![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.aocmovies.com/movieview.php?id=417 (dati pe AOC HQ Stream)
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
|
E adevarat ca jocul e la inceput DAR : = Tona buguri sau content implementat prost. = Apar cam 2 patchuri pe saptamana iar fiecare repara ceva si strica altceva. = Modificarile la caractere au fost numai nerfuri pana acum desi unele chiar nu isi aveau locul. = Siegurile sunt plictisitoare si cam fara sens momentan pt ca nu sunt implementate bonusurile pt Guild City si BK. = Faci lvl 80 si porma te strangi din cand in cand la un Raid/Siege cu guilda si in restul timpului faci gank in Keshatta de plictiseala. Per total ma asteptam sa aiba mai multe chestii implementate la start din tona de chestii marfa care m-a atras sa il joc. Am platit si a doua luna de joc dar de obicei ma uit la icoana de AoC si prefer sa ma uit la un film mai bine. Sper sa puna mana FunCom sa ne aduca mai repede toate chestiile alea promise pt ca acum jocul asta arata de parca inca e in beta pe servere mai stabile si cu mai multi jucatori.
__________________ | |||
|
| | #224 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Cum adica toate chestiile promise? Ce-ti mai lipseste? Reward la pvp si bk ? Asa si, fara rewards nu poti sa pvp-uiesti? Oh, da, asa lipsesc toate chestiile astea..... aha...da.... l2p 1st, http://files.filefront.com/Mephs+Rag.../fileinfo.html | ||
|
| | #225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Tot zici la lume "l2p" cand tu personal nu faci nici o dovada in acest sens. Nu te intereseaza content sau jocul in sine, ori chiar pvp-ul. Pt tine totul se reduce la "my dick is bigger then yours". | ||
|
| | #226 (permalink) | ||
|
__________________ Momma Said Knock You Out | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Etre: Eu nu inteleg motiv pt care trebuie sa fi "reward"uit ca sa faci pvp ?!?! You kill people for a reason? Yes, i kill them for points!!! No way, Jose, i kill them for fun. Vezi vreo diferenta? sper sa da. Sa fiu constructiv? Am fost la inceput dar am obosit pe drum. Daca vrei sa stii ceva anume, send a tell. | ||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
WoW... desi l-am jucat foarte mult si nu ii contest superioritatea fata de alte MMO-rui, nu sunt un fanboi. Din cauza acestui joc AoC este subestimat. AoC un joc original, cu multa personalitate si mult potential de dezvoltare este aruncat la gunoi pentru ca nu este o alta copie WoW sau o continuare ultra-stabila si fara bug-uri. Cati ati jucat WoW de la inceput si stiti ca nu a fost nici un sistem de PVP, Battlegrounds si nici un Raid timp de aproape 6 luni? Nu mai vorbesc de talente si abilitati care azi ori nu mai exista ori au alte descrieri. Cati troli au downloadat versiunea 1.1.1 si cati au jucat de la 1.8.0? Nu invocati scuza ca suntem in 2008, AoC a fost in productie aproape 5 ani, inainte ca WoW sa apara pe piata. Oamenii ar trebui sa accepte AoC ca un joc nou care are nevoie de suport nu o continuare pentru plictisitii din Hyjal sau BT, majoritatea copii, care nu au nici un fel de respect pentru munca celor de la Funcom ori cunostinte despre resursele acestora. Fanii WoW in loc sa distruga mica comunitate AoC ar trebui sa stea in banca lor sa astepte WLK si sa priveasca din cand in cand WoW patch history sa inteleaga prin ce trebuie sa treaca un MMORPG. Cand oamenii vor inceta sa mai faca o cariera dintr-un MMORPG si sa-si emuleze viata reala dupa el, vor putea in sfarsit sa se relaxeze in joc.
