![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Unde joaca lumea...
M-am gandit sa posteze fiecare numele caracterului si serverul. Poate cineva care vrea sa-si faca un caracter nou se va uita unde-s mai multi romani. Am sa incep eu. Nume: Ruxandra Server: Fury (PvP) Class: Demonologist | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu sunt impotriva ideilor ingenioase si folositoare, DAR :P Daca toti care joaca o sa posteze o sa se faca un thread lung de 6 pagini iar cel care chiar vrea sa vada unde sunt mai mult o sa trebuiasca sa-si faca un excel si sa contorizeze pe fiecare server cati sunt , sa bage o formula de suma, una de comparatie si sa-i dea rezultatul ; sau poate sa traga pe foi liniute si sa adune la final . Pentru ceva folositor ori adaugi un Pool (spelling ? ) unde oamenii voteaza unde joaca si oricine poate sa vada rezultatul final ori il rogi frumos pe bossman sa adauge el un post pe care sa il updateze in mod frecvent unde face el o statistica cu serverele si jucatorii de pe ele, in functie de cei care posteaza in timp aici informatia respectiva . Ca sa nu fiu complet offtopic, Diogene - Wildsoul - Conquerer
__________________ Raduy : deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Subscriu la ideea cu poll-ul...sper sa nu fie votul meu singurul 4ever pentru server-ul meu, i r affraid of loneliness. Nume: Gebeleizis Server: Hyrkania (RP-PvE) Class: ToS P.S. Dar parca mai erau topic-uri unde se scria care si unde joaca...grrr, se aglomereaza locul
__________________ What goes around...comes around. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
mai era o discutie pe tema asta aici : Serverele AoC Anyway: Etre, ToS, Wildsoul Offtopic : Gebe, ai jucat pe Zenedar in EoF ? | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Nume :Warhog Caracter: Dark TEmplar Server:Wildsoul Guild: Futilez
__________________ "You need people like me. You need people like me so you can point your f*ckin' fingers, and say: 'that's the bad guy.' So, what'll that make you? Good? You're not good. You just know how to hide, how to lie. Me, I don't have that problem. Me, I always tell the truth... even when I lie. So say goodnight to the bad guy." -Scarface | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Asta-i ultima dată când mai fac curat fără să împart ban-uri. De acum înainte, orice flame, off-topic sau atac la persoană, indiferent din partea cui şi cât de voalat sau meritat ar fi, va fi taxat sever. Să nu ziceţi că n-aţi ştiut. O să fac şi poll-ul, dar mai târziu, acum am altele pe cap.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Nume: Butelie Server: Wildsoul Class: PoM Guild: Epsilon Team PS pt Bossman: e adevarat ca sunt mai multe threaduri pe aceiasi dar asta mi se pare cel mai complet cu :nume, server, clasa si guilda. Ar fi mai usor daca am avea un sticky pe tema asta. Parerea mea. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nume: Rencarex Server: Crom (PVE) Class: Conqueror
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|