Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2008, 12:31   #1 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Precomanda: Early acces + Mammoth + Digital Download

INFO:- Ai nevoie de scaner ( sau telefon cu camera bunicica photo), card sau cont de paypal.
- Banii se platesc inainte sa primesti ceva, dar siteul e de incredere.
- Citeshte tot, ca nu e chiar extrem de simplu.
- Catre Admin: sper ca nu fac ceva ce nu ar trebui, nu e reclama, e doar o varianta pentru multi romani ce vor AoC, si plz nu ma banui .

Cei care mai surfeaza forumurile de pe aici la categoria AoC stiu ca eu am gasit un site f convenabil pentru Romania, astfel incat sa poti beneficia de aceleasi bonusuri ca si restul Europei. ( si daca chiar il vroiai inainte sal fac asha public, nu trebuia decat sa imi dai PM, ca lam dat cam pe la 5-6 persoane, care siau luat deja cheia de access).

Astazi pe 3 ( trebuia sa fie pe 2, but Funcom starts sucking) s-a dat si drumul la servere.
Faza e ca pe siteul asta de unde am precomandat faceau reclama ca tziai putea alege oricare dintre cele 2 tipuri de mounturi. FALS.

Ce ma trebuie sa stiti: in zilele de early access, poti levalui pana la 20. Pe 23 mai, ar trebui sa primesti keyle de AoC Retail version, impreuna cu poze de pe siteul de precomanda.

Nu mar mira daca clientul care il downloadezi de la Funcom ar fi incomplet, si apoi ar trebui sa dlezi de pe torente retail versionu of the game, dar in cele 10 zile in care te joci pe early acces, zic ca ai ava timp de dl.

Alta chestie ce am observat dupa ce miam bagat cheia la ei pe site, au zis ca este pt europe, contine mamutul, si ca earlyul incepe de pe 17 mai... deci nu shtiu daca e bug sau nu, dar e posibilitate mare sa putem incepe de pe 17, si nu 20.

Ok, ata despre jocul actual, acu despre precomanda.

Dupa ce iti inregistrezi un cont la ei pe site, il bagi in cos ( cum s face, evident), si apoi te pune sa iti alegi payment optionu.

Dar nu au pur si simplu sa bagi cardu si gata. Se face prin paypal, moneybrookers, etc.

Daca nai account de paypal, nu conteaza, poti sa platesti cu cardul daca dai click pe undeva peacolo, in partea dreapta, inainte sa iti ceara idu si parola d paypal.

Dupa ce bagi datele si totul e verificat, ti se taxeaza.

Apoi, datorita faptului ca cumperi pt prima oara, si sa nu cumperi cu cont d paypal furat sau cva d genu, o sati ceara copie dupa buletinul card ownerului, impreuna cu ceva scris de mana ( ca accepti plata a 65$, sau 40 eur, depinde ce var alegi ).

Dupa mai ashtepti cateva minutzele, siti vine email cu keya de early access, care o inregistrezi pe https://register.ageofconan.com .

Ok. Fara alte cuvinte, acesta este siteul:

http://www.offgamers.com/ageofconan/...2177.ogm?tpl=2

Enjoy. Daca aveti probleme, postati aici si o sa incerc sa va ajut.

Nottorious_91 is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2008, 16:08   #2 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

pentru cei interesati sa cumpere o versiune us a jocului cititi prima oara postul lui falfeir de aici .

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2008, 18:28   #3 (permalink)
Registered User

******** FTW..Au reusit sa scoata si rhino si mammoth si early acces:

iata mesajul primit:

"
Stimate client,

Va multumim pentru interesul in produsele noastre si pentru precomanda facuta la Age of Conan: Hyborian Adventures.

Pe langa versiunea fizica (in cutie) a jocului, pe care o vom trimite la data lansarii, avem pentru dumneavoastra si un cod unic care va permite sa aveti acces la unul dintre cele doua mount-uri din joc:

War Mammoth

SAU

Killer Rhyno

Cum se obtine codul de mount:

1.Pentru fiecare joc precomandat, fie ca este editia de colectie sau editia normala, veti primi un astfel de cod prin e-mail. Va puteti alege pe care dintre cele doua coduri doriti sa le primiti si va rugam sa raspundeti la acest e-mail in urmatoarea forma:

Nume:

Prenume:

Nr. jocuri comandate:

Data comenzii:

Ce cod(uri) doresc:

Exemplu:

Nume: Popescu

Prenume: Ion

Nr. jocuri comandate: 2 jocuri editia normala, 1 joc editia de colectie.

Data comenzii: 24.04.2008.

Ce cod(uri) doresc: 1 cod War Mammoth si 2 coduri Killer Rhyno.

2. Dupa primirea e-mailului, vom verifica comanda dumneavoastra si va vom trimite un e-mail cu codurile solicitate.

Early Access

Pe langa bonusul sub forma de mount veti putea participa si la programul Early Access, care va ofera posibilitatea de a intra in joc mai devreme decat ceilalti participanti.