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
CYB34 Nici nu ma intereseaza AoC la momentul actual. Pentru mine este un imens failure. Nu vreau sa semene cu wow, si am zis in nenumarate randuri ce ma supara in jocul asta asa ca nu ma repet. Scroll up and read. AoC este construit pe minciuni, asta a fost ideea din postul lui Follow Me. Nu tin minte ca Blizz sa fi promis lucruri care nu erau in joc. Daca ai exemple in aceasta directie esti binevenit sa dai link. Pe de alta parte , eu m-am lasat in urma unui patch care dadea o eroare si nu se completa de instalat. S-a gasit pe forums solutia dupa vreo 2-3 zile de catre jucatori. Nici un raspuns oficial al Funcom in schimb. Ce poate sa fie mai retard decat sa iti faca debugging clientii si tu ca companie detinatoare a produsului sa nu sti pe ce lume te aflii. Stai linistit si joaca "elementul inovator" numit AoC ca eu astept next contender. | ||
|
| | #232 (permalink) | ||
| Quote:
Citeste postul asta: http://forum.computergames.ro/newrep...ply&p=38448300 din thread-ul de aici: World of Warcraft VS Age of Conan Partial quote: Quote:
Eu ca fan WoW, din contra, nu am incercat decat sa vad in AoC decat daca e posibila o relaxare pana la aparitia lui Lich King. Dupa sapaturi am concluzionat ca e mai bine sa-mi gasesc acea relaxare tot in WoW .
|
| | #233 (permalink) | ||
|
etre Nu stiu cum se face ca eu si mii de alti jucatori nu au avut niciodata vreo problema majora de instalare sau crash, sunt posturi pe forumul oficial care trebuiau citite inainte de a acuza producatorul. "AoC este construit pe minciuni" este deja o atitudine anti. Tot ceea ce a prezentat Funcom va fi implementat in joc in cateva luni, asta nu le face minciuni ci promisiuni, majoritatea contentului fiind deja creat dar implementat in stage-uri. Este clar ca majoritatea player-ilor din AoC sunt din WoW si au asteptari foarte mari, fapt dovedit din vanzarile Funcom comparate cu ale Blizzard in 2004. Terminati cu atitudinea asta anti-Funcom ca Blizzard avea acelasi suport tehnic penibil la inceput unde la fel nu raspundea nimeni si ne crizam pe forum ca playerii din U.S aveau parte de servicii mai bune. EDIT: m-m-c am spus aproape 6 luni in care am inclus si BGs si PvP, nu ma intereseaza ca MC si Onyxia au aparut dupa 2-3 luni, nu au fost acolo la inceput si in plus vorbesti de varianta US.
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi Last edited by CYB34; 04-07-2008 at 14:08.. | |||
|
| | #234 (permalink) | ||
|
Sa te lamuresti mai bine, de cand s-a lansat wow si pana la primele kill-uri: http://www.sk-gaming.com/content/163...rld_first_list Asa ca lasa-ne cu partea de "n-a avut raid-uri cateva luni"
|
| | #235 (permalink) | ||
| Quote:
hmm lasa-ma sa inteleg.. ai ceva impotriva lui etree si tot odata si a celor care cumpara un joc sa se joace.. din ceea ce spui tu acolo tre sa intru pe site la ei, sa citesc forumu, sa vad de ce apar bugurile, sa fac ce zic aia acolo ca sa rezolv.. mama ce suport avansat au astia. Pai daca io am 12 ani nu stiu engleza si dau sa instalez jocu ce fac? sau daca io is unul care lucreaza si nu are chef de cautat ci pur si simplu bag cd-u instalez jocu si sa isi faca ala up-date ce vrea da sa intru in joc , click si enter pur si simplu.. imi place sa imi simplific viata nu sa o complic cu forumuri , timp pierdut in plus ca sa pot juca )
| |||
|
| | #239 (permalink) | ||
| Quote:
7 noiembrie 2004 http://www.wowwiki.com/Patch_1.1.0 Exista Ony si MC, hai sa ne documentam un pic inainte de a arunca cu vorbe (ai aici patch notes la tot: http://www.wowwiki.com/Patches/1.x) 21 decembrie 2004 http://www.wowwiki.com/Patch_1.2.1 Apare varianta EU, care avea aceleasi lucruri ca si sora ei mai mare de peste ocean ![]() Glumeam...
|
| | #240 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
probleme aoc http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=47215 Citeste cum respectivii trimit mails la Funcom, si primesc raspunsuri standard care ii invita sa citeasca manualul sau mai stiu eu ce, LOL Ar trebui sa te angajezi la ei, sau la vreo agentie statala de negare a realitatii gen : "o groapa pe Bulevardul Timisoara ? ne pare rau, consultati un doctor, faceti o petitie, nu mai fumati droguri ... ah, da la TV ? ne pare rau , la noi nu merge televizorul"Edit : Acum observ ca ai postat si tu acolo )Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|