![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: romania | Numele in joc? eu cred ca o sa merg cu numele din Asheron's Call : Deceneu-the-Valahian ![]()
__________________ VA IUBESC PE TOTI | ||
|
| | #2 | ||
| nu-i cam lung? eu prefer numele scurte, iar de data asta voi alege un nume "Englezesc" din prima. In EvE, atat cat am jucat in 0.0 cu Ciuby americanii aveau probleme in a-mi pronunta numele ![]() inca nu m-am hotarat, dar o sa apelez si la un generator de nume de pe net, poate imi da un rezultat interesant
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #3 | ||
| Hefaistos - barbarian / Misa - alt | |||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: romania | nu conteaza cat de lung e, ideea e ca plm s-ar putea sa mai joace niste prieteni si sa isi puna si ei nume tot cu -the-Valahian....eu personal sunt atras de ideea de mercenaries, bani pt fun si pvp....acum om vedea ce-o iesi ![]() Btw: Main char va fi Dark Templer si secondary(de ma voi plictisi sau din varii motive nu pot intra cu mainul) va fi probabil Demonologis
__________________ VA IUBESC PE TOTI | ||
|
| | #5 | ||
| probabil Catharsis daca va fi liber, va fi un Conqueror
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #6 | ||
| Haha Nush cred ca Ovaz. | |||
|
| | #7 | ||
| My usual Sipius.Alts Sipus/Tesse/Zettesse | |||
|
| | #8 | ||
| Wowsuckz probabil. ![]()
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #9 | ||
| Wuzzup - Barbarian, sau Wuzzap, sau Wazzup, sau Wazzap, si probabil le rezerv pe toate din start ![]()
__________________ Core 2 Duo 2.2 ghz 2 gb Ram, 800 mhz, another 2 gb incoming 8600GTS 256 mb | |||
|
| | #10 | ||
| asa ma gindeam si eu. ii bine sa-ti rezervi ceva nume la inceput. ca dupa aceea incepi sa dublezi la litere sa iasa ceva.
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #11 | ||
| Conan?! ![]()
__________________ power is nothing without ctrl | |||
|
| | #12 | ||
| Ghilda de romani, grup de romani, canal Romania si nume straine, care e faza?
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #13 | ||
|
| | #14 | ||
| Wildsoul - Amer - Barb
__________________ no sig | |||
|
| | #15 | ||
| Quote:
I'm Incedio, HOX
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Constanta | Piggy - Wildsoul - ToS | ||
|
| | #17 | ||
| Gebeleizis - Hyrkonia - ToS
__________________ What goes around...comes around. | |||
|
| | #18 | ||
| Rahann - Hyrkonia | |||
|
| | #19 | ||
| Quote:
![]()
__________________ no sig | |||