![]() |
| | #161 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Am jucat pe Zenedar , Tarren Mill , Jaedenar. War, lock, rogue. In PvE nu am facut mare lucru, nu am avut niciodata rabdare sa stau 6-7 ore nemiscat in fata calculatorului (jucam tank), iar in PvP m-am descurcat onorabil. In AoC la momentul actual ma distreaza la culme clasa care am ales-o . ToS. E total imba both PvE si PvP. Sunt lvl 48 (binisor tinand cont ca nu am jucat early acces) si mi-e frica ca pana la lvl 50 trebuie sa fac grind. Apoi o sa mai fie alta zona cu cateva quests si dupa care grind cu spor si instance farm pana la 80 cu cate un quest pe ici pe colo. Apropo, am cam aflat cum au facut multi lvl 80 asa rapid prin grind. Se pare ca in tree-ul pe thunder al ToS era o abilitate self spam de heal care face si ceva dmg. Omul pune 2-3 abilitati pasive de AoE pe el, Hots si go. Un ToS se grupa cu un partener, PoM preferabil si impreuna omorau cate un camp la un pull. Chain kills dau bonus, rezultatul fiind un huge xp bonus. Trick-ul consta in urmatorul lucru. Se pare ca exista o posibilitate de apprenticing care iti permite sa iei temporar sub tutela ta un alt jucator si sa-i cresti nivelul la nivelul tau minus 1. Ii creste si dmg-ul/healing-ul corespunzator dar stats raman aceleasi; asa ca ToS-ul nu a ramas niciodata fara parteneri. Odata ajuns lvl 80 a dat boost pe acela-si principiu si altora. Am citit povesti cu oameni power lvl-ed de ToS cate 10 nivele in doar cateva ore. Inutil sa zic ca la ultimul patch s-a nerfat abilitatea aceea spamabila de self heal. Acum face dmg dupa 3 secunde. Dar totusi ToS ramane ceea mai buna clasa de AoE farm, lucru testat si de mine. Am dat jos si 6-7 mobs cu 2-3 nivele peste mine. Marimea pull-ului pe care ti-l permiti depinde de tipul lor (sa nu fie range / casters) . Ce are la momentul actual AoC peste WoW este frematul acela de inceput, acel dute vino al jucatorilor, gankingul, descoperirile noi. Dar asta nu tine decat pana in momentul in care incepi sa avansezi la lvls mari si descoperi ca jocul este incomplet iar bug-urile iti strica toata placerea. Doar aseara pe gchat cineva se plangea ca si-a irosit toti banii acumulati cu un quest de crafting care era bugguit. E ca si cum in wow, la lvl 40 ai 30 g si in loc sa mai strangi 10 pt mount, ii folosesti sa-ti cresti sa zicem tailoring dar toata treaba e bugged si banii tai se irosesc. Omul era impatimit de AoC dar la faza asta se sictirise rau. Last edited by etre; 03-06-2008 at 16:11.. | ||
|
| | #162 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Momma Said Knock You Out | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
| Quote:
![]() si dupa aceea totul tindem sa raportam la ea. it's just normal.
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
kollonellu, sunt amuzat ca tu numesti ce faceai tu highend hardcore pve. raiduri de karazhan de 4 ore la incalzire pentru badges. LOL. Amice sunt intr-o ghilda care e cam 2-3 months behind mereu, nu suntem top high end, dar nici nu batem instantele dupa nerfuri. Nu am nevoie de nimic din gear de badges. Ce pve faci tu de ai nevoie sa farmezi karazhan in marea ta ghilda ? Ce ai inteles tu din jocul asta ? Eu personal nu am farmat niciodata in wow, nu am facut dailies, nu am grindat reputation. EVER. Am un gear mult peste ceea ce am nevoie deocamdata, totul luat din pve. Raids. Bosskills, progress. Goldul poate cumpara totul in joc si poate fi obtinut foarte usor, nu trebuie sa faci ore de grind. Ca voi nu sunteti in stare sa respectati un program destul de lejer de raiding (3-4 zile pe saptamana 20.00-24.00) si tre sa rupeti farmul sa va luati un badges item sau un reputation reward. Nu degeaba se cheama welfare epix astea, sunt pentru homeless. In concluzie, da, se poate. Ma loghez cu juma de ora inainte de raid, dau logout imediat dupa. Nu sunt confirmat, fac subbing pe ts si ma uit la filme sau levelez un alt daca am chef. Argumentul pe care il dati ca prostii cu world of grind il dati pentru ca nu stiti sa faceti altfel. Stati in aoc sa va dea ala cu copitele in cap pe pod, trenul wow nu a avut locuri pentru voi ![]() Pana la urma un mmo se bazeaza pe comunitate. Pe oamenii cu care joci. Ca e wow, ca e aoc. Daca nu ai reusit sa intri intr-o comunitate in care sa te simti bine in wow, sunt sanse minime sa reusesti asta in aoc.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #165 (permalink) | ||
