu sunt detalii - aveam cont la ei si o sa incerc maine sa le dau un mail singurul joc care nu a avut buguri aproape deloc in (open) beta a fost DAOC, restul au fost pline de probleme la inceput (EQ2, SWG, Vanguard etc) Edit: Foarte ciudat.. daca selectez lire sterline ca moneda imi da pretul 50 (cu o reducere) insa daca selectez in euro imi da pretul 77.5.. diferenta este destul de mare | ||
|
| | #169 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
deci buguri ca asta nu cred ca au avut chiar asa .. iti faceai 1 arcas .. care era overpowered intrai in zid si incepeai sa sniperesti ).. si multe altepe .. geometry problemsc and a lot of shits ..nu am facut parte din beta .. doar ce am vazut pe youtube | ||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Pretul pe Amazon este ok si am facut cont acolo dar ca de obicei toate siturile te lasa sa iti faci cont la ei probabil este legat de politica de a face cat mai mult spam intre ghilimele dar ideea este ca trebuie sa stiu daca vor trimite in Romania,iar in ce priveste sendit acum cateva saptamani pretul anuntat era 24 de euro si acum brusc a sarit la 54,cel putin send it stiu sigur ca trimite in ro deoarece am comandat la ei dar mi se pare totusi cam mare pretul am nevoie de 2 bucati si sa platesc 30 de euro aproape in plus mi se pare cam mult dar ca o ultima solutie ata ete daca mai gaseste cineva magazine care trimti sigur in ro si vor trimite inainte de lansare sa posteze va rog
| ||
|
| | #171 (permalink) | ||
Meredith, eu sunt in closed beta de la inceputul lui martie si iti pot spune ca probleme de geometrie am vazut in 1 sau 2 zone (in care camera nu avea collision detection sau zidurile nu erau definite) - inainte de ultimile 2 patchuri de intrat in zid eu personal nu am reusit deloc cand se va ridica NDA or sa apara mai multe filme si poze care sa arate si partile extraordinare insa tocmai din cauza asta exista acordul, ca sa nu iasa filme din BETA cu probleme mai mult sau mai putin grave care sa influenteze comunitatea - cei care posteaza asa ceva si incalca acordul, nu o fac pentru ca sunt fani ci pentru ca vor sa creeze aceasta impresie proasta (parerea mea) oricum pe forumurile closed beta se discuta mai mult de class balancing (in afara de whine despre dimensiunea patchurilor ) asa ca problemele deja sunt peste partea tehnicaam trimis un mail la sendit ca sa ii intreb de bonusurile pentru preorder.. o sa postez raspunsul lor pe ******** am vazut ca au raspuns la un comentariu si au zis ca sunt in tratative sa ofere preorderul adevarat - sper sa reuseasca oricum termenul de livrare nu e asa critic pentru ca oricum (eu cel putin) vreau cheia de early access (3 zile) cu care poti sa dai jos clientul de la funcom
| ||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Constanta | Quote:
(vineri seara deschizandu-se betaul).
| ||
|
| | #174 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
Si eu nu as zice la probleme de geometrie "probleme" amd jucat 50+ de meciuri si nimeni nu a folosit pereti ca sa exploiteze dar eu si alti le-am folosit cand cate un lame-ass in TDM ramanea la resurection shrine (nu aveai cum sa te urci acolo),asa ca singura metoda de a incheia meciul dupa ce ai omorat pe toti din echipa adversa si un idiot sa pus afk acolo sus trebuia sa folosesti terrain exploit sa il omori. | ||
|
| | #176 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi |
Haha penali mai santeti astia care strigati ca niste ignoranti " buguri buguri" incercand sa pareti destepti fata de un joc inca nelansat . Penibil baieti ,habar nu aveti ce vorbiti . -hint hint World of Warcraft hint hint -
| ||
|
| | #177 (permalink) | ||
Am primit raspuns de la sendit.com "HI Alexandru, I do not think this comes with the extras mentioned,as far as I can tell this item has: * In game items: Ring of Acheron gives the player higher XP points & Drinking Cape gives free drinks in all of Hyboria's taverns * Leatherette map of Hyboria * 124 page Art book * Game on 2 DVD's * Full colour 72 page manual * Exclusive DVD with bonus material, trailers, interview and "making of" Exclusive soundtrack CD * Buddy card (for 5 friends) * 30 days free play * Limited Edition Packaging The currency will reflect the varying differences in the currency valuation - at the moment the Euro is quite strong against the pound so it will be worthwhile to experiment by selecting both options to see the price difference. Regards, Stevie" se pare ca nu sunt o varianta de preorder iar diferenta de pret din cate inteleg este datorata timpului mare intre update-uri (si cred ca se poate plati pretul mai mic) caut in continuare o posibilitate de preorder | ||
|
| | #179 (permalink) | ||
|
Salutare, Ca sa clarific despre mounts si 3 day early access, iata exact la ce se refera, pentru tara noastra cel putin: Mounts se ofera daca precomanzi editia de colectie. Se poate alege intre War Mammoth si Rhino - doar un cod pentru fiecare joc precomandat. Aceste mounturi vor fi disponibile si la noi (99%). 3 day access se ofera prin plata direct pe site-ul oficial a celor 5 euro, dar aici nu pare a avea o legatura directa cu precomanda pentru ca ei nu au datele celor care precomanda - cel putin nu si din tara noastra. Nu dau nume de magazine de la noi de unde se poate cumpara, nu fac reclama, doresc doar sa fie mai clar cum stau lucrurile. | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Constanta |
Cine are subscriber pe Fileplanet poate sa-si ia key de oarecum open beta la Age of Conan. http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/beta/temp_closed.aspx | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|