![]() |
| | #201 (permalink) | ||
| Uite, debea acum am gasit si eu un minunat link care nu e flash: http://community.ageofconan.com/wsp/...&selected=1083 Finally... ceva info.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Clar, asta a fost doar un exemplu. As mai putea sa enumar (cum ar fi bonusurile sub forma de spell de pe iteme, spell care nimeni nu stie ce fac), dar nu imi vin toate in minte acum si nu tin sa ma stresez neaparat pe tema asta. Dar cum ziceam, toate problemele sunt minore, voi sunteti "cool" si jucati un joc "cool", iar cei care aduc in vedere calitatea execrabila a informatiei in acest joc, una dintre multele probleme existente, sunt doar niste "nabs" Uite, se pare ca PET nu este singurul "nab" : http://www.yougamers.com/previews/18...essions-page4/ citez : "Community pages are supposed to be there so the company can communicate to the players - so far Funcom treats their community page as one big ad for the game." Hai sa fiti voi sanatosi. Last edited by etre; 09-06-2008 at 10:18.. | ||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
offf mai nene chiar trebuie dezbatuta pe 5000 de pagini asa zisa chestia cu "cool", nerecunoasterea "gaurilor negre" din AOC? toti care il joaca simt pe pielea lor destul de bine cum sta treaba, noi am riscat jucand in continuare si am acceptat aceste buguri si alte "rahaturi" din AOC sperand la mai bine. end of story cu comentarii useless, nu credeti ca ar fi cazul?
__________________ mistrie Member of ... | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
CE sacrificiu ai facut tu man . Tot respectul , esti un erou pt comunitatea AoC. O sa ramai in istorie. PET a zis ce a zis pe buna dreptate. Daca tu si eu suntem dispusi sa trecem peste aceste probleme, e alegerea noastra. Va descalificati singuri prin comentariile absurde, gen fanboy Ma repet, joaca, nu te retine nimeni, dar nu mai baga pumnul in gura unuia care face observatii intemeiate. | ||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
un exemplu de comentariu useless care nu are nici o legatura cu nici o informatie intemeiata: Pet, e mai tare wow man, mai bine farmezi 3 luni de zile pt high warlord decat sa faci aici lvl maxim in 1 luna. daca mai caut gasesc mii de genul asta dar daca tu zici ca sunt un fanboy, nu te pot contrazicebtw, vezi ca va explicat m-m-c mai sus
__________________ mistrie Member of ... | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Am mai spus-o si o repet: Daca jucati jocul e mai interesant sa cititi forumurile oficiale sa vedeti cine ce-a mai postat si sa reveniti aici si sa ne aratati ca va pasa, daca nu va pasa, va rog sa ne scutiti de comentariile voastre pt ca noua nu prea ne pasa. Stiu ca jocul este plin de bug-uri, stiu ca este nasol, dar noi, cei care il jucam, il vom juca in continuare. Pt a face ceva constructiv este nevoie de putina inteligenta, pt a face ceva destructiv se posteaza aici la misto, a la flame, etc. Noi nu suntem cool, noi va/ii ironizam pe voi, pe cei care iau jocul la misto, atata tot. Ah, da, eu sunt cool, doar l-am ars pe Madu, care era cu 5-6 lvl mai mare ca mine SUnt super uber cool, frauda!Pt cel care a spus ca tot intr-o luna de zile se face lvl maxim in wow, il pot anunta, cu drag, ca oficial, jocurile se masoara in nr de ore jucate, nu in nr de zile. Bun, deci, sa spui ca faci lvl maxim intr-o luna in WoW, cand este oficial, scris pe nspe mii de site-uri ca in AoC se face lvl in jumatatea timpului cat ti-ar lua sa faci lvl maxim in WoW, este o rusine, rusinica. Din pacate, sa stai toata ziua, toata luna de dimineata pana seara pe orice joc, nu este un lucru normal, iar aici se discuta lucruri normale. Remember not to take WoW too serious, parca asa era... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Revin c-o informatie de ultima ora. http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=37410 Pt cei care nu pot sa vada fac un rezumat. "19 to 80 in 30 hours Yep thats right Kheshatta is the key. all the way from 19 to 80. ~30 hours. total gametime is about ~32h /played. 35-45min per level in Kheshatta. *GG Funcom* - AoE group grind ftw and Apprenticeship. Public zone with questmakers, no worry the camps are so clean when your group does em that no one will want to wait for respawns, so just AoE AoE AoE its exping like gerbil in LSD.'' Incetati cu AoC vs WoW, we dont care! Last edited by Misa; 09-06-2008 at 14:06.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #215 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Momma Said Knock You Out | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Quote:
http://thelazygamer.wordpress.com/20...record-broken/ Quote:
__________________ Momma Said Knock You Out | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
Cand WoW era la inceput, cea mai raspandita clasa era pe departe rogue. Pe de alta parte mai nimeni nu juca holy priest (resto druid sau resto shaman). Pe scurt, cu exceptia paladinilor, healingul PvE era in gaura si priestii gaseau la orice ora grup pentru instante sau raid. Li se pupau picioarele oricat de idioti ar fi fost ca skill sau atitudine. Ori Age Of Conan vad ca are aceiasi problema momentan, unde mai pui si lipsa cronica de tanci. E drept ca am vazut suficienti ToS leveland cu mine, dar in afara de un KOS-bunaziua nu am vazut multa activitate din partea lor.
| |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Stiu destul de multi ce au ales priest in AoC, la ora actuala este considerata cea mai buna clasa de lvl up sau PvP. Este bine ca au facut asa, sper sa nu fie "gaura" de ei pt raiduri. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|