![]() |
| | #146 (permalink) | ||
|
etre daca tot e o gluma proasta AoC de ce te mai chinui si nu te intorci la grindul fantastic din wow? De ce? Intreaba-te tu pe tine... Plus ca dai dovada de prostie dand quote la un troll de 2 bani. Parerea mea este ca tu chiar esti un hater... daca te uiti pe forumul wow sa vezi cate zeci de buguri are si la ora actuala jocul asta o sa iti mai taca gura aia. Dar se pare ca te intereseaza mai mult sa dai cu AoC de toti peretii decat sa fi obiectiv. Cat despre restul care sustin ca WoW a avut o lansare brici... e clar ca nu ati fost pe acolo. Daca se intalneau mai mult de 20 de oameni in acelasi loc era lag. Am stat mai mult de o luna departe de IF pentru ca acolo era singurul AH si daca intrai aveai mari sanse sa te DC dupa care nu te mai conectai neam. Jocul a fost un Nerf-fest pe toata durata lui. Caracterele nu au nici o balanta nici in prezent in PvP. Clasa ta omoara 2 alte clase dar nu ai nici o sansa in fata altor clase. Ca sa ajungi sa faci BWL sau Naxx trebuia sa iti parasesti nevasta, copii, serviciul, prietena + ca trebuia sa iti faci un CV mai gros ca cel din RL cu care sa aplici la guilde(asa e si acum). PvPul in wow a fost la inceput o gluma dupa care a devinit o imbecilitate notorie. Grind de BGuri cate 14-18 ore/zi sa poti creste in rankuri. PvE - questuri pline de buguri. End game a fost adaugat cu taraita. Asta a fost si este wow pe care il tot aparati. Asa ca daca nu cumva sunteti platiti de blizz sa faceti antireclama(putin probabil) va rog sa va verificati si voi informatiile in loc sa va faceti de ras in fata celor care stiu ceva. Cam atat despre wow. Aoc e plin de buguri si el dar promite sa fie peste wow in toate aspectele si eu astept cu nerabdare clipa aia. The king is dead! Long live Conan! Last edited by irutehe; 03-06-2008 at 13:28. | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
|
irutehe, tu te "auzi" ce zici? Da, AoC promite. Promite sa fie un joc foarte bun. Dar pana reuseste sa-si indeplineasca promisiunile, noi ce facem, platim lunar ca prostii? Ala nu era troll de 2 bani, era un om care prezenta o problema REALA a jocului, care afecteaza jucatorii ACUM. Cunosc si eu cativa ingame care de pe la lvl 52 au ramas in plop, nu mai stiu ce sa faca. Problema exista, nu este nicio exagerare, drept dovada fiind raspunsul oficial prin care se recunoaste asta. WoW a avut o lansare departe de perfectiune, insa jocul la lansare a fost mai finisat decat AoC cu mult. Asta nu e rezultatul vrunei minuni ceresti, ci a faptului ca inainte de lansarea oficiala au fost saptamani bune in care s-a tinut open beta cu versiuni ale clientului care apoi au ajuns in retail. Asta comparativ cu open beta-ul din AoC care...nu stiu ce a vrut sa fie, oricum nu a folosit mai la nimic, nici macar de stress test nu a fost bun. Cat desper end-game-ul din WoW, nu te arunca in subiecte pe care nu le poti stapani. Eu am facut end-game serios in wow cu 3-4 raiduri pe saptamana de cate 4 ore. Pe realm-ul pe care jucam eu (Scarshield Legion), cea mai tare ghilda (pre-tbc aveau tot pe farm, acuma sunt in Sunwell) are 4 raiduri pe saptamana de cate 4 ore, din care ti se cere sa te prezinti macar la 3. Departe de ati lasa nevasta si serviciul, nu crezi? Plus ca el nu a fost adaugat cu "taraita", adica niciodata nu s-a lasat asteptat, totdeauna instantele noi au venit in momentul cand lumea incepea sa se obisnuiasca cu cele actuala, generand continut nou exact cand se simtea nevoia de el. End-game-ul din wow este cel mai bine dezvoltat din toate mmorpg-urile la ora actuala, si este un rezultat direct a miilor de ore investite de producator in dezvoltarea jocului dupa lansare, asa ca eu unul nici nu am pretentia ca AoC sa se ridice la un nivel asemanator in viitorul apropiat. Insa pot avea pretentia la un sistem de quest-uri care sa acopere parcursul 1-80, care sa-mi ofere alternative si sa ma plimbe prin cat mai multe zone. Nu cer mult, nu? Cat despre grindul fantastic din wow, acesta exista la lvl 70 sub forma de reputation grind, in schimb in AoC exista pana in lvl 80 sub forma de xp grind obligatoriu. Care crezi tu ca e mai deranjant? Nimeni nu e platit aici e sa faca vreo afirmatie. Din contra, noi platim sa jucam un joc si mi se pare normal sa ne vociferam supararile, din moment ce eu unul simt ca am dat bani pe un produs neterminat, ca atunci cand iti iei masina cu aer conditionat si realizezi ca au uitat sa-ti puna buton sa-i dai drumul. | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