Cum se obtine Early Access:

Codul de mount este acelasi cod cu care puteti beneficia de Early Access. Nu aveti nevoie de alt cod, il veti folosi tot pe cel pe care vi-l trimite echipa ********.ro pentru mount(uri).

Cum se poate beneficia de Early Access:

Dupa ce primiti de la noi codul de mount/Early Access

1. Accesati https://register.ageofconan.com

2. Creati un cont pe acest site.

3. Platiti prin card credit/debit acceptat international suma de 5 EUR. Aceasta suma se plateste direct la producator si reprezinta contravaloarea costurilor de transfer prin internet (bandwith). Aceasta plata va ofera si 10 zile de joc aditionale. ********.ro si compania Best Distribution S.R.L. nu sunt responsabile in niciun fel pentru aceasta suma sau alte sume asociate cu aceasta tranzactie, nici pentru acceptarea cardului dumneavoastra de catre site-ul oficial. Toate aceste detalii sunt responsabilitatea dumneavoastra.

4. Incepand cu data de 10 mai veti putea incepe sa descarcati jocul – dimensiunea va fi de aproximativ 10-15 GB.

5. Incepand cu o data stabilita de producator in acest moment la 17.05.2008, veti putea folosi programul Early Access.

Dupa lansarea jocului (23.05.2008), veti putea continua jocul folosind codul din interiorul cutiei jocului, pe care il vom trimite prin curier.

Daca ati creat un cont cu ajutorul codului de mount/Early Access, veti putea continua sa jucati inca 10 zile. Dupa aceasta perioada veti putea introduce codul din interiorul cutiei jocului pe care o veti primi prin curier.

Intrebari frecvente:

1. Ce se intampla daca nu aleg unul dintre coduri?

Daca nu primim un e-mail de la dumneavoastra, va vom trimite automat si aleatoriu unul dintre cele doua coduri pentru fiecare joc comandat.

2. Ce se intampla daca nu doresc sa folosesc aceste coduri?

Aceste coduri reprezinta un bonus. Daca nu doriti sa le folositi, veti primi jocul dupa lansare si il veti putea plati prin curier, moment in care veti putea crea contul si incepe jocul.

3. De ce trebuie sa platesc in plus pentru Early Access?

Este o decizie a producatorului care justifica costul de banda de internet si va ofera si 10 zile de joc in plus. Aceasta suma nu este folosita de ********.ro, pentru ca intra direct in contul producatorului.

4. Pot sa primesc ambele coduri de mount pentru un joc precomandat ?

Nu, pentru fiecare joc precomandat puteti primi un singur cod.

5. Pot sa schimb codul dupa ce l-am primit?

Nu.

6. Am alte intrebari, cum pot sa va contactez ?

Va rugam sa ne contactati prin reply la acest e-mail, prin telefon la 0374004944 sau prin mail la info@****************.ro.

Cu stima,

Echipa www.********.ro
"

Cipaku is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2008, 18:59   #4 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

deci din cite am citit sint singurii care pot face asta... tot respectul pentru ei

Old 06-05-2008, 20:17   #5 (permalink)
Registered User

In Romania da..eu am dat pre comanda in aprilie si nu aveau mount+early start..au zis ca insista pe langa Eidos si Funcom sa le primeasca si pt. RO insa credeam ca e doar asa sa scape de insistentele mele.. insa iata ca au facut treaba serioasa.

Old 06-05-2008, 20:36   #6 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Da, dar tu stii ca codurile alea care iti iei mountul, si cu care te inregistrezi pe siteul funcom pt account, sunt 1st come 1st served, adica de la funcom. Ei nu accepta decat un nr limitat de oameni care sa downloadeze de la ei early accessu, deci din momentul in care ai primit codul, ar fi bn s fugi l ei pe site :P

22 ian 2009

Old 06-05-2008, 22:54   #7 (permalink)
Registered User

Asta am si facut

Old 07-05-2008, 07:39   #8 (permalink)
Jal
Registered User

Quote:
Originally Posted by Nottorious_91 View Post
Da, dar tu stii ca codurile alea care iti iei mountul, si cu care te inregistrezi pe siteul funcom pt account, sunt 1st come 1st served, adica de la funcom. Ei nu accepta decat un nr limitat de oameni care sa downloadeze de la ei early accessu, deci din momentul in care ai primit codul, ar fi bn s fugi l ei pe site :P
Nu cred asta pentru ca mountul il primesti pentru preorder nu ca te-ai inscrit al 999-ea.