|
Tu nici nu iti dai seama cat de penibil esti, am impresia, mestere. Ce faci tu cand te duci in raiduri mestere? Fun sau Farm? De ce iti faci alt? De prea mult fun avut la level 70? Nu! Esti penibil dar tu te simti bine printre toti retarzii aia de 13-14 ani. Bafta la frecat menta si la bragging cu ce epice ai tu prin SW in fata la AH. | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
ti-am si spus da e mai greu cu intelesul la tine. Nu merg pentru farm, merg pentru progress si pentru ca imi place sa ma joc cu cei din ghilda mea. Fac parte dintr-o comunitate si ne distram wipand si invatand boshi noi and so on. Deci este fun pentru mine ca sa iti raspund la intrebare, daca nu ar fi fun nu m-as mai loga. Imi fac alt, pentru ca nu am ce sa fac cu charul de lvl 70 daca nu raidez. Pentru ca e distractiv sa incerci clase noi, desi nu sunt un mare fan al levelingului. Sa faci instantele mici iar cu prietenii, fiecare cu alta clasa decat cea principala este FUN. Evident ca tie nu iti place wow, ai avut parte doar de copiii de 13-14 ani de care te tot plangi. Imi pare rau de tine, nu ai avut norocul sa intri intr-o comunitate in care sa iti faca placere sa stai. Oricum e amuzant cum stii tu mai bine ca mine ce simt eu cand joc wow. Hf la grindul spre lvl 80.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #168 (permalink) | ||
| Quote:
In WoW nu puteam sa ridic de la calc incercand sa fac lvl cat mai repede. Aseara insa cand am ajuns acasa, pur si simplu nu am avut tragere de inima sa intru in AoC :\ Quote:
__________________ gamer. real life is just a hobby. | |||
|
| | #169 (permalink) | ||
| Quote:
Hmm si ca sa fiu rautacios pana la capat, MMORPG.com are 836,956 de membrii, dar pentru AoC au votat 2 milioane+, citez de pe site "Age of Conan, 2,058,113 Unique Hits, Genre: Fantasy" Cum naiba (stiind ca nu poti vota daca nu ai account pe MORPG.com)? Ciudata aritmetica!
__________________ Notebook(?): Dell XPS M1730 - Crimson Red, Intel Core 2 Duo X7500 (2.2GHz), 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM, 2x120GB HDD / 5400RPM, Dual 256MB NVIDIA SLI GeForce 8700m GT, Ageia PhysX 100M Processor, Windows XP PRO, 3D Mark'06 - 7888 Last edited by Rodon; 03-06-2008 at 18:22.. | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Quote:
Chiar nu glumesc. Spune-ne, ce inseamna?
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #171 (permalink) | ||
|
kollonellu, irutehe, eu am zis foarte clar: cine vrea sa experiementeze end-game content in wow e de ajuns 3-4 raiduri pe saptamana de cate 4 ore. Cine tinteste la performanta, first-kill samd, baga mai mult. In felul asta am ajuns in mh&bt anul trecut (de atunci nu am mai jucat), asa ca nu veniti voi la mine sa-mi spuneti cum stau lucrurile. Eu zic doar ca se poate experimenta end-game-ul fara sa fii maniac si distrus. Tineti minte, am zis "experimentat", nu farmat. Adica din 4 raiduri pe saptamana, macar 3 erau pentru a progresa. Daca voi in schimb ati facut raiduri in sistemul no-life-hardcore, cu 4 ore kara incalzirea (pentru ce, Doamne iarta-ma, nu stiu) a fost doar alegerea voastra iar problema e tot la voi, nu la joc. Da, daca scopul tau in end-game-ul din wow e sa ai cele mai tari chestii mov pe tine, atunci apuca-te de farmat tata. In schimb arata-mi tu un joc unde cele mai tari item-uri nu necesita munca, pe langa skill? In schimb problema in AoC nu este end-game-ul. Cum am spus, nu am inca pretentia sa se ridice la nivelul wow, cel putin nu acum. As prefera sa vad probleme de baza solutionate inainte de a se lucra la end-game content, class balance, item-uri samd. Nu inteleg de ce aruncati scuza cu "pai si wow la inceput nu avea..."