![]() |
| | #61 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | La mine cand dau click imi apare icoana de trade pe centru intre bara mea de stats si bara targetului ... poate mi-a scapat mie. Sa mai incerc diseara Merci de info | ||
|
| | #62 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti | Quote:
Oricum, ma bucur ca, aoc a ales sa nu reinventeze roata la multe elemente de interfata care ar fi indepartat pur si simplu lumea de joc, asa cum s-a intimplat in cazul meu cu mmo-ul lui Richard Gariot tabula rasa. | ||
|
| | #63 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Am jucat destul de mult timp wow si renuntasem la el de vreo 2 luni. Acum am inceput AoC si ce vad pana acum la inceput m-a lasat placut impresionat. Nu am parasit inca insula si cica abia de atunci incepe greul(sunt pe Fury si cica urmeaza acolo un "gankfest" de zile mari pe mainland). Questurile sunt mult mai bine prezentate fata de wow: NPC-urile chiar vorbesc si nu iti trag o pleasca de text pe ecran. Povestea chiar o intelegi si ai interesul sa o intelegi pt ca e frumos prezentata. Questurile sunt DIFERITE intre clase. Un fir epic am avut cu priestul, ALT fir epic am cu demonologistul. Asta cel putin la inceput, mai incolo nu stiu ce va fi... Questurile iti apar pe harta, iti este usor sa identifici unde trebuie sa mergi si ce sa predai, nu mai stau sa instalez o cioaca de addon sau sa dau alt+tab pe thottbot sa vad coordonatele pacii. Combatul e MULT mai bine realizat, chiar "rasfoiam" abilitatile si combatul va fi mult mai complex decat cel din wow iar asta e un lucru foarte bun. Sunt multe vraji si abilitati(par mai multe ca in wow), e prea devreme sa ne dam seama daca toate isi vor avea rostul si daca nu ne vom pierde in ele. ![]() Grafica nu are rost sa o compar de vreme ce wow e facut in 2004. Dar cu toate astea grafica din AoC nu impresioneaza pt un joc din 2008. Sunetele si muzica chiar m-au impresionat in AoC(in wow muzica e buna dar sunetele si voice acting-ul sunt praf), sunt mult peste multe din jocurile aparute pana la ora actuala. Clasele: sunt oameni pe care ii poti customiza in multe feluri si ... sunt vii toti, nu mai alegi intre morti, orci, porci, vaci si alte animale. ![]() "It's all about the money..." Marea problema cu AoC este ca iti trebuie un sistem high end ca sa-l poti juca. Alta problema(pt veterani) in a face trecerea de la WoW la AoC pt multi este ca au pus mult timp si suflet in WoW, ei simt ca apartin de comunitate si le va fi greu sa o ia de la 0. Unele gilde sunt cu ani vechime acolo, au pierdut nopti intregi sa omoare un boss, nu le va fi totuna sa renunte si sa se rupa... | ||
|
| | #64 | ||
| In AoC au femei sexy? cu fuste scure, cu pantaloni scurti?
__________________ FABRICAE DIEM PVNK vs SHI NO LA | |||
|
| | #65 | ||
| This is the final Boss http://i177.photobucket.com/albums/w...Kaeiranude.jpg O gasesti pe Muntele lui Venus
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #66 | ||
| Quote:
![]() Quote:
/agree. Vezi mai sus. | |||
|
| | #67 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Hm , chestia cu inviteul la mine era de la un addon pt UI. Rezolvat . | ||
|
| | #68 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Tocmai am avut aseara primul soc in jocul AoC care s-a transformat in dezamagire totala. Tot jocul este INSTANTIAT. E un pic mai greu de inteles dar here we go: Cand se conecteaza X in joc pe server el este atribuit intr-o instanta. Cand se conecteaza Y in joc pe acelasi server el este atribuit unei noi instante. ![]() ------- E ca si cand as intra in Stormwind sa zicem si stau langa poarta. TUDY intra si el in joc, e langa poarta dar nu are cum sa ma vada ca apartine unei alte instante. Ca sa jucam impreuna trebuie sa vorbim pe chat sau pe Skype si sa stabilesti impreuna in care instanta te joci. Ai langa harta un meniu in care ai lista de instante si iti alegi acolo unde joci(iti schimbi instanta)...o mare mizerie...parerea mea. Singurul avantaj este ca daca te gankeaza un prost schimbi instanta si scapi de el: practic intrii intr-o alta copie a realm-ului si nu-l mai vezi. Ai sansa sa dai de alti prosti dar asta este. Dezavantaje ? Mai are rost sa vorbim ? Pai cum drecu va arata un mass siege ? Unii ataca in instanta 16 si ailalti se apara in instanta 17 ? Sincer deocamdata nu prea inteleg. Din ce am inteles au facut asta ca altfel nu puteau sa joace atatia pe un realm dar wtf ... trebuiau mai bine sa limiteze drastic nr de playeri mai bine. Asa...parca suntem intr-un film SF facut la norma de categoria B... ![]() | ||
|
| | #69 | ||
| Quote:
__________________ What goes around...comes around. | |||
|
| | #70 | ||
| Ciocane, e f simplu si interesant in acelasi timp. Incearca sa te folosesti de aceste chestii si sa le faci utile.