Era un aspect ceea ce am spus dar tu vad ca tii cu tot dinadinsul sa faci adepti si tii sa iti confirme cineva ideea ca AoC este un joc prost si tu nu il vei mai juca,ei bine pot sa iti confirm eu daca asta doresti AoC este un joc prost este plin de buguri si din partea mea te poti intoarce la farmingul din wow si la questurile zilnice care in curand or sa fie peste 25 deci o sa ai activitate zi de zi si probabil ca iti place sa platesti ca sa farmezi aceleasi questuri la infinit.Ahh era sa uit in curand iese Wotlk si o sa fie de lucru iar pentru cei ce iubesc wow o luam de la capat iarasi alte iteme alte tieruri si aceeasi grafica de disney si cu asta am incheiat discutia cu tie Etre pentru ca tu o tii pe a ta si eu nu am timp de pierdut cu flame. Sekaba imi pare rau amice dar nu stii ce inseamna high end raiding o guilda serioasa sta cel putin 6 ore in raid ca sa obtina ceva deci ce spui tu acolo este o gluma,noi faceam intai Kara de incalzire 4 ore pentru badges si cand spun Kara spun toata instanta de la cap la coada apoi urma grosul inca cel putin 4 sau 5 ore ca sa nu zic ca in weekend puteai raida si 12 ore mancai si beai in fata la computer daca avea cine sa iti dea,daca nu comandai pizza si faceai pipi cand dadea liderul pauza,deci scuteste-ma cu "4 raiduri pe saptamana de cate 4 ore" aia este o joaca de copii si in final deja simteam ca am al doilea serviciu,daca voi numiti asta concept de fun sa stau de la 6 ore in sus in fata la computer sa omor pixeli atunci vorba cuiva eu ma las de joc si da Irutehe are dreptate Wow la lansare era mai nejucabil decat este acum Aoc care va asigur ca este parfum dar noi stim decat sa aruncam cu noroi ca de asta suntem romani ca sa ne rupem dintii nu e asa ? | ||
|
| | #149 (permalink) | ||
|
Exista problema golului de questuri intre level 54-60 se pare pentru ca a fost marit XPul necesar pentru level up. A fost o chestie de ultim moment cu care au incercat sa opreasca powerleveling la 80. Si foarte corect, la level 80 probabil ca te plictisesti in momentul de fata. Dar una peste alta pana ajungi acolo ai fun si asta conteaza. O sa vina si end contentul si siege warul etc. Din moment ce poti sa ajungi la level 80 jocul e terminat. Daca era broken cum urla diversi retarzi pe diverse forumuri nu il putea nici macar juca. 90% din probleme pe care le au userii cu jocul sunt din vina userilor, proasta configurare, hardware incompatibil, drivere proaste sau vechi etc. Nu ajuta cu nimic sa vociferezi aici ca jocul ti se pare tie ca este in beta. Ba mai rau face daca te gandesti un pic. Plus ca nu ai platit nimic in afara de joc pana acum. Deci ai cumparat jocul la care poti sa dai suspend si sa astepti 100 de luni pana ti se pare ca e decent de jucat pentru asteptarile tale. SI cretinul ala care spunea ca toti care nu sint impotriva Funcom sunt niste noobi e un troll. De altfel poti sa te uiti la "bijuteria" ta de joc wow pe technical forum si sa vezi aceleasi vociferari. Concluziile le tragi tu cum vrei. | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Ca o clarificare finala : 1. Sunt de acord ca WoW este 100% grind de un fel sau altul acum 2. Nu mai joc WoW 3. AoC are potential 4. AoC si-a irosit potentialul pana acum 5. AoC beta < WoW 6. Am sa joc pana cand imi expira subscriptia. De platit, AM PLATIT. 7. Dau la fel de putin bani pe opiniile voastre biased de fanboys pe cat de putin dati voi pe ale mele 8. Fiti linistiti, am sa plec val vartej fara regrete. Recunosc, un joc subpar, in stadiu beta nu este pt mine, ci vi se potriveste mai mult voua. 9. Topicul este AoC vs WoW. Orice discutie in paralel intre cele doua jocuri isi are locul aici . Atat timp cat Funcom merge din bugs in bugs cu fiecare patch imi da apa la moara. Nu va place adevarul ? nu cititi. Gl & HF | ||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
