![]() |
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
1: Barbarian = asta voi juca cu siguranta. 2: Dark Templar = tank, destul de ofensiv. 3: Low Fps in oras.... deci... atentie ![]() 4: Assassin = versatil, abil, dibace, bun in dps.. dar nu e genul meu. Astia sunt lvl 20, destul de eficienti pt lvl lor. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Pt ca se apropie f mult de ce-am jucat in alte mmouri DaoC = Champ, Blademaster, Warrior, WoW 1st = Warrior, FFXI = Samurai. In alte ordine de idei, imi place AoC Barb pt ca are mai multe skilluri la 20 decat contracandidatii lui, are dps, nu e boring, poti DW sau 2h, etc | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Nu cred ca exista cel mai bun DPS, cel putin nu in momentul de fata cand nu prea se stie cum o sa fie la nivelul 80. Probabil se potriveste stilului lui de joc si ii place mai mult decat celelalte clase. Eu nu am jucat beta dar din ce am citit probabil imi voi face un Conqueror.
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eu imi fac Guardian .. I wanna TANKKK am jucat putin si cu barb... insa este exact cum ai zis si tu o combinatie de mai multe, nu exceleaza la nici un capitol.. eu vreau sa ma axez pe o singura chestie si aia sa o "master" si cum magi nu imi plac deloc ca o dau pe pets atunci tank (desi e cam se), ceva gen soldier din AO mi-am dorit insa n-am gasit ... sa vedem si Conqueror cum o sa fie ![]() misa ce PC ai ? joci in 1650x... ?
__________________ no sig | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Foarte misto monstrii ![]() EDIT pentru Misa: Zi-mi si mie despre ce e vorba in poza din postul tau anterior in care ai : "low fps in oras" Aia cu multi oameni. Sunt toti jucatori sau e quest , npcuri altceva ? despre ce e vorba Last edited by Aemstorm; 11-05-2008 at 14:45.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 | in week-endul asta a fost un event destul de frumos. Toate caracterele pe care le aveai facute pana vineri, inclusiv, primeau un cap cu care activai lvl 20 si un set de blue items. Serverele deveneau full pvp si starting point la lvl 20 era in orasul din care face parte rasa ta. Eram de 2 min in joc si am facut un ss ca mi se misca destul de nasol. Cam asta a fost.
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|