__________________ http://forum.computergames.ro/164-warhammer-online-age-reckoning.html Prepare for WAR!!! | |||
|
| | #71 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Si pe mine instantarea asta excesiva ma dezamageste. Guilda mea are town in Potain, instanta nr 8. Aiurea, intr-o instanta gasesti un guild town , in alta alt guild town .... Halal imersiune in joc. Nu mai zic ca daca vrei sa cauti pe cineva anume sa-l gankezi ... nu ai nici o sansa reala sa-l gasesti vreodata. | ||
|
| | #72 | ||
| Asta pana cand va fi implementata outside of combat teleporting pana atunci, enjoy teleporting
__________________ http://forum.computergames.ro/164-warhammer-online-age-reckoning.html Prepare for WAR!!! | |||
|
| | #73 | ||
| bine bine fiind aoc vs wow topicu de ce in WOW au putut face si astia cu aoc trebuie sa faca zonele instantate? or sa fie crowded zonele 2-3luni pana cresc oamenii ca dupaia o sa bata vantu in tortage si zonele mici. e chiar frustranta faza cu zonele instantate........la instanced guild city nu ma deranjeaza pt ca altfel nu aveau cum si asa pot avea toti guild city......
__________________ Name: Criztian Realm: Crom PVE Class: Barbarian Guild: Gravity Always Wins | |||
|
| | #74 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | pt ca in wow nu exista instante pe eroic la lvl 15.
__________________ mistrie Member of ...![]() Originally Posted by Misa Pet, e mai tare wow man, mai bine farmezi 3 luni de zile pt high warlord decat sa faci aici lvl maxim in 1 luna. | ||
|
| | #75 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Man , gresit . Exista la lvl si mai mic. Tu faci confuzie. Nivelul epic in AoC nu este heroic in WoW ci nivelul de instanta normala in WoW. Ai nevoie de grup si atat tot. In wow , la hoarda prima instanta este la lvl 11. | ||
|
| | #76 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | lvl 15 era un exemplu, si daca este sa ma iau dupa cum descrii tu situatia, in aoc nu i se spune eroic este o diferenta f mare intre wow si aoc din acest pct de vedere si nu are rost sa intocmim o lista. iti dau un exemplu: in wow nu o sa intri intr-o instanta la lvl mic de unul singur mai mult de 10 pasi. deci nu are legatura una cu alta, eu doar incercam sa iti ofer un mod de a face o mica paralela![]()
__________________ mistrie Member of ...![]() Originally Posted by Misa Pet, e mai tare wow man, mai bine farmezi 3 luni de zile pt high warlord decat sa faci aici lvl maxim in 1 luna. | ||
|
| | #77 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi | Wow duce farmingul la extrem. Asta e principala mea problema cu el. Farmingul devine a doua slujba /indiferent ca e vorba de PvP honor points sau mats. Are cea mai proasta comunitate ever si probabil va ramane tot asa pana se inchid serverele. Principalul mod de Pvp care ar fi trebuit sa fie arena e un mare rahat. Nu are nici o treaba cu skillul , totul se rezuma la team counters . BGurile fara premade sant un cosmar din cauza tuturor imbecililor fara nici o dorinta de a castiga. Daca aveai premade faceai steamroll pe bietele Pugs pentru ca in 90% din cazuri pre vs pre nu se intampla ,una din echipe pleca in alt BG. (exemplul cel mai concret de cretinism la scara larga era in EOTS unde aceeasi tembeloizi , meci dupa meci ,in spirit de turma , atacau flag point cate 10-13 -murind cat se poate de inutil- in timp ce echipa adversa avea 3/4 turnuri si avea cate 1k puncte in fata. Game after game after game after game.) In Aoc questurile sant RAPIDE. Nu stau sa omor 10235874327 de mobs pentru un nenorocit de obiect cu drop rate de 2%. Grafica este foarte buna.Sistemul de lupta melee este foarte interesant. Sa nu fiu inteles gresit grafica din WoW asa cartoonish cum este se potriveste de minune atmosferei jocului. Comunitatea din Aoc este pana acum cu mult peste cea din WoW. Oamenii raspund frumos la intrebari ,te ajuta si in general sant ok dar mai ales NU spameaza "DIRGE" in chat cate 2 ore :fuckoff: Ca are buguri ? ca nu are implementat inca mult content ? Astea vin cu timpul si bugurile intr-un MMO nu vor disparea niciodata. | ||
|
| | #78 | ||
| Mi-a atras atentia jocul atunci cand cativa prieteni s-au lasat de WoW ca sa se apuce de AoC. Buuuun. Zic hai sa vad si eu ceva informatie despre jocul asta. Asta acum 1 luna si ceva. Caut pe google, gasesc un site offline. Buuun.... revin peste 2 zile si ce vad? Un site cu un flash de cacat... unde tot ce vad is niste screenshoturi care CHIAR nu imi spun nimic, niste trailere care iarasi nu imi spun nimic... am inchis site-ul, si gata povestea. Daca nu stiu sa-si promoveze marfa, treaba lor. Care e ideea? WoW vroiam sa joc de multa vreme dar nu aveam acei ~50 ron pe luna. Apoi m-am decis sa imi cumpar jocul, asta prin Noiembrie 2006. Mi-am dat comanda, si pana am asteptat sa vina jocul, am citit pe site-ul oficial. Am gasit TOT ce vroiam sa stiu. Clase, Rase, talente, profesii... cand mi-a ajuns jocul stiam deja ce character sa imi fac. Poate sa fie AoC de 10 ori mai bun, daca exteriorul pare foarte ne-profesionist. Ah, acum ceva vreme am zis s aincerc EVE. Imi place spatiul, etc etc etc. Mi-am luat trial, am intrat, am stat 2 zile si am renuntat. iarasi... nu stiam un sunt.. .ce sa fac, am intrat pe ceva canale de chat, am vb cu alti romani, m-am mai plimbat pe-acolo si nu am reusit sa gasesc un scop... decat cel de a ... FARMA (mina).
