![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Informatii Generale As vrea sa imi explice cineva(ca pentru blonzi) cam totul despre cum pot intra in posesia lui AoC si niste preturi, ce bonusuri are fiecare pachet, care e treaba cu buddy key sau cum se numesc chestiile alea. As vrea sa joc AoC dar pana nu aflu cum sta treaba nu m-as risca. ATM joc Lineage si nu as abandona Lineage-ul pt. ceva ce nu stiu. Nu ma intereseaza gameplay-ul,grafica...astea le voi afla "on my own" . Tin sa mentionez ca is total in afara subiectului, asa ca orice informatii probabil o sa imi fie de ajutor. Multumesc anticipat. | ||
|
| | #2 | ||
| mergi la magazin si iei aoc 180lei si te joci o luna moca ![]() simplu...
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | |||
|
| | #4 | ||
| gresit... scrie mare pe cutie "O LUNA GRATIS" 180 lei costa jocul (dvd+carte+ce-o mai fi acolo)
|
| | #5 | ||
| si tu ai da 180 ron daca te-ai uita doar la carte si la dvd -ul din mana ? dai 180 ron sa te joci o luna , nu inteleg ce-i gratis . vrei mai mult platesti mai mult. | |||
|
| | #6 | ||
| tu macar ai jocul? daca da, uita-te putin pe coperta dvd-ului si spune-mi ce scrie
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Paharul este pe jumate plin sau pe jumatate gol ? Lasa vrajeala, adevarul este ca platesti jocul si prima luna. Ei pot scrie pe cutie ce vor, realitatea e alta. | ||
|
| | #8 | ||
| 180 de lei si primesti o luna si jocul GRATIS !!
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #9 | ||
180 de lei si o idee se materializeaza.Luna /jocul/calculatorul universul au fost mereu gratis | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|