? De ce nu a vrut Funcom sa invete din greselile competitorilor, de ce nu a luat ce era mai bun de la concurenta? Erau niste concluzii simple de pe urma carora putea invata ceva: - nu lansa un joc pana cand nu consideri ca e cu adevarat gata - repara probleme semnalate de testeri (ma indoiesc ca nimeni, din faza alpha pana in closed beta de dinainte de lansare, nu a observat ca anumite skill-uri nu functioneaza) - optimizeaza jocul astfel incat sa-l poti adresa unui segment cat mai mare de jucatori (atat la noi cat si pe afara, marea majoritate a oamenilor inca au pc-uri cu placi video si procesoare cu 2 generatii in urma; cand tu lansezi joc ce necesita cele mai noi componente iti limitezi singur vanzarile si popularitatea produsului) - daca ai de gand sa faci reclama la un anumit feature din joc, macar ocupa-te sa iasa cum trebuie (mounted combat lol) Momentan am alea 30 de zile care au venit cu jocul. In functie de cum se misca astia de la Funcom ma voi hotari daca voi continua sau daca voi lua o pauza de 2-3 luni. Daca-i vad ca-si dau silinta sa repare bug-urile, atunci imi asum in continuare rolul de beta tester platitor. In schimb, daca vad ca o tin tot asa, cu patch-uri care creaza noi bug-uri, pe sistemul doi pasi inainte unul inapoi, sau ca intarzie sa acorde atentia problemelor importante ale jocului, atunci consider ca sunt luat de fraier si mai bine imi vad de alte lucruri. Btw, sa nu ma luati cu "intoarce-te la wow". Nu o sa ma intorc, din simplul motiv ca le-am cam facut pe toate in jocul ala, pe cat imi permite mie programul si sincer ma declar multumit. | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
| ||
|
| | #175 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Kolonelu in sfarsit a inteles. Poate sa joace AoC si fara sa ceara voie. Mai trebuie sa priceapa ca nu intereseaza pe nimeni de el personal si nici nu incearca sa-i impuna vreo opinie, dar nici el nu poate sa bage pe gat altora ceva. Ramai la AoC, nu se supara nimeni. Iti meriti jocul. Acum pt cei interesati: Am jucat un alt azi in wow pt o comparatie, dupa ce cateva luni de zile nu am avut jocul platit. In AoC e mult mai usor sa omori mobs, incredibil de usor comparat cu WoW. Ca sa intelegeti diferenta. Caracterul cu care joc este echivalentul la un Druid+Mage cu end gear pe ei. AoE grinding FTW, fara nici o oprire, mana nelimitata. Normal ca e mai distractiv. Daca mai pui si faptul ca toate zonele sunt pline afli de ce oamenii sunt asa fericiti . Asta pana dau de zidul de grinding de la lvl mare, moment in care pe multi ii apuca plictisul. Ar fi putut sa fie ceva , daca ar fi avut mai multe zone de la start (btw , au anuntat o zona noua si questuri noi). Grafica ar fi fost si ea ok daca nu rasturna cineva butoiul cu maro si grii, plus ceva optimizari nu strica. Iar bugurile sunt vina lui Maxescu ofc ca doar el a jucat in beta. Eu unul sunt nelamurit cum un jucator casual ca mine e in stare sa obs in una saptamana cateva zeci de bugs si Funlol nu a putut in luni de testare.BTW, Funcom a anuntat 500 000 de jocuri vandute. Deja devine o proportie importanta din WoW (prob 4 000 000 de conturi US+EU). Multi din acesti jucatori nu au de unde sa vina decat din WoW. De aici si ura asta in AoC fata de wow. Multi sunt casuals care nu au facut nimic in WoW si pt care AoC reprezinta raiul. In incheiere, daca e sa compar lvl-ingul unui alt in wow acum, prin zonele lui pustii , abia omorand un mob cand si cand, cu sarbatoarea de fast farming & ganking din AoC, pt moment Aoc este mai distractiv. In celelalte parti insa .... are multe lipsuri, multe bugs si prea putin timp sa le rezolve pe toate. Pe termen lung, se poate sa castige jucatori de la WoW. Depinde acum ce invataminte o sa traga Blizzard si cate din acestea o sa le implementeze in Wotlk. Last edited by etre; 04-06-2008 at 01:20.. | ||
|
| | #178 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Cei care nu au facut nimic in wow sint inca tot acolo. Ei inca sint fascinati de wow. Se bucura cind pun pe ei un epic. Ei nu au inca de ce sa plece. In AoC au plecat toti cei care s-au saturat de sistemul de farming si care au facut cam tot. Da. Sunt bug-uri in AoC. Si o sa se rezolve. Mai repede sau mai tirziu. Dar macar aici sunt sanse ca faci ceva nou, ceva mai interesant si diferit.
|
| | #179 (permalink) | ||
|
Acum intreb si eu: in AoC nu o sa fie farm? Din ce am citit, ca si guild iti poti construi propriul oras, asta nu implica farm? Daca faci end pve content nu vei avea nevoie de consumabile care sa implice farm? (sau nu va fi conceptul de consumabile?)
__________________ Momma Said Knock You Out | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
P.S. Mai este un pic pana pe 26 nu e asa ? | ||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|