__________________ Pilgrimage | |||
|
| | #79 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | http://community.ageofconan.com/wsp/...&template=main www.ageofconan.com http://pc.ign.com/objects/743/743392.html etc. nu este nicaieri absolut nimic despre age of conan, ai dreptate
|
| | #80 | ||
| Eu sunt jucator de wow de la lansare cu pauze. Din start trebuie inteles ca: 1. daca vrei sa cauti o scuza sa te intorci la ce jucai inainte o sa gasesti o multime. 2. wow si aoc au foarte putine lucruri in comun. doar faptu ca sunt in aceasi categorie nu e de ajuns sa fie comparate. 3. wow este un joc static care incurajeaza jucatorii casual si atrage copii prin stilul cartoonish. 4. aoc are grafica realista(atat cat se poate fara ca sistemul sa explodeze) de unde si perceptia unora de falsitate. De ex. exista un studiu cunoscut care spune ca oamenilor le e teama de un robot care respecta intocmai fizionomia omului. Pe de alta parte oamenii sunt atrasi de un robot ne "umanizat", gen akibo. Acum ca am tras niste linii de demarcatie intre jocuri sa vedem si ce putem compara. Grafica: nu se prea poate compara pentru ca sunt stiluri diferite. In wow te simti ca intr-un desen animat, ceea ce si incearca sa faca. In aoc exista o relativa apropiere de realitate cu rigorile impuse de sistemele actuale. Putea arata mai bine dar si mai rau. Parerea mea este ca nu deranjeaza grafica din aoc cu absolut nimic. Ba mai mult, cateodata ramai impresionat de peisaje. De exemplu Old Tarantia are un design excelent si impunator. Gameplay: wow este facut simplu parca special pentru cei care cu o mana joaca si cu cealalta tin ceasca de cafea. Efectiv tot jocul poate fi parcurs cu o singura mana, poate chiar si cu piciorul. Asta poate fi un punct forte doar pentru cei mai lenesi jucatori sau cei care nu doresc decat ceva apropiat de solitaire. Pe partea cealalta aoc nu poate fi jucat decat cu maxima concentrare si ceva skill la combouri. Nu poti juca sigur cu o singura mana si asta ii da feeling jocului. Te simti implicat in lupta de pe monitor. Nu exista click si asteapta sa moara mobu'. Mai departe exista asa numita problema a instantelor. Mda, nu este chiar o problema pentru ca daca vrei ca piatra aia de pe munte sa arate chiar a piatra si nu a poligon colorat(vezi wow) atunci ai nevoie de niste nenorocite de texturi. Texturile astea au nevoie de spatiu de stocare si cum memoria, video si ram, nu sunt nelimitate, trebuie sa se stearga si sa se incarce alte texturi, cand treci dintro zona in alta. Am dat toate detaliile astea pentru ca se pare ca unii pe aici isi dau cu parerea aiurea, fara sa aiba notiuni de baza despre cum functioneaza un joc. @corl - Exista aceasi diferenta de culori ca si in WoW. Exista intemuri albe(care "cad" foarte des), verzi, albastre, epice. Exista canale, exista LFG system, pune mana si butoneaza interfata inainte sa te plangi aiurea. ![]() Multi vorbesc aiurea despre end game content. Nimeni nu a ajuns acolo sa poata spuna cu precizie ce contine. Dar cu siguranta Funcom o sa imbunateasca jocul si foarte probabil exista content si pentru pve si pentru pvp. Sunet: La sunet wow este nu numai depasit ci si impuscat si ingropat de aoc. De la coloana sonora la voiceovers totul este peste oricare alt mmo. O "scurta" concluzie, daca iti doresti sa joci ceva nou in universul mmo atunci aoc iti ofera cu siguranta fun. Tot ce poti face este sa te bucuri de joc si sa incetezi cu comparatiile care nu ajuta la nimic. Daca nu esti convins ca trebuie sa parasesti wow pentru aoc atunci nu o face. wow este un joc bun la origine dar care se strica pe zi ce trece indiferent ce instante mai arunca devi in tine. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|