1. Grindul este de la 55 la 60 si este mai fun sa faci instante cu prieteni sau cunostinte din joc decat sa faci daily in wow. 2. Mai enormitate decat ce pretind unii ca este beta sau este broken nu este. Si eu pot sa fiu la fel de biased ca altii de pe aici care inca "traiesc" wow si au impresia ca orice joc trebuie sa copieze sau sa fie la fel ca wow doar pentru ca ala are nspe milioane de conturi. Lasand la o parte diversi ciudati care au gasit MMO care arata si se misca mai bine dar uita sa dea un exemplu. Quote:
| |||
|
| | #154 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
Chestia cu farmatul toata ziua si 25 de dayliuri pt bani ii un BULLSHIT de speriat copii. Exemplu: ZA aprox 1 ora full clear = 13 BOJ + mai omori un boss in ceva raid ai 15 BOJ deja = 1 nether vortex = 300 G ,iti ajung de reparatii pe 2-3 saptamanii. Personal nu am mai facut un daily quest de peste 7 luni de cand am nether drake-ul si nu duc deloc lipsa de bani. Singurul lucru care il mai farmez ii spell dmg food si aia o farmez dupa ce incep inviturile pt raid si sa inceperea efectiva a raidului. | ||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
3 ore pe zi de raid... 4 zile pe saptamana din care probabil 2 sunt in weekend nu? Si in rest nici nu dai prin joc, te loghezi la ora 18 cand incepe raidu si iesi la 21, nu? Nu? Deci te rog eu frumos, nu mai minimaliza ceea ce e clar pentru oricine, mai devreme sau mai tarziu toate MMOurile sunt grind. Problema este sa fie si fun. Ori sa omor acelasi boss in fiecare saptamana ani la rand nu este fun pentru mine. Sa ataci orase, sa vezi ceva nou, este fun. Bafta la epice. Edit: plus ca daca folosesti abrevieri de injuraturi nu iti creste credibilitatea cu nimic. Si nu merg la pariu. Eu doar sper sa ajunga peste. Ca tu speri sa nu se intample este comic. Si fail nu mai are cum sa fie pentru ca deja s-au dat notele pe marile site-uri. Si surprize, surprize... este pe primul loc. | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
| Quote:
m-m-c: de unde ai dedus tu ca aoc o sa fie un mare fail? din doua ss-uri si doua filme vazute pe youtube? din faptul ca doi oameni au fost dezamagiti de un joc pe care il credeau ca se lanseaza perfect? Nu cred ca este jucator in wow sa nu fi auzit si sa nu fi tras cu coada ochiului la AoC. Ii prima data cind se intimpla asta de cind este wow-ul. Nu fa comparatie cu Lotr. Pt ca nu exista. Compari doua lucruri diferite.
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> Last edited by GiGi; 03-06-2008 at 15:48. | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
| http://www.mmorpg.com/index.cfm?bhcp=1 Si apropos nu stiu ce fail este lotro ca il vad pe locul 2 in preferintele fanilor mmorpg nu fanilor wow ofc. | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
| Nirriti Join Date: May 2004 |
Sunt absolut de acord cu Redy . Putem sa ascultam opiniile si sa contraargumentam nu sa aruncam cu noroi direct . Etre pe ce server ai jucat wow ? Eu sunt in AOC lvl 21 si nu am jucat de o cateva zile . Tin minte ca la Wow nu m-am despartit o saptamana de calculator cand am jucat prima oara pe un server pirat si cand am cumparat jocul mi-am luat concediu o saptamana . S-ar putea sa nu aiba acelasi feeling pentru ca Wow a fost primul mmporg din viata mea . Oricum am ajuns sa-mi fie greata sa mai intru in WOW si am incercat si altele . Nu imi pare rau de 50 de euro sau cat costa AOC doar ca nu simt aceiasi bucurie cand deschid calculatorul . Asta ca sa fac o comparatie sentimentala . Pentru cele tehnice cred ca etre poate fi ascultat .
__________________ Bonum vinum laetificat cor hominis Semnatura colorata este rea, foarte rea.... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|