![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Patch day Turbezzz... puteti sa stergeti thread-ul asta dar sunt in culmea plictiselii... -------------------- Editare ulterioară -------------------- vai de capu meu, lungesc downtime-ul cu 2 ore.... is nebuni!! Last edited by settlersxp; 27-05-2008 at 11:02. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | un exemplu epic de nolifer ![]() ![]() ![]()
__________________ mistrie Member of ...![]() Originally Posted by Misa Pet, e mai tare wow man, mai bine farmezi 3 luni de zile pt high warlord decat sa faci aici lvl maxim in 1 luna. | ||
|
| | #3 | ||
| hehe si eu m-am trezit am zis hai sa intru nitel pana plec si UHA astia tot timpu au downtime ![]()
__________________ Name: Criztian Realm: Crom PVE Class: Barbarian Guild: Gravity Always Wins | |||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | heh, nu-s chiar nolifer, mi-am schimbat locul de munca, amica-mea e la servici si eu am doar o saptamana libera sa ma joc pe rupte... si acu cand am sansa nu merge jocu :P. Dar na, ce pot sa zic, 1-0 pentru tine. | ||
|
| | #5 | ||
| da si eu am o zi libera ... ma trezisem la 6:30 ca sa minez, dar ... TZEAPA !.
__________________ | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | pana azi m-am jucat pe contul unui amic sa vad daca imi place, azi imi vine si mie jocul, cum e ghilda ta Terror ? M-ar interesa si pe mine o ghilda cu ceva aspiratii de viitor, mi-ai recomanda-o ? | ||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
) | ||
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | hehe etre, eram sigur ca nu-s singurul :P | ||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | sincer sa fiu si eu as prefera sa ma faca unu nolifer dar sa am liber o sapt de la munca ![]() ![]() fuck za job cand altii au liber si se trezesc la 9![]()
__________________ mistrie Member of ...![]() Originally Posted by Misa Pet, e mai tare wow man, mai bine farmezi 3 luni de zile pt high warlord decat sa faci aici lvl maxim in 1 luna. | ||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | mdea, numai ca in momentul cand ajungi la alimentara nu ti se da mancare in functie de cate caractere ai, sau suc/bere/tzigari in functie de epice... desi... daca esti game tester platit... cam asa sta treaba. | ||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | nu cred ca iti doresti sa fii game tester vreodata ![]() ![]() ![]()
|
| | #12 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | din moment ce e un thread de exprimat ofuri... vai de capu meu Europa FM se prosteste pe ora ce trece, respectivul DJ repeta incontinuu "noul album Mariah Carey care se numeste emancipation= mariah carey at the 2nd power" ...e=mc*2 . E deranjant deja... | ||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | numi aduce aminte, turbatzii de la mine din birou tot europa fm asculta, noroc ca am casti si nu mai ma deranjeaza ![]()
|
| | #14 | ||
| eu unu n-am treaba cu patch day :P pt ca ga me sho pul e nesimtit shi in cel mai bun caz de abia maine primesc cutia... PS: tocmai ce ma plangeam aici shi a sunat curieru la usha:P
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. Last edited by DarkManole; 27-05-2008 at 12:22. | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | ohoo,gz gz, pai, pe ce server ne vedem? fury sau wild... ? | ||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | postul pe CG tzia purtat noroc ![]() ![]() ![]()
|
| | #17 | ||
| Quote:
. E o guilda mai Militareasca asa ![]()
__________________ | |||
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | pai nu e rau, iti voi da un whisper in joc. Vai de capul meu... oamenii o ard aiurea, nu merge download-ul inca. | ||
|
| | #19 | ||
| vezi ca trebuie sa faci aplicatie, iti dau adresa pe PM
__________________ | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | mersi mult, a mai am o intrebare, pentru a verifica forumul Conan-ului nu folosesc username-ul si parola contului meu, ca in wow, trebuie sa imi fac un username and stuff pentru forum de asemenea ? -------------------- Editare ulterioară -------------------- DOWNLOAD-UL FUNCTIONEAZA, in sfarsit nu trebuie sa o ard aiurea, btw GTA 3 San Adreas pe Vista 32 functioneaza INFECT, sub 3 FPS-uri... avand in vedere ca am 20 in conan in general... Last edited by settlersxp; 27-05-2008 at 13:40. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|