![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | probleme aoc Nici nu stiu ce sa cred de acest joc; am comandat versiunea collectors edition; totul a fost ok mai putin cdkey-ul care imi spunea ca nu este bun ... Dupa o zi s-a rezolvat, am primit un cdkey nou si totul a fost ok pina in momentul cand am incercat sa instalez/rulez jocul.Dupa instalarea jocului inainte de a il rula, programul verifica daca ai instalat ultimul patch; aici am intampinat urmatoarele probleme: -dupa ce a pus ultimul patch; jocul nu a mers - nici macar nu a intrat in joc - iar dupa un restart a incuput sa dwn iar patchul deja instalat... A urmat o dezinstalare apoi alta problema: cand sa inceapa dwn patch-ului mi-a aparut mesaju: "fatal error" - nu a reusit sa incarce programul de update (ceva asemanator)... Sunt la capatul rabdarii cu jocul asta ... ceva sfaturi... a mai patit cineva asa ceva? | ||
|
| | #2 | ||
| http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=47215 Succes Trebuie sa dai delete la un fisier si dupa ce-i dai del trebuie sa-ti mearga. Citeste pe acolo.
__________________ "In the last 144 hours i've killed 185 people and saved the world 6 times. What have you done with your life?" - Jack Bauer | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Am rezolvat si eu problema asta mai elegant. Account canceled. | ||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | thx pt link; am sa incerc diseara sa vad daca merge... vreau macar sa il incerc inainte sa ii dau cancel la acc ![]() | ||
|
| | #5 | ||
| Ai incercat si repair database? La mine singura eroare am avut-o cand am ramas fara net in timpul downloadului si out of memory, care a disparut cu Vista x64. Cum e conexiunea la net? ceva loss? Ce sistem ai? HDD e defragmentat si error free? Am 2 Pc-uri relativ noi (q6600 si e8400) si AoC nu a dat erori pe nici unul (in afara de ce am spus mai sus). Ai posibilitatea sa il instalezi pe alt PC?
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | @CYB34 nu am incercat repair database - incerc diseara cand ajuna acasa... legat de sistem - sistemul de operare este proaspat instalat (acum doua zile) si este un vista x64. Legat de sistem nu cred ca are ce sa fie de la el (core2duo 6400, 4 gb ram, 8800 gts)... ai vazut ca jocul a fost instalat de doua ori si de fiecare data am avut alt fel de problema ambele insa cand este vorba de instalat patch-ul... Conexiunea la net este ok, am fibra optica (nu fiberlink) cu canal garantat... deci... | ||
|
| | #7 | ||
| http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=28 O gramada de thread-uri "I can't log in" de astazi... se pare ca e de la ei
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi | |||
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Aseara dupa a treia instalare a mers fara sa mai imi dea nici un mesaj de eroare...(?!) "A mers" este un termen relativ: mi-a intrat in joc dar nu s-a putut conecta la server - nu mi-a afisat nici o eroare doar mesajul ca nu se poate conecta. Nu e de mirare, ca au anunutat ieri ca dupa ultimul patch ca sunt ceva probleme cu serverele ... | ||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | ce se intampla acum este dovada vie ca un nr mult prea mare de jucatori nu este neaparat un lucru bun. eu ii mai acord credit max o luna daca si atunci continua cu prostii de genu asta si nu balanseaza ok clasele imi pare rau pt el. si eu am avut eroarea aia nenorocita cu 103 dar in urma petitiei sa rez f elegant. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|