Jal is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 08:51   #9 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

se mentioneaza ceva acolo de first come first served dar nu cred ca la asta se refera... cred ca e vorba de account. plus ca era mult mai simplu sa spuna ca aceasta oferta e limitata

Old 07-05-2008, 10:41   #10 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Quote:
Originally Posted by nttsagat View Post
se mentioneaza ceva acolo de first come first served dar nu cred ca la asta se refera... cred ca e vorba de account. plus ca era mult mai simplu sa spuna ca aceasta oferta e limitata
Vreau sa zic ca pe siteul Funcom (https://register.ageofconan.com) scrie ca iti poti face accountul acum daca ai o cheie de preorder (mount sau bow), si trebuie sa bifezi ca vrei early access, pt care platesti inca 5$. Si apoi scrie ceva de genul ca cei care pot beneficia de EA sunt un nr limitat, si nu toti care au cod de preorder ( jocul asta are cam 300k preorderuri banuiesc la activ, chiar crezi ca funcom poate da drumu l dl la 300k x 16gb odata?) .

22 ian 2009

Old 07-05-2008, 10:42   #11 (permalink)
Banned

Nott: ce te face sa crezi ca la final o sa fie vorba despre un alt client de dl ? Personal, nu cred asa ceva.

Misa is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 10:46   #12 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Alt client fata de ce? Open Beta? Sau un client care il dl dp net pe 10 dl funcom, ca apoi sal reinstalezi dp DVDuri?

A doua varianta nu are cum sa mai fie, datorita retragerii lvl capului.
Prima varianta? E f putin probabila ca versiunea jucata atm de noi nu e "gold" si d faptul ca doar cam 50k pers sunt in Open Beta, si mai sunt si multi pe langa...

22 ian 2009

Old 07-05-2008, 12:24   #13 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

Quote:
chiar crezi ca funcom poate da drumu l dl la 300k x 16gb odata?) .
sint convins... o sa fie torrent

Old 07-05-2008, 12:56   #14 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Si cati seederi crezi ca o sa aiba? O.o

Au dat torent si la PvP Weekend, dar erau vreo 10 seederi si 5000 leacheri. DL mai mult ca sigur o sa se faca prin Funcom Downloader, care il folosesc si pt beta (aia closed).

22 ian 2009

Old 07-05-2008, 13:52   #15 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

avantajul torrentului este ca nu trebue sa ai tot kitul downlodat... cind vezi acolo 10 seederi si 5000 leacheri inseamna defapt ca ai 5010 seederi si tu la rindul tau esti unu dintre ei

Old 07-05-2008, 14:13   #16 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Nici cu Funcom Downloaderul nu ti se restarteaza dl daca il opresti...

Tocmai miam primit si codul de precomanda de la ********, care i lam dat unui prieten, caruia ii dau si jocul efectiv. E bine totusi ca e si ******** poate oferi aceleashi avantaje in Romania ca in restul Europe. Bv lor.

22 ian 2009

Old 07-05-2008, 14:57   #17 (permalink)
Registered User

va fi versiunea finala, cea care se livreaza si pe dvd (poate cu niste patchuri in plus fata de dvd ver). sa fim seriosi doar nu o sa finalizeze jocul dupa data de 10 si o sa il trimita la multiplicat. iar varianta openbeta e o varianta de stresstest a serverelor. ceea ce m-a deranjat in ver ob a fost nivelul de instantare a jocului. ca sa ma intanlnesc cu prietenul meu in oras trebuia sa accesam aceeasi instanta. de ex daca am 10 prieteni si vrem sa facem trade de fiecare data tre sa accesam aceeasi instanta. in rest jocul e dragut (daca facem abstractie de problemele de memorie care le are). acum astept sa vedem cum va fi dupa ce trec toate serverele beta pe pvp sunt curios cum va fi

numa bine
cyuba

cyuba is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 16:42   #18 (permalink)
Jal
Registered User

Quote:
Nici cu Funcom Downloaderul nu ti se restarteaza dl daca il opresti...

Tocmai miam primit si codul de precomanda de la ********, care i lam dat unui prieten, caruia ii dau si jocul efectiv. E bine totusi ca e si ******** poate oferi aceleashi avantaje in Romania ca in restul Europe. Bv lor.
Eu l-am comandat din UK tocmai pentru ca nu aveam incredere in ******** (nu aveam incredere ca pot oferi mount), dar m-au surprins in mod placut ca ofera mount la alegere. Nu cred ca mai ofera cineva ambele versiuni, cel putin nu am auzit si am cautat ceva.

Jal is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 21:12   #19 (permalink)
Registered User

cum e cu precomanda la ********.ro? ca eu am facut azi precomanda dar scria acolo cu plata la livrare? nu am gasit o optiune cu care sa platesc deja cu credit cardu...poate am ratat-o sau eu stiu...dupa ce am facut respectiva precomanda mi-au dat aia un email standard care zicea ca or sa ma contacteze ei pt a verifica daca am facut eu comanda

intrebarea e: voi ati facut la fel si apoi v-au dat ei codu ala pt early acces sau cum?

Deceneu is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 22:20   #20 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Practic l ******** nam dat nici un ban pt codul d early access.

22 ian 2009

Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Thread Tools

Posting Rules