![]() |
| | #262 (permalink) | ||
|
@etre Eu chiar iti multumesc pt ca m-ai facut sa nu mi-l cumpar.Am vazut si "pool"-ul realizat de Manole.E putin probabil ca majoritatea sa nu aiba rabdare/sa nu poata sa gandeasca nimic obiectiv/sa fie absurda.Oricum pacat de el.Pentru un joc cu atatea ani de dev in spate, un joc care si-a facut atata reclama si a vandut tot in primele zile de la lansare eu cred ca lumea ar fi meritat mai mult.Poate si nivelul asteptarilor a fost undeva f sus, insa traim in era wow si maladia asta isi pune amprenta peste tot.Vrem nu vrem ne raportam la wow insa putini pot si stiu sa traga concluzii obiective.De asta mi-a si luat ceva mai mult timp sa decid daca are sau nu rost sa dau o sansa reala acestui joc. Gata si cu aoc.Astept wotlk care o sa ma plictiseasca probabil in vreo 4 luni de la lansare.
__________________ Nu sunt complet inutil....cel putin servesc ca exemplu negativ pentru altii. | |||
|
| | #263 (permalink) | ||
| Quote:
Astfel de imagini au fost si sunt in tot WoW, de la clasic pana la TBC si WoTLK.
__________________ Momma Said Knock You Out | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
|
da, da, sigur, dar itemizarea care e prastie la momentul actual? un sistem de transport intre zone, o economie? un sistem de grouping calumea? sieges care sunt totally broken? mi am adus aminte de "open instances" ce gluma buna, game design din anii 90....
__________________ Defias Brotherhood - Nightsmoke(Machine), orc shaman, Ghenghiz undead rogue | |||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
Legat de Age of Conan cred ca ar fi 2 probleme principale : 1. Un numar de buguri nu atat mare numeric cat foarte grave. Unii playeri se plang de featuri care nu merg, de questuri principale buguite, bara de experienta care nu mai creste, etc. Eu unul nu am experimentat nimic deosebit pana acum in afara de cateva iesiri zilnice din joc .2. Lipsa unor activitati pentru level 80, tinand cont de faptul ca atat mass pvp cat si majoritatea instantelor sunt buguite. Desi joc la greu, nu am ajuns inca acolo dar opiniile celor cu care am vorbit sunt covarsitoare in aceasta directie. Ce s-a spus si nu este valid din punctul meu de vedere : 1. Contrar ideii generale, Age of Conan nu necesita cerinte de sistem mari pentru a fi jucat pe detalii video low sau medium. Pentru high ai nevoie in plus de o placa video de 512 Mb cu pixel shader 3.0 si macar 2 giga ram. (grosier 150 euro in plus fata de un calculator obisnuit de birou) 2. Nu e nici o problema cu questurile la mid 40, sunt destule (poate au fost introduse la ultimul patch o parte ?). Grind, nu mi se pare ca ar fi mai mult sau mai putin ca la Wow 3. Din punct de vedere grafic jocul este excelent, nu am intilnit nici o eroare de imagine vizibila desi am cautat cu mare atentie. Fpsul se poate ajusta in functie de posibilitatile placii video din numeroasele sliduri de detalii pana la un nivel rezonabil. 4. Comunitatea exista deja si e foarte stabila. Sigur ca e minuscula comparativ cu cea din Wow, dar in schimb e mult mai matura. Au disparut bufonii obisnuiti de pe canalul general fiind inlocuiti cu glume bune si chiar cu discutii interesante. Eu sunt intr-o guilda de romani care are intotdeauna online 25-30 de insi, ba chiar am fost surprins sa intilnesc un amic din wow de pe Neptulon. @Etre postul meu nu se referea la tine. E bine ca vrei sa-ti dovedesti tie insuti ca esti echidistant, dar nu ma baga pe mine in chestia asta. Eu citesc posturile tuturor, dar nu ma intereseaza in mod special cine le scrie incerc sa urmaresc ideile (daca exista). In cazul in care tu ai scris strict unul dintre cele trei citate legate de partea grafica a jocului inseamna ca ai spus o ineptie, in caz ca nu, nu are rost sa incerci sa gasesti aluzii ascunse la care eu nu m-am gandit. | |||
|
| | #269 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
..................
| ||
|
| | #272 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
M-am oprit din citit aici Ok, doar o placa capabila sa duca shader 3.0 in AoC. Nu ar trebui sa fie prea greu sa enumeri cateva . Iti zic din start sa scoti 8800GT pt ca scazi cu ea la un 30-40 fps de toata frumusetea. Alte cerinte modeste te rog ? | ||
|
| | #275 (permalink) | ||
| Quote:
Poti juca foarte bine si cu un 8600GT, pe medium si cu PS 2.x. Jocul e foarte scalabil, si cu cele mai slabe setari merge pe aproape orice si arata decent. | |||
|
| | #276 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
CAND merg la raiduri in CRYPT VISTRIX etc cand sant 26 playery pe langa mine am -1FPS | ||
|
| | #277 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
Eu am 8800 GT si pot intra in Kikikik Crypt, la dragonul Vistrix sau in Black Ring Citadel numai cu setarile pe low. In mod real conteaza cum merge jocul in instantele de raid pentru ca nu o sa stau toata ziua sa ma plimb singur ca sa admir peisajele din Hyboria:P E clar ca trebuie placa mai buna de 8800 GT si cred ca o sa imi iau una cat de curand (un Radeon 4700 poate ). Cu 8600 GT nu poti juca nici macar pe low in instantele de raid ,asa ca nu stiu ce joc joci tu. Probabil joci singur sau in grupuri mici daca afirmi ca jocul merge ok la medium pe un 8600 GT. | ||
|
| | #278 (permalink) | ||
| Quote:
Partea nasoala la AoC este LIPSA DE CONTENT si NEFINISAREA obiectelor si abilitatilor. Este impardonabil sa se lansezze un MMO la ora actuala cu o asemenea lacuna. Printre exemple: obiecte de lvl 80 mai proaste decat cele de lvl 78-79, echipamente de raid care sunt broken pentru o anumita clasa (HoX in special), Game Masteri care habar nu au de joc si chiar de limba engleza uneori, crafting fucked up la greu care genereaza obiecte ce fac imbalance la obiectele de set sau cele rare mai ales in pvp, clase complet nebalansate si cu skiluri inutile sau broken, orasele guildelor aduc mult prea putine avantaje fata de efortul depus in construirea lor, LIPSA acuta de content la lvl 80, hartile sunt de marimi mici si fragmentarea cu loading-uri multe si anevoioase te scoate din feeling-ul jocului. Ii mai dau de trait pana la warhammer, daca Funcom nu face ceva o sa fie ingropat si cu crucea pusa pana de anul nou. P.S. (pentru cunascatori) mai tineti minte debutul AO? roboteii pierduti, misiunile fucked up? Se pare ca Funcom nu a invatat nimic din toate alea din pacate. | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Nu pot sa ma mai tin de ceva ce stiu ca voi lasa in vreo 2 luni ( vezi War release date ) asa ca m-am lasat de pe acum.
| ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|