![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Collector's Edition?
a comandat cineva varianta CE a jocului? Mie chiar imi face cu ochiul, iar pt 50 lei sau cat e in plus mi se pare o chestie f misto... ![]() - Ring of Acheronia (obiect exclusiv din joc) - acest inel oferă îmbunătăţiri speciale de experienţă şi rezistenţă pentru jucători. - Cutie a ediţiei de colecţie cu finisaje efectuate manual. - Hartă din piele pentru lumea din joc. - Bonus DVD unic. - Soundtrack oficial Age of Conan. - Carte cu concepte artistice din Age of Conan. - The Drinking Cape (obiect exclusiv din joc) - Drinking Cape îţi oferă acces la băuturi gratis în toate tavernele din Hyboria. - Cinci conturi gratuite de test pentru prieteni.
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
bine, 2% e foarte putin la lvl mare, deci nu prea mai conteaza ![]() eu as fi interesat de cum o sa arate harta, daca o sa fie mare, incat sa se poata pune pe perete frumos asa sau pe o masuta, cevaedit: si de asemenea, daca ma hotarasc sa ma apuc de AoC o sa imi iau jocul cam pe 20 luna viitoare, deci daca e cineva cu un trial invite si e dispus sa mi-l dea mie, va rooog dau o bere in joc
|
| | #6 (permalink) | ||
|
asta nu se stie, dar oricum nu ar trebui sa te deranjeze cu nimic daca se va putea juca in continuare cu ce ai downloadat pentru early access Quote:
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
am comandat si eu ce, dar nu pt itemele ingame ci pentru nenorocita aia de harta din piele . @ scociu: ambele variante ar trebui sa fie livrate in acelasi timp. mai ales daca ai facut precomanda. daca faci comanda dupa lansare s-ar putea sa nu mai poti lua deloc. varianta ce iese in numar limitat de copii (sau cel putin asa se lauda ei, eu zic ca e strategie de marketing).
__________________ =cyuba= | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
am luat si eu doua ,una pentru mine cealalta pentru un tovaras ,sunt multe chestii misto in plus fata de editia normala si..pentru 50 de lei nu are rost sa fim zgarciti .Personal sunt foarte curios cum va fi cu exp ring mai ales la nivelele superioare cand va fi nevoie de foarte mult exp/per level.S-ar putea ca aia 5% sa insemne ceva.
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
ba am inteles tu crezi ca inelul ala o sa fie aur curat la lvl 60+, atunci cand o sa omori cu 5% npc-uri mai putin per level. Stai linistit, nu esti singurul care a jucat MMO-uri bazat pe omorat npc-uri pentru a evolua in level. Plus de asta, nu stiu cum poti tu crede ca ti s-ar da un avantaj important fata de alti jucatori daca iti cumperi o versiune mai scumpa a jocului Inelul ala probabil va fi inutil incepand cu lvl X incolo, unde x poate fi mai mare sau mai mic. Dar na, nu toti suntem l33t si ne extaziem la 5% (atat era?) xp mai mult per npc ![]() PS: ultima remarca nu se vrea a fi un flame, ci este doar o gluma la adresa numelui tau foarte... original.
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Constanta |
Sunt 86000 in toata lumea (sau in America) http://dunedain-hq.com/d-hq/modules....iewtopic&t=542. In a doua poza scrie cate sunt.
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
nu stiu statsurile ringlului decat ca adauga 2% cred to xp si niste rezistente care nu se stie daca sunt sau nu procentuale .. si ai sa razi dar 2% xp te ajuta mult mai mult la higher lvl decat la low lvl ( mai ales daca ti multiplica si xp from quest ) nu am zis nimic de acest inel nici ca o sa mi iau eu CE ci am vb in general de cum functioneaza acel % de aici a venit si reply ul meu ce sa i faci daca unora le cresc epeenul si transpira pe forums cat despre remarca legata de nickuri .. are rost sa o dam in patetisme mr hiphoaper Dj_ciuby B that you are?
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
am comandat si eu CE, poate pentru inel, poate pentru harta, poate pentru ca mi s-a parut diferenta mica de pret pentru cate ofera in plus, poate pentru ca am un hint ca o sa fie un joc foarte apreciat si un collector's edition da bine la moral .
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
am primit Colector edition ...cartea cu artworkuri e superba dar harta de piele e o musama care s-a lipit cu transportul,oricum e o imitatie buna de piele si nu i-mi pare rau ca am luat-o. Problema mai mare e ca Keyul nu i-mi merge si nu stiu ce sa fac ,nu mi s-a mai intamplat niciodata... | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Intrebare: Eu ma joc deja cu preorder key dar am luat si collectors edition. Stiu ca sint probleme cu astea... dar eu daca bag si cheia de la CE risc sa nu imi mai mearga deloc ?
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Nu, capca, e f posibil sa-ti iei si celalalt mount. Stiu pe cineva care are 2 keys in cont
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|