![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Buddy keys sau cum sa inviti un prieten in joc
Asadar Funcum se tine de cuvant si activeaza programul buddy keys. Cum funtioneaza?! Toti cei care au cumparat varianta Collector’s Edition au ocazia sa ofere unui numar de 5 prieteni posibilitatea ca acestia sa incerce jocul timp de 7 zile GRATUIT. Tot ce ai de facut este sa te loghezi pe pagina oficiala si sa alegi “Buddy program”. In curand se va activa acest program si pentru cei care au ales varianta Standard Retail Mai multe aici : http://www.barbarian.ro/forums/showthread.php?t=574 | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
desi am primit mailul asta : Quote:
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
care mai aveti 1 buddy key .. dak va indurati sa`mi dati si mie mail : mintek2005@yahoo.com mersi anticipat | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Bucuresti | donez cont de aoc
Donez cont de aoc. Momentan e frozen pt ca nu l-am platit de vreo 3 luni. E un caracter de lvl 30+ pe acolo nush exact ce clasa. Cumparat online, puteti lua clientul de pe pagina contului. Astept PM de la cei interesati si trimit pe email detaliile contului. -------------------- Editare ulterioară -------------------- s-a dat contul
__________________ E6750@3,2Ghz/GA P35-DS3/4x1Gb OCZ Gold Gamer Extreme 800Mhz/WD2500AAKS+WD2500KS/His HD3870/OCZ StealthXtreme 600W/Horizon 20.1 inch/Logitech S510/ Windows Vista x64 + Mac OS X 10.5.4 Last edited by victorash1985; 03-10-2008 at 09:21.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
astia de la failcom sunt si scammeri cumva ? am primit 1 buddy key .. si ca sa imi intregistrez contu trebuie sa le dau cumva si nr cardului meu?.. de asemenea mai scrie si cam asa .. dupa terminarea celor 7 zile TREBUIe sa cumperi jocul full )mie teama ca dak bag my real credit card dupa terminarea celor 7 zile imi vor mai lua banii pt inca 1 luna .. wtf | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
pai daca mai vrei sa il joci normal
| ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|