![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
Ms mult sipius pentru buddy key. Insa nu reusesc sa imi fac cont. Ma pune sa ma inregistrez pe funcom si de-acolo ca sa activez contul meu trebuie sa trec un card, numarul si CCV number la card....... si ma mai pune sa cumpar jocul...ceva de genul? Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
__________________ nokia 7610, SE p900, SE w800, Nokia n70, Nokia n73, SE p990 and finally NOKIA n95 | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ bleah | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
ma poate ajuta ineva cu un trial key as dori sa vad inainte de a cumpara jocul deoarece nu imi place sa primesc fel si fel de sfaturi despre cat de bun sau de rau este jocul si sa il incerc pe pielea mea deoarece nici un player nu se compara cu altul adresa mea de hotmail este flavius0003@hotmail.com cine doreste si este binevoitor rog ami da un cd key trial de 5-7 zile cat o fi ii sunrt profund recunoscator si daca ma prinde jocul ii rasplatesc cumva ingame ajutorul
| ||
|
| | #68 (permalink) | ||
voi incerca sa il iau de pe torent de unde altundeva sa il iei -------------------- Editare ulterioară -------------------- iar in leg cu cheia de doresti sa imi oferi prin bunavointa ca altceva momentamn nu iti pot oferi ti-as ramane recunoscator de nu multumesc pt reply macar u ai dat reply fata de celelalte pers care activeaza pe forumul asta numai bine Last edited by flavius0003; 15-12-2008 at 16:53.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
multumesc mult de reply astazi am primit invitatia dar pot intreba de ce trebuie sa platesc 30 zile adica minim o luna daca e o invitatie ce dumnezeu tre sa platesti o luna pt 7 zile de vizualizare ?????rog cine a mai primit invitatie sa scrie mi se ia bani in primele 7 zile de pe card sau exista posibilitatea sa scot plata celor 30 zile in primele 7 zile ms de rsp
| ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
exact omule dacai ai calculator bun si iti place genu eu zic ca chiar daca iti va lua banii vei primi 30 de zile te salut si ne vedem in